reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agnieszkaala wczoraj nie było staranek, mam nadzieję, że będą dziś, jak nie to pewnie znów kolejny cykl stracony.

Co do witamin - ja w poprzedniej ciąży zażywałam przez cały 2 i 3 trymestr witaminy a Mati urodził się z wagą 3030, więc się nie potwierdza w moim przypadku, że duże dzieci po witaminach. Znajoma miała bardzo duże dziecko - ponad 4,5 kg a nie brała żadnych witamin.

reklama
Martussia to się nam już chyba rozpakowała :-) czekamy na wieści i na zdjęcie Blaneczki

pozdrawiam Was wszystkie gorąco i jak zawsze trzymam mocno kciuki za potrzebujące &&&&&&&&&&&&&&&

ALe tu dziś posucha...;-)

Bett: też mi się wydaje, ze martussia się rozpakowała, ale ani widu ani słychu... Może nie ma jak się odezwać... :confused:

Neta81 to trzymam kciuki za owocne staranka.
co do witamin to mnie gin nakazywał zwlaszcza zdrowo sie odżywiać.no i kwas foliowy brać.
Ja właśnie mam początek @,byle do jej końca i do gin na kontrolę z wynikami co dalej w tym temacie robić...Ciekawa jesteś co za diagnoze usłyszę...
No ,ale mamy wiosnę,już jutro pierwszy dzień wiosny a tu tyle śniegu :no:zimno,ciesze się że jestem już w ciepłym domku:):tak:

Mój gin zaleca zdrowe odżywianie, że to lepsze niż witaminy.

Dziewczyny a ja mam takie trochę głupie pytanie, w którym miesiącu ciąży wam wypchało pępki? Bo ja trzy dni temu zauważyłam, że już jest o połowę płytszy niż był, jakby go zaraz miało wypchać na drugą stronę:szok:.
Ogólnie wydaje mi się, że od kilku dni czuję ruchy malucha. Ale to chyba jeszcze za wczas i nie wiem co o tym myśleć. Dobrze, że wizytę mam w czwartek to będę mieć pewność czy wszystko jest w porządku.

anilek77 w 12tc3d wg OM a według usg ciąża o 4 dni starsza. No właśnie w pierwszej ciąży to mniej wypchany miałam w 6 miesiącu, i teraz to dla mnie strasznie dziwne. Suwaczek wstawie, po czwartkowej wizycie.

cześć dziewczątka a co tu taka cisza???? u nas ciagle zimowo, juz mam dosyć chce wiosnę!!!!!

Loi, Katherinne
co u Was????
ja wczoraj dzwoniłam do gina z zapytaniem kiedy mam przyjść i kazał mi dopiero po @ sie pokazać wiec teraz na nia czekam.....

U uuuuu! Jest tu kto? Cisza jak makiem zasiał... :eek:

juchu: czekam w takim razie na suwaczek. :tak:

mamusiasynusia: u nas też zimowo. bleeeeeeeeeeee! nawet mi się nie chce nic na święta robić...:zawstydzona/y:

reklama
Co tu taka pustka? :surprised: U mnie też jeszcze śnieg leży, ale dziś już czuć wiosnę, +7stopni i słoneczko :happy:

A ja się martwię o swojego tatę, od poniedziałku gorączkuje, a nie ma żadnych innych objawów choroby, nie chce iść do lekarza, zaczął brać antybiotyk, może to coś pomoże.. bardzo się niepokoję, bo ma wysoką temp. >38 stopni nawet rano i w nocy.. jak go namówić na wizytę u tego lekarza? Boi się, że lekarka skieruje go do szpitala z którego już nie wyjdzie (jego myślenie).. eh :-(

Do góry