reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

as...u nas tez zeby ida.na dole dwa z jednej i z drugiej koło jedynek...ale kurcze jak szły jej inne zeby to nie bylo takich problemow...a z telefonem nie wiem...inni normalnie sie dodzwaniają...dzwonisz na nr 519...???? agnieszkaala morfologia jest ok.odebrałam wczoraj wyniki.dzis mocz i czekamy na posiew kału.juz raz u małej wyszły bakterie w kale i wtedy tez były problemy z jedzeniem...

a nam dzis przyszła zabawka jaka zamówiliśmy małej na prezent.
MULTIFUNKCYJNA KOSTKA JOY-BOX 806 KRAKÓW cht205 (3458248599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

mała ma straszna radoche.normalnie dziecka nie ma...tyle róznych pierdół,ze zanim to rozkmini to mozna cos w domu zrobic:-).

reklama
Karola to jak wyniki ok to moze trzeba przeczekac. Moja Ala dlugo miesa nie jadła,musialam jej miksować i chować pod ziemniaki i itak zjadala sladowe ilości,a teraz chce jeść tylko mięso. Dzieciom się smaki zmieniają.

Loi ta promocja jest w naturze, 44zl za 78 sztuk 1.

Mi dzisiaj coś brzuch twardnieje. Kilka skurczow na godzine mimo leżenia. Mam nadzieje,ze po magnezie minie.

Nisiao, wyjmij wszystkie ulotki ze swojej apteczki i pokaż mi jeden lek, gdzie nie napisano, że w ciąży to nie ;) Nie martw się, lekarz wie, co można, czego nie.

Cześć dziewczyny ;-)

Na początku chciałabym się trochę usprawiedliwić, że się nie odzywałam i nie odpisałam jak ostatnio do Was zagadałam. Jak może pamiętacie - byłam w kiepskiej kondycji psychicznej i potrzebowałam wytchnienia. Nie zaglądałam przez jakiś czas na forum, w międzyczasie byliśmy z mężem 10 dni na Mazurach w kompletnej głuszy, było cudownie :biggrin2: Więc po powrocie z naładowanymi akumulatorami podjęliśmy decyzję, że zaczynamy powoli, nieśmiało staranka :tak: Dziś mam 27 dzień pierwszego cyklu starań, niestety nie wiem nawet czy miałam owulację, ostatnie dwa cykle miałam dziwne, jeden był za długi (40 dni) i chyba bez owulacji (zawsze czuję ból i czasem mam plamienie) i drugi znów bez żadnych objawów owulacji. W tym cyklu czułam ból jajnika w 10 i 11 dniu cyklu i wtedy też plamiłam, ale to chyba za wcześnie na owu? Potem znów ból jajnika 20 dzc, no i dziś mnie znów ten sam prawy jajnik boli i to nawet nie tak słabo. Nie wiem co robić :-:)-(

matita , moim zdaniem owu mogła być 10-11dc , 20dc mogłaś mieć drugą ( czemu nie ? i tak bywa) , albo coś już się zainstalowało , stąd ten ból- bo to ok 10 dni po ewentualnej owulacji. Natomiast ból teraz w 27dc może wskazywać nadejście małpy albo ciąże ( boli tak samo) . Proponuje zrobić teścik , jeśli owulacje miałaś wcześnie i fasolka się ulokowała to powinien już wyjść .
&&&& i cieszę się , że bierzesz byka za rogi i się starasz :)

hmmm.... miałam na myśli taki podobny ból jak przed okresem , przynajmniej mnie tak bolało . Myślałam , że dostane okres , a tu ból potem minął i wyszedł test.
trudno odgadnąć co tam się dzieje , bo tempki nie mierzyłaś ?
albo poczekaj kilka dni i zrób test jak okresu nie będzie
przepraszam , że tak haotycznie pisze , ale tyle mi się nasunęło na myśl

reklama
Hej :) a ja tak z ciekawości podjechałam dziś zrobić hcg by zobaczyć czy może całkiem już spadła.. ?i czekam na wyniki mają być po 18 na stronie luxmedu..
i dziś w nocy tzn.nad ranem około 3 jedziemy z mężem, moją siostra i jej chłopakiem nad morze na kilka dni..
może na chwilkę zapomnę o tym co się wydarzyło..i przestane myśleć na chwilę obecną o dzidziusiu..
ale pogoda jest beznadziejna.. :( mam nadzieję, że jutro się poprawi..bo jak nie to masakra:-(

Do góry