reklama
katherinne
Fanka BB :)
Loi, o 11. Wyniki spoko, mocz piękny, we krwi za dużo neutrocytów i eozynocytów, ale jakoś takimi drobnymi odstępstwami od normy to ja się nie przejmuję.
Ja stosuję krem z Rossmana i oliwkę i można od początku ciąży stosować.
Ja stosuję krem z Rossmana i oliwkę i można od początku ciąży stosować.
eve.85
Loi to te żelazo które ty łykasz i tak ma dużą dawkę, bo inne mają niski poziom ja biorę w dawce 80 mg.
Czekamy ja używałam na początku oliwki babydream dla kobiet w ciąży przeciw rozstępom, a od 4 miesiąca też używam oliwki ale i kremu AA na rozstępy, nie wiem czy pomoże bo ja mam skłonności do rozstępów ale na razie mi sie nie pojawiły jeszcze. brzuch już jest sporawy ale jeszcze nie na tyle duży żeby były rozstępy, ale podobno często pojawiają sie dopiero w 8-9 miesiącu niestety.
Czekamy ja używałam na początku oliwki babydream dla kobiet w ciąży przeciw rozstępom, a od 4 miesiąca też używam oliwki ale i kremu AA na rozstępy, nie wiem czy pomoże bo ja mam skłonności do rozstępów ale na razie mi sie nie pojawiły jeszcze. brzuch już jest sporawy ale jeszcze nie na tyle duży żeby były rozstępy, ale podobno często pojawiają sie dopiero w 8-9 miesiącu niestety.
Kat, fajnie, że wyniki w porządku, ponoć morfologia z rozmazem potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości związane z tymi "elementami", o których napisałaś, że nie są w normie, ja chyba te na "e" miałam "odchylone" i zrobiono rozmaz i wyszło, że wsio ok, to tak na marginesie, bo też pewnie bym się tym nie przejmowała
Daj zaraz po wizycie znać, co i jak?
Daj zaraz po wizycie znać, co i jak?
Lenka jestesmy z Wami...duzo sily zycze i trzymam kciuki
As zdrowia dla tesciowej, oby wszystko dobrze sie skonczylo &&&&&&
Nisiao zdrowiej nam tu szybciutko, jesli cos Cie niepokoi to zmykaj do lekarza na jednej nodze
Karola szkoda ze z praca nie wyszlo, fajnie by bylo wyrwac sie do ludzi troche
Eve no widzisz wszystko bedzie dobrze, bedziesz przestrzegala diety i bedzie lux
Kat &&&& za wizyte, gratuluje dobrych wynikow:-)
U mnie malpiszon na maxa, juz przebieram nogami kiedy sie skonczy zeby przejsc do przyjemniejszych rzeczy Pozdrawiam LAseczki :****
As zdrowia dla tesciowej, oby wszystko dobrze sie skonczylo &&&&&&
Nisiao zdrowiej nam tu szybciutko, jesli cos Cie niepokoi to zmykaj do lekarza na jednej nodze
Karola szkoda ze z praca nie wyszlo, fajnie by bylo wyrwac sie do ludzi troche
Eve no widzisz wszystko bedzie dobrze, bedziesz przestrzegala diety i bedzie lux
Kat &&&& za wizyte, gratuluje dobrych wynikow:-)
U mnie malpiszon na maxa, juz przebieram nogami kiedy sie skonczy zeby przejsc do przyjemniejszych rzeczy Pozdrawiam LAseczki :****
Elka, &&&& za staranka
Ja odpukać rozstępów nie miałam w pierwszej ciąży i teraz też jeszcze nic się nie pojawiło, Bio Oil kupiłam ze względu na 3 blizny, które mam po zabiegu usunięcia pęcherzyka żółciowego, co poniekóre z Was może pamiętają, że w styczniu, zaraz przed zajściem w ciązę miałam ten zabieg, więc blizny nie były jeszcze super zagojone i teraz z racji rosnącego brzuszka są większe, wypukłe i sine
Ja odpukać rozstępów nie miałam w pierwszej ciąży i teraz też jeszcze nic się nie pojawiło, Bio Oil kupiłam ze względu na 3 blizny, które mam po zabiegu usunięcia pęcherzyka żółciowego, co poniekóre z Was może pamiętają, że w styczniu, zaraz przed zajściem w ciązę miałam ten zabieg, więc blizny nie były jeszcze super zagojone i teraz z racji rosnącego brzuszka są większe, wypukłe i sine
CzekamyNaIgorka
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Ja ma skłonności do rozstępów i dlatego chce temu zapobiec :-)
OneMoreTime
Nisiao,nie denerwuj się kochana. Mimo, że nie doszłam do tego etapu co Ty, to wiem że takie rzeczy dzieją się wtedy… niemal wszystkie dziewczyny, które są na tym etapie co Ty, lub dalej piszą o podobnych objawach Zawsze możesz pójść do gina, żeby Cię uspokoił - szkoda nerwów
Joaro, może faktycznie na diecie się skończy &&&&&&&&&&&&&&&&
Kwiatuszek, niezła historia
Czekamy, więc wszystko ku dobremu zmierza
Lena, witaj z powrotem, w domu zawsze lepiej...jesteśmy z Tobą myślami
As, trzymam &&&&&&&&&& żeby było dobrze
Ja też dzisiaj gorszy dzień mam. Szef mnie wkurza na maxa, nawet na odległość. Na szczęście mam jutro wolne... Te badania i kolejna wynaleziona moja "wada".... w ogóle kiesko się czuje ostatnio, zmęczona okrutnie z łóżka rano zwlec się nie mogę, do tego stopnia, że do pracy nawet się kilka razy spóźniłam... podejrzewam, że to nerki... oddałam próbkę moczu do badania, ale zdołowałam się jak zobaczyłam,że ten mocz się tak pienił (jak się pieni to białko ucieka...) i nie wiem czy nerki się znów nie odezwały...jutro będzie wynik... siedziałam rano w pracy i ryczałam z tej bezsilności... po cholerę się upierałam na ten egzamin na poziomie FCE. Nie mam siły się uczyć i kolejna porażka będzie na moim koncie ostatnio...:-(
Joaro, może faktycznie na diecie się skończy &&&&&&&&&&&&&&&&
Kwiatuszek, niezła historia
Czekamy, więc wszystko ku dobremu zmierza
Lena, witaj z powrotem, w domu zawsze lepiej...jesteśmy z Tobą myślami
As, trzymam &&&&&&&&&& żeby było dobrze
Ja też dzisiaj gorszy dzień mam. Szef mnie wkurza na maxa, nawet na odległość. Na szczęście mam jutro wolne... Te badania i kolejna wynaleziona moja "wada".... w ogóle kiesko się czuje ostatnio, zmęczona okrutnie z łóżka rano zwlec się nie mogę, do tego stopnia, że do pracy nawet się kilka razy spóźniłam... podejrzewam, że to nerki... oddałam próbkę moczu do badania, ale zdołowałam się jak zobaczyłam,że ten mocz się tak pienił (jak się pieni to białko ucieka...) i nie wiem czy nerki się znów nie odezwały...jutro będzie wynik... siedziałam rano w pracy i ryczałam z tej bezsilności... po cholerę się upierałam na ten egzamin na poziomie FCE. Nie mam siły się uczyć i kolejna porażka będzie na moim koncie ostatnio...:-(
reklama
CzekamyNaIgorka
Tak , tym razem chyba to jest to.