ruda gratulacje licencjatu, a reszta mam nadzieję też się ruszy
izw u nas też szaleje jelitówka, co kto ze znajomych dzwoni to właśnie zaczyna lub kończy to paskudztwo przechodzić, buziaki dla Was :*
kat fajnie mieć taki filmik, ja nie mam, widziałam małą w 3d ok 3 razy na badaniach i to wszystko, mówimy sobie z mężem, że niedługo odbijemy sobie na żywo ;-)
onemoretime gratki, oby tak dalej, krwiaczki się zdarzają, niech się paskuda wchłonie i już nie przeszkadza. bliźnięta mogą być przy wyższej i normalnej becie, dopóki lekarz ostatecznie nie wykluczy różne opcje są możliwe.:-) już mój mąż usłyszał, że córeczka tatusia - on też tak robi, stanie okoniem i rób co chcesz, dopiero ja swoim łagodnym podejściem drążę jak kropla skałę
coś mi się wydaje, że już stoję na przegranej pozycji w tym trio
katka trzymam mocno kciuki za kurację &&&& i nadal wierzę, że zobaczę niedługo Twój mknący suwaczek
emka to waga 'poglądowa na oko' bo gin musiałby mi głowicę wcisnąć na siłę w okolicy kości łonowej w ciało, nie dałabym rady
kombinował pod różnymi kątami z każdej strony ale dał w końcu za wygraną choć i tak mnie trochę pougniatał i powałkował
jak ciasto na stolnicy
wczoraj mała miała w nosie wszystkie badania i zaprezentowała swój stosunek do tego, będzie się działo jak się urodzi, mąż już gromadzi zatyczki do uszu
;-)