reklama
katherinne
Fanka BB :)
Tata ma dużo wyższe kwalifikacje niż mama a i tal szuka kilka miesięcy bezskutecznie, kto chce ludzi wniosków ich wieku? A mama ze swoimi kwalifikacjami w ogóle biedna...
Kurcze ja też mam smaki i parcie na żarcie,a najbardziej na slodkie.Aż mnie to przeraża,wiadomo nie tylko waga,ale zdrowie..
Kurde...
DZIŚ żeby zalagodzić parcie na żarcie pocislam naleśniki z jagodami,taka konfitura czy coś.
potem kromka z pasztetem i ogorkiem.
No i wiecie...teraz mnie kuje brzuch,w okolicy pepka i wyzej.
mama nadzieje,ze nic mi nie zaszkodzilo.....ze to bol brzucha z racji zbyt roznych pokarmow.
No a sis moja urodzila,dostalam o 20 wiadomość,że juz Nikodem jest na świecie.
3200 i 53 dł,no i od rana ze skurcxami co 3 min trafila do szptala ,także porod dlugo trwal....
Katherinne kurcze przykra sprawa z rodzicami,naprawde beznadziejna jest teraz sytuacja....oby sie to dobrze skonczylo,zeby prac znaleźli...
To co sie dzieje teraz w Polsce,jest przerazające....
Kurde...
DZIŚ żeby zalagodzić parcie na żarcie pocislam naleśniki z jagodami,taka konfitura czy coś.
potem kromka z pasztetem i ogorkiem.
No i wiecie...teraz mnie kuje brzuch,w okolicy pepka i wyzej.
mama nadzieje,ze nic mi nie zaszkodzilo.....ze to bol brzucha z racji zbyt roznych pokarmow.
No a sis moja urodzila,dostalam o 20 wiadomość,że juz Nikodem jest na świecie.
3200 i 53 dł,no i od rana ze skurcxami co 3 min trafila do szptala ,także porod dlugo trwal....
Katherinne kurcze przykra sprawa z rodzicami,naprawde beznadziejna jest teraz sytuacja....oby sie to dobrze skonczylo,zeby prac znaleźli...
To co sie dzieje teraz w Polsce,jest przerazające....
Nisiao, gratulacje dla siostry :-) teraz Twoja kolej...:-):-):-)
Ja w podlym nastroju, przez gosci i pieniądze.. aż mi się coš robi.... nawet cholera, nke moge sie połozyc spac, bo to my spimy w duzym pokoju, a oni w naszej sypialni, a wszyscy siedzą teraz w duzym....
Ja w podlym nastroju, przez gosci i pieniądze.. aż mi się coš robi.... nawet cholera, nke moge sie połozyc spac, bo to my spimy w duzym pokoju, a oni w naszej sypialni, a wszyscy siedzą teraz w duzym....
Nie moglam zasnac, obudzialm sie po 1,5h idalej spac nie umiem przez gosci.. no zesz! Uslyszalam, ze oni do konca pobytu wykupili sobie parking na naszym osiedlu, co moze oznaczac, ze u nas se chcą zostać, a mieli przecież k.m! piszukac se hotelu!? Do nd moga u nas byc, ale potem koniec!
No i mam po spaniu, przepraszam, ze Wam tu o tym mecze, ale normalnie nie wiem co ze sobą zrobic!?
No i mam po spaniu, przepraszam, ze Wam tu o tym mecze, ale normalnie nie wiem co ze sobą zrobic!?
agnieszkaala
Dzień dobry,
moje towarzystwo już wstało więc i ja musze zaraz się zwlec z łóżka,żeby jakieś śniadanko razem zjeść. Moja mama przeżyła jakaś metamorfoze. Milutka,nawet karpatke upiekła bo ostatnio wspominałam,że mam ochote
a ja znowu wstałam z twardym brzuchem i boli jak na @.
Dzisiaj przychodzi koleżanka zapraszać na wesele na 1 wekend października,ale chyba odmowie bo szkoda jej kasy,a ja niewiem czy bede przez te skurcze.
Nisiao gratulacje dla siostry. Jak dzisiejsze samopoczucie? Klucie przeszŁo? Ja jem dużo,ale to dlatego,że mnie wszyscy męczą ze Filip mały to mam dużo jeść. Staram sie jesć nabiał bo wtedy maluch niby ma rosnac wiekszy.
Loi a do kiedy zostaja goscie w PL? Wspominałas,ze przyjechali z dzieckiem to może zagadaj,ze dla ich dobra pobyt w hotelu bedzie lepszy,zeby sie od Tymcia nie zarazili albo,ze chore dziecko teraz potrzebuje spokoju, a nie gosci? Bo widz,ze to że ciężarna to ich nie rusza.
Kat przykra sprawa z rodzicami. Mam nadzieje,ze cos znajdą. A jak nie to może mają szanse na emeryture czy coś? Chodz pewnie z tego marne pieniadze.
moje towarzystwo już wstało więc i ja musze zaraz się zwlec z łóżka,żeby jakieś śniadanko razem zjeść. Moja mama przeżyła jakaś metamorfoze. Milutka,nawet karpatke upiekła bo ostatnio wspominałam,że mam ochote
a ja znowu wstałam z twardym brzuchem i boli jak na @.
Dzisiaj przychodzi koleżanka zapraszać na wesele na 1 wekend października,ale chyba odmowie bo szkoda jej kasy,a ja niewiem czy bede przez te skurcze.
Nisiao gratulacje dla siostry. Jak dzisiejsze samopoczucie? Klucie przeszŁo? Ja jem dużo,ale to dlatego,że mnie wszyscy męczą ze Filip mały to mam dużo jeść. Staram sie jesć nabiał bo wtedy maluch niby ma rosnac wiekszy.
Loi a do kiedy zostaja goscie w PL? Wspominałas,ze przyjechali z dzieckiem to może zagadaj,ze dla ich dobra pobyt w hotelu bedzie lepszy,zeby sie od Tymcia nie zarazili albo,ze chore dziecko teraz potrzebuje spokoju, a nie gosci? Bo widz,ze to że ciężarna to ich nie rusza.
Kat przykra sprawa z rodzicami. Mam nadzieje,ze cos znajdą. A jak nie to może mają szanse na emeryture czy coś? Chodz pewnie z tego marne pieniadze.
agnieszkaala
Karola ja czekam na wyniki Twojego jutrzejsze testu. Daj znać.
Loi nie weim jak do końca wygląda sprawa z gości,ale z drugiej strony mogli by uszanować fakt,że jesteś w tak wysokiej ciąży że nalezy sie Tobie odpoczynek,mogliby już się przetransportować do hotelu.Wcale nie dziwię się,że masz mega nerwy i problemy ze snem...
Może jakoś by tak delikatnie dac do zrozumienia,ze jesteś wykończona itp,czy Twoj mąż niech weźmie sprawy we wlasne rece jakoś przemowi.
Szkoda,że goście nie sa na tyle domyslni.
Agnieszkala bóle przeszły.cale szczęście...
Może jakoś by tak delikatnie dac do zrozumienia,ze jesteś wykończona itp,czy Twoj mąż niech weźmie sprawy we wlasne rece jakoś przemowi.
Szkoda,że goście nie sa na tyle domyslni.
Agnieszkala bóle przeszły.cale szczęście...
Dzień dobry!
My wczoraj mieliśmy wizytę. Zosia zdrowa, rusza się mniej przez to, że tarczyca oszalała. Lekarz powiedział, że jeśli po kilku dniach brania większej dawki jej ruch nie wróci do normy, to mam się pojawić. Serducho wali 144/min , a waga to już 1040g! Lekarz powiedział, że albo urodzi się wcześniej (wciąż jest starsza niż wg miesiączki), albo będzie dużym dzieckiem. Pocieszył mnie jak cholera I powiedziałam, że błagam, żeby na święta nie rodzić, śmiał się że akurat na wigilię wyjdę. Obiecał, że postara się zrobić tak, żeby wyszło nie na święta
My wczoraj mieliśmy wizytę. Zosia zdrowa, rusza się mniej przez to, że tarczyca oszalała. Lekarz powiedział, że jeśli po kilku dniach brania większej dawki jej ruch nie wróci do normy, to mam się pojawić. Serducho wali 144/min , a waga to już 1040g! Lekarz powiedział, że albo urodzi się wcześniej (wciąż jest starsza niż wg miesiączki), albo będzie dużym dzieckiem. Pocieszył mnie jak cholera I powiedziałam, że błagam, żeby na święta nie rodzić, śmiał się że akurat na wigilię wyjdę. Obiecał, że postara się zrobić tak, żeby wyszło nie na święta
reklama
katherinne
Ech, z ta okolica 60tki to przesadzilam, właśnie sobie przekalkulowalam i oni zaraz dopiero po 55 będą kończyć, mama nie ma nawet wymaganego stażu jeszcze na emeryturę na pewno. Naprawdę jestem przerażona, co teraz będzie. To nie są młodzi ludzie, co gorsza to nie są ludzie zdrowi. Ja sama wiecie, jakie problemy miałam ze znalezieniem pracy w ciąży, znalazłam za jakieś komiczne pieniądze i na paskudnie smieciowej umowie, nie utrzymam ich przecież. Okropne jest to, co się dzieje. My, młodzi, mamy być samozatrudnieni, bo tak pracodawcy najłatwiej, najwygodniej i najtaniej. A ci starzy? Trzeba ich się pozbyć, zanim wejdą w wiek rzedemerytalny, ochronny, kiedy nie będzie ich możnaa zwolnic. Paranoja.