nisiao dziękuję, tak to ja przejęłam brzuszek ciążowy od ciebie, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko ;-) to dopiero początek ale już od wczoraj dokuczają mi mdłości ciągle.... bleeee...
czy macie jakieś sposoby na mdłości oprócz tego co wyczytałam w necie, czyli podjadanie, dużo picia, herbatki i woda z cytryną, imbir, migdały itp...
kobietko mam nadzieję że ten skurcz już się nie powtórzy, będzie dobrze &&&&&&&
agnieszkaala teraz oboje z mężem tylko odliczamy dni, byle do przyszłego piątku
matita taka gimnastyka to fajna sprawa
a na spacery chodzisz? nie wiem jaka jest u was pogoda ale nawet jak jest mróz to warto wyjść z domu, jak się ciepło ubierzesz to nie zaszkodzi :-) no i zakupy dla małej też poprawiają humor, kupujesz dużo różowego czy bardziej neutralnie?
katherinne przykro mi z powodu babci (*)
lilijanna a nie chcesz założyć sobie konta na enpr? ja kiedyś zapisywałam swoją temperaturę w zeszycie a potem jak zobaczyłam że dziewczyny mają w sygnaturkach takie fajne wykresy to zaczęłam zaznaczać wszystko w komputerze, jak dla mnie to fajnie wygląda i jest przejrzyste :-)
pietrucha tak jak piszesz, niby XXI wiek a ciągle jesteśmy bezradni w wielu kwestiach, zwłaszcza dotyczących ciąży i porodów, ale z drugiej strony kiedyś kobiety i dzieci były jeszcze bardziej narażone na utratę życia i zdrowia, rodziło się w domach i nie było w ogóle cesarek, usg, monitoringu akcji serca, wszystko na żywca... aż strach myśleć o tamtych czasach
ale grunt to optymizm i wiara
wszystko się ułoży &&&&&&&