reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Katherinne a ja a propo robienia się TAM na bóstwo,to nie wiem własnie co lepsze,niebawem jak brzuszek będzie rósł,to nie sięgne tam i co wtedy?dlaczego gin tak Cię opierdzielił?
załuję,że jak była okazja to nie zrobiłam sobie usuwania laserowego .Słyszalam że to porodu też trzeba wszytko total usunać
Małgonia ​ ja też mialam taki cień cienia i wierzyć nie potrafiłam,za dwa dni powtórzyłam i było wyraźniejsze a beta wszystko potwierdziła,trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziewczyny chyba powoli się zaczyna..ale bardzo powoli..po 16 jak byłam w wc to poleciała struga krwi..ale teraz nic poważniejszego się nie dzieje..porobiłam trochę przysiadów..i teraz pije czerwone wino..mam nadzieję, że się rozkręci..na maxa

karolineczka rozumiem Cię bo ja też bałam się zrostów, przy tym co mam dodatkowe przeszkody w zajściu w ciążę nie były mi potrzebne by było trudno.. życzę Ci dużo siły i wytrwałości.. przy krwotoku musisz jechać do szpitala dlatego uważaj na siebie.

onemoretime może tak być ale raczej jeszcze będę w dwupaku ;-)

mysiak byłam w tym sklepie - tylko jeden karmnik mniej więcej na mnie, reszta na zamówienie - babeczka stwierdziła, że w takim stosunku obwodu do miseczki nie ma nic, za dużo u góry a u dołu za mało :-p, był jeden idealnie pasujący u góry ale do lekkiej przesuwki na obwodzie - jutro sprawdzę jeszcze w salonie ciążowym (ma obwody od 75 to jakoś przeżyję ) i jak nie kupię to wezmę ten co dziś mierzyłam bo mi odłożyła.. :confused2:

co do fryzurek to ja nie widzę się tam od jakiegoś czasu i mój mąż został moim intymnym fryzjerem :-D bikini robi mi kremem do depilacji a ogólnie na długości skraca maszynką do strzyżenia włosów w okolicy "1", żyletka odpada - infekcje mieszków spowodowane wrastaniem skutecznie mnie zniechęcają plus za bardzo to swędzi:-) au naturel nie lubię, nawet bez względu na to, że mój gin niewiele starszy ode mnie :-D:-p

Ostatnia edycja:
Opierdziel dostałam, bo gin twierdził, ze w ten sposób to się sama proszę o najróżniejsze infekcje. I sobie odpuscilam, bo to i tak meczarnia. Kremy do depilacji mnie uczulają, depilator nie wchodzi w rachube bo wszystko potem wrasta w skore a po zyletce same wiecie, jakie to cierpienie. Wiec gole tylko do linii majtek (bynajmniej nie stringów) a resztę utrzymuje w ryzach nożyczkami, wiec tak trochę oszukane to moje au naturel ;) ale ogólnie ingerencje ograniczam. Kiedyś się wstydzilam tak pójść do gina. Ale po poronieniu pękły jakiekolwiek moje wstydu przed lekarzami. Widzieli mnie w szpitalu zryczana, nieufryzowana ani na górze, ani na dole, krwawiąca ze skrzepami tak, ze podłogę trzeba było sprzątać bo jeszcze skurcze miałam jak do nich przyjechałam. Potem sobie uświadomiłam, ze gorzej być nie może ale nie ja pierwsza, nie ja ostatnia i wątpię, żeby im fryzura jakakolwiek różnice robiła ;) Normalnie pewnie do takich wniosków kobiety dochodzą po porodzie.

Karolineczka, widzisz, organizm zalapuje, ze coś jest nie tak. Daj mu teraz zadziałać. To naprawdę madra maszyna. Tylko jakby Cię bolało, nie bierz nospy, bo ona działa rozkurczowo. Będziesz krwawic obficiej i dłużej, niż przy normalnej @, bo macica się zdążyła juz 'rozbudowac', ale gdyby Cię zaczęła niepokoić ilość krwi, nie wahaj sie pojechać do szpitala. Mnie jak sie zaczęło, ulgę przyniosło wejście do wanny i polewanie sie prysznicem, bo mnie dość silne skurcze łapały. I przy okazji od razu sie podmywalam. Potem pojechałam do szpitala, bo wydawało mi sie, ze jakieś straszne ilosci krwi stacilam, ale okazało sie, ze to normalne. Nawet morfologię mo wtedy zrobili na bieżąco i wyszła dobrze. Pisze o tym, zebys wiedziała, czego sie spodziewać i nie spanikowala. Jesteśmy z Toba.

katherinne, nisiao co do depilacji tam, to do porodu golą na łyso :-p jak się pytałam co potrzebne do szpitala to zaraz było maszynka jednorazowa i lewatywa. A w domu moim "fryzjerem" też został mąż.

anastazja ja zawsze biore dwie recepty po 5 puszek na jednej czyli 10 na msc.a ty ile mozesz? czarna Ala ma azs od urodzenia.jak masz pytania prosze.

odebralam dzis swoje wyniki badan o wszystko ok.tarczyca,morfologia,biochemia wszystko w normach.nic za wysoko ani za nisko...to co mi jest do cholery?????????????? skad te nerwy na wszystko i o wszystko??????? zawroty glowy,bole glowy,wzmozony apetyt??? czy to moze byc sprawka hormonow? moze je warto by zbadac? w srode mam wizyte u rodzinnej...ehh...nie mam juz sil...

Karola, takie objawy daje również nerwica, myślisz, ze mogłoby być coś w tym kierunku?

O której onemoretime miała mieć te wizytę? Czekam na wieści i czekam..

reklama
Do góry