reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga nie to, marka kosmetyków Loreala. Tak jak Garnier czy Vichy. Tylko do tej pory w PL nie można było kupić, głównie we Francji mieli te kosmetyki.

Niasiao mi od kilku dni zaczęła macica twardnieć. Też się na początku zastanawiałam czy "to to". Dziewczyny mi tu tłumaczyły co i jak i okazało się, że się teraz zaczęło.

Magda88ale to normalne,że mam na tym etapie???tak poza tym to juz raz mialam cos takiego,że leze na boku i czasem jak taki nerw dygnie w nodze,to mam jakby tak caly brzuch dygnąl i tak w pól mnie zgina,ale lekko.Albo to brak magnezu,ale caly czas biore,dwa razy dziennie,wczoraj ze strachu wzieam nospe forte,bo chcialam uspokoic macice....
Mamusia Synka ​a ktory masz tydzien?wielkie gratulacje kochana!to bedzie dziewczynka:) to tak jak u mnie juz drugi raz ginekolog powiedzial,że wyglada na to ze bedzie dzeiwczynka

dzien dobry.

agnieszaala morfologia o.bylysmy wczoraj z wyniami moczu.leukocytów trche za duzo co moze świadczyc o infekcji dróg moczowych...:sorry2:w czerwcu juz to przerabiałyśmy i było podobnie ja teraz.w pon musze oddać mocz małej na posiew i wtedy zobaczymy.jeszcze czeamy za posiewem kału...mam nadzieje,ze bedzie tak jak mowisz,ze to chwilowe...co do twardnień to wiem coś o ty...mnie od 25tc zaczeła sie stawiac macica...eh...nie przyjemne uczucie.bedzie dobrze.dorota co do pielegnacji to ja sie nie wypowiem,bo mam dzieco z AZS wiec uzywam całkiem innych kosmetyków...a jesli chodzi o kłócia to mysle,ze dzidzia prze ci głowką na krocze..wkoncu juz 35tc ma prawo...ja tez mialam podobnie i gin mi tak powiedział.nisiao mysle,ze te pulsowania to nie twardnienie.jak stawia ci sie macica to caly brzuch masz jak z ołowiu,twardy i czujesz jak ci ciazy...twardnieje,puszcza,twardnieje,puszcza i tak wkółko.czasem trzyma chwile czasem wiecej...pulsowania nie maja nic do rzeczy.moze w ten sposob odczuwasz ruchy maluszka?? i moja rada...nie wsłu**** sie az tak bardzo w swoj organizm.jesli nic cie nie boli,nie plamisz,nie krwawisz to nie ma powodow do paniki.wiem,ze tu na forum sa rozne przypadki itd,ale to,ze jednej stawia sie macica nie oznacza,ze kazdej,ciesz sie ciaza.mamusia synka gratuluje dziewuszki:-).

u nas wielkie przygotowania na jutrzejsze urodziny Ali...nie wiem w co rece włozyc tyle roboty...wczoraj zakupy,dzis znowu,mycie okien,firanki ahhh...nie lubie miec az tyle do roboty.pozdrawiam

reklama
Loi a Katherinne nie jest przypadkiem na urlopie??albo nie...kurcze sama nie wiem,ale faktycznie jej mało.

Z tego co kojarze,to ostatnio mialamiec rozmowe o pracę prawda?
Karola dzieki,ja poprostu nie wiem jakie to uczucie,nie chce czegos przeoczyć,że jest źle czy coś.Dzieki za info,juz pewnie macie mnie dosyć.No to masz multum roboty,bo jednak zrobienie imprezy to jest sporo do szykowania.No to oby poszlo wszystko sprawnie :)

Co jak co,ale ja azwsze tu pisze i ,,Mam problem''
Już na innym forum dostalam reprymende że wywoluje przez takie cos panike na forum,wiem że nie ma sensu sie tak denerwowac a tym bardziej czytać na dr google,bo musialabym jechać na IP.
Jestem straszek poprostu i teraz strasznie mi glupio,że i Wam dupe zawracam...:no::-(
Poprostu w razie co musze sie opamietac i nie pisac z kazda moja pierdołą :no:

Do góry