reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Onemoretime, strasznie mi przykro :( Jak się czujesz, kochana? Nie ma słów w takich momentach. Musicie być teraz silni. To się wszystko dzieje z jakiegoś powodu, tylko ja nigdy nie pojme, z jakiego. Trzymam za Waa kciuki, żebyście się szybko podnieśli i mieli mnóstwo sił do dalszej walki. Pewnie trzeba będzie zrobić jakieś badania, żeby się zorientować w sytuacji, bo to juz trzeci raz kruszynka się nie może zadomowić.

Onemoretime, ale będziemy cały czas z Toba. I w końcu się doczekamy Onemoretime Jr. Bez wątpienia. Nie umiem obiecać kiedy, ale to musi nastąpić. Jak Pan Bóg pozwolił na zachodzenie w ciążę to Jego intencja jest, zebys miała dziecko. Tylko pewnie ma inny plan odnośnie terminu jego narodzin.

Jezu! OneMOreTime, tak strasznie mi przykro. Przytulam Cię najmocniej jak mogę. Cóż tu napisać Bidulko... STrasznie trzymałam kciuki, widać za słabo. Mnie to boli a co musisz Ty przeżywać. Jaki ten los niesprawiedliwy, ale cóż my możemy zrobić...
[*]

OneMOreTime kochana trzymaj się, bardzo mi przykro...

Pleni u mnie już połowa i podobno po 20 tc czas leci szybciej, więc mam nadzieję, że tak będzie. Dzisiaj mam USG u lekarza ze szpitala, w których chce rodzić, a 30.07 idę do mojego stałego ginekologa. Także będzie podglądanie połówkowe na całego :)

a ja już nie muszę testować ...@ :(
Dziwnie trochę to wygląda jak śluz taki podbarwiony jasną krwią. Czy to nie za szybko w ogóle? 10 dni po owu?

Ostatnia edycja:
reklama
OneMoreTime - strasznie mi przykro , kochana nie tak miało być ...przytulam i zapalam światełko (*):*

ja już po remoncie ,ale w zaistniałych okolicznościach napiszę coś więcej innym razem , w każdym razie znowu jestem z Wami wczoraj miałam wyjazd nagły i nie miałam potem już siły na pisanie , powiem tak ,źle się zadziało moja ciocia , która choruje na to co ja ma nawrót choroby byłam u niej i powiem tak to nie na moje nerwy to tak jakbym widziała siebie z przed 2 lat.

Do góry