reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nie pamiętam ale ktoś pytał o żelazo na receptę, albo mi sie cos pomyliło. teraz sprawdziłam i na receptę bierze się 1 tabl dziennie co odpowiada 80 mg żelaza, a bez recepty żeby uzyskać taką dawke np z Ascoferu trzeba brać aż 4 tabletki dziennie, nie wiem czy są preparaty bez recepty z tak dużą dawką żelaza ale w to wątpię.

Eve, ja pytałam o żelazo :tak: ja łykam Chela Ferr forte 2x, gdzie jest 28mg żelaza

Czekamy, ponoć jeszcze migdały pomagają:tak: ja miałam mdłości równo do końca pierwszego trymestru i tak ze 2 czy 3 razy na tydzień pawik też był, nic mi w zasadzie nie pomagało, ale sapiąc zalana łzami po wymiotach leżałam na podłodze w łazience z bananem na twarzy, że są, że ciąża się rozwija:-D:tak:

Kat, jak wyniki badań?:tak:o której jjutro wizyta?

Czekamy, na kremach jest napisane od którego miesiąca można, ja używałam wcześniej z Soraya chyba, a teraz mam Bio Oil i jestem zadowolona, Bio Oil jest od początku 2 trymestru

reklama
O tym Bio Oil dużo dobrego słyszałam. Tylko właśnie sie dzisiaj dowiedziałam że od 4 miesiąca są kremy dla ciężarnych, ale myślałam że sprzedawczyni sie myliła :)

Do góry