reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko - witaj :)
fajnie ,że macie zaplanowany weekend na pewno będzie fajnie, my jedziemy 23 nad Wisłę , z moją mamuśką i siostra z rodzinką też jedzie fajnie będzie pobawię się z dzieciakami :)
Kiedy planujecie staranka pamiętam o Tobie na wątku starania od jesieni 2013 i jesteś na liście :)

reklama
kobietko dziękuję :) wiem że pamiętasz, ja niestety sama już nie wiem... teraz są dni płodne, wczoraj owulacja, trochę kusiłam męża, ale nic z tego, nie dał się namówić, muszę jeszcze dostać zielone światło od lekarza, a potem zobaczymy, jeszcze zależy od tego jak długo będziemy w Norwegii i co nam przyjdzie do głowy między czasie ;-) a ty już nie długo będziesz działać z mężem? od następnego cyklu? trzymam za ciebie kciuki &&&&&&&&&&&& :-)

Edytko -dzięki, tak jeśli na kontroli 5 września będzie wszystko ok to bierzemy się do roboty już nie mogę się doczekać łykam witaminy i czekam z nie cierpliwością:)

Witam. Udało mi się na chwilę wskoczyć do Was, ogólnie z komórki ciężko mi się nadaje, więc nie jestem na bieżąco. Mogę się natomiast pochwalić, ze nadal jestem w dwupaku. służba medyczna działa mi coraz bardziej na nerwy. Ogólnie sprawa stanęła na tym, że czekam na miejsce w poznaniu, może mnie już w tym tygodniu przewiozą. Przy ocenie mojego stanu zdrowia kierują się tylko nazwą choroby.mam nadzieję, że w poznaniu konkretniej do tego podejdą, bo na cesarkę w 34/35 tyg z powodu nazwy choroby się nie godzę. Trzymajcie kciuki, żebym trafiła na rozsądnych lekarzy, bo teraz mi tego brakuje.

Zdaniem ordynatora konsultacja z ortopedą polegająca na stwierdzeniu, że wrodzona to tylko cesarka (jakbym o tym wcześniej nie wiedziała i nie mówiła), bez sprawdzenia historii choroby, zdjęć rtg, wyników rezonansu to dobra konsultacja. Tylko, że ja bym:zawstydzona/y: chciała się dowiedzieć czy trzeba się spieszyć czy mogę poczekać do bezpiecznego terminu.

Dobra nie marudzę już więcej, mykam liczyć ciapki na ścianie.

Pozdrawiam i zostawiam ciążowe fluidy, łapać póki gorące ;).
~~~~~~~~~

As cieszę się z szczęsliwego powrotu,ale to zleciało widzę ,że mała zaczęła chodzić.Wspaniale :) w fajnym czasie, łatwo będzie zapamiętać :) w jakim czasie i gdzie.Dziekuje za modlitwy :)

As super, że córcia chodzi, będzie super towarzyszką dla mamy podczas pielgrzymek :-)

Asta przyciśnij ich tam, tych w białych kitlach oczywiście.. Niech Cię poważnie potraktują bo jeśli jest możliwość by poczekać to warto to zrobić. kciuki za Was &&&&

kobietko to już niedługo :tak: trzymam kciuki za wizytę i zielone światło &&&&

emka słodziara to cyckowy terrorysta, ma być na już jak tylko chce bo ryk nie z tej ziemi :confused2::-D poza tym specjalizuje się ostatnio w siusianiu podczas zapinania czystej pieluszki tak by wszystko łącznie z jej ubraniem było mokre po samą szyję, albo kończeniu kupki tuż po zmianie pieluszki.. :-D

Ostatnia edycja:
Pleni dzięki wg suwaczka jeszcze 3 tygodnie i jeden dzień no powiedzmy ,że 3 tygodnie mam nadzieję ,że do 5 września bo wtedy mam kontrolę będzie wszystko w porządku i pani dr powie no pani Marto może pani działać z mężem;p
To mała rozrabiaka hehe fajnie tak czytać takie opowieści dzidziulkowe :)

reklama
pleni , u mnie to samo było :) sikanie mamie na głowę albo po twarzy to super zabawa :) a ja nie przyzwyczajona do siurka , to się tak dawałam robić ....

kobietka , jak ci bez fajek??? bo myślę że nie palisz ?

Do góry