Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Pani doktor powiedziała, że to dopiero połowa ciąży i powiększone komory w mózgu mogą się zmniejszyć, ale trzeba to kontrolować ponieważ od wartości 15 mm zaczyna się wodogłowie. Torbiele są w fałdzie karkowym i one aż tak bardzo mnie nie niepokoją tylko te komory w mózgu, dopatrzyłam się ponadto różnic w sposobie mierzenia, dr Hamela mierzyła fałd karkowy razem ze skórą a mój lekarz płyn wewnątrz, komory też mierzyła w innym miejscu i w taki sposób, że musiało wyjść więcej niż mojemu ginowi, tyle, że ona jet bardziej doświadczona, na chwilę obecną nie wiem komu wierzyć.. Na chwilę obecną nie możemy zrobić nic więcej tylko obserwować małą na usg co z tymi komorami i karkiem. zalecała powtórzenie cytomegalowirusa w obydwu mianach, jutro zrobię. dobrze, że chociaż mieliśmy te kilka dni radości po amniopunkcji, bo teraz znowu jesteśmy pełni obaw i strachu. dlaczego ciągle pod górkę? bo to się może zdarzyć każdemu, a w ciąży wszystko może się wydarzyć, na każdym etapie. Życzę Wam od siebie żeby Was to nigdy nie spotkało.
czarna gratulacje
mysiak za wizytę &&&&
czarna gratulacje
mysiak za wizytę &&&&
Ostatnia edycja: