reklama
katherinne
Fanka BB :)
Onemoretime, strasznie mi przykro Jak się czujesz, kochana? Nie ma słów w takich momentach. Musicie być teraz silni. To się wszystko dzieje z jakiegoś powodu, tylko ja nigdy nie pojme, z jakiego. Trzymam za Waa kciuki, żebyście się szybko podnieśli i mieli mnóstwo sił do dalszej walki. Pewnie trzeba będzie zrobić jakieś badania, żeby się zorientować w sytuacji, bo to juz trzeci raz kruszynka się nie może zadomowić.
Onemoretime, ale będziemy cały czas z Toba. I w końcu się doczekamy Onemoretime Jr. Bez wątpienia. Nie umiem obiecać kiedy, ale to musi nastąpić. Jak Pan Bóg pozwolił na zachodzenie w ciążę to Jego intencja jest, zebys miała dziecko. Tylko pewnie ma inny plan odnośnie terminu jego narodzin.
Onemoretime, ale będziemy cały czas z Toba. I w końcu się doczekamy Onemoretime Jr. Bez wątpienia. Nie umiem obiecać kiedy, ale to musi nastąpić. Jak Pan Bóg pozwolił na zachodzenie w ciążę to Jego intencja jest, zebys miała dziecko. Tylko pewnie ma inny plan odnośnie terminu jego narodzin.
malgonia1
Jezu! OneMOreTime, tak strasznie mi przykro. Przytulam Cię najmocniej jak mogę. Cóż tu napisać Bidulko... STrasznie trzymałam kciuki, widać za słabo. Mnie to boli a co musisz Ty przeżywać. Jaki ten los niesprawiedliwy, ale cóż my możemy zrobić...
[*]
[*]
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
onemoretime przytulam.. rzeczywiście dokładniejsza diagnostyka powinna już mieć miejsce.. bardzo mi przykro.. życzę ci dużo sił by to wszystko znieść.. i potem znowu wstać..
Kwiatuszekk23
Onemoretime.... Brak słów... Dlaczego to jest tak niesprawiedliwe? Dużo siły Kochana!
Dziewczyny proszę o kciuki bo idziemy dzisiaj z Oliwką do szczepienia.
Dziewczyny proszę o kciuki bo idziemy dzisiaj z Oliwką do szczepienia.
OneMOreTime kochana trzymaj się, bardzo mi przykro...
Pleni u mnie już połowa i podobno po 20 tc czas leci szybciej, więc mam nadzieję, że tak będzie. Dzisiaj mam USG u lekarza ze szpitala, w których chce rodzić, a 30.07 idę do mojego stałego ginekologa. Także będzie podglądanie połówkowe na całego
Pleni u mnie już połowa i podobno po 20 tc czas leci szybciej, więc mam nadzieję, że tak będzie. Dzisiaj mam USG u lekarza ze szpitala, w których chce rodzić, a 30.07 idę do mojego stałego ginekologa. Także będzie podglądanie połówkowe na całego
reklama
K
kobietka22
Gość
OneMoreTime - strasznie mi przykro , kochana nie tak miało być ...przytulam i zapalam światełko (*):*
ja już po remoncie ,ale w zaistniałych okolicznościach napiszę coś więcej innym razem , w każdym razie znowu jestem z Wami wczoraj miałam wyjazd nagły i nie miałam potem już siły na pisanie , powiem tak ,źle się zadziało moja ciocia , która choruje na to co ja ma nawrót choroby byłam u niej i powiem tak to nie na moje nerwy to tak jakbym widziała siebie z przed 2 lat.
ja już po remoncie ,ale w zaistniałych okolicznościach napiszę coś więcej innym razem , w każdym razie znowu jestem z Wami wczoraj miałam wyjazd nagły i nie miałam potem już siły na pisanie , powiem tak ,źle się zadziało moja ciocia , która choruje na to co ja ma nawrót choroby byłam u niej i powiem tak to nie na moje nerwy to tak jakbym widziała siebie z przed 2 lat.