klaczku nie dziwię się, że ta rozmowa Cię zdołowała, kiedy człowiek tak bardzo pragnie, a ktoś twierdzi że nie ma szans...Moja kuzynka też poroniła (3 razy). Teraz ma 41 lat i jest w pierwszej ciąży, rodzi za miesiąc, ale od początku jest na podtrzymaniu. Pomimo wieku udało jej się. Moja mam urodziła mnie i siostrę w wieku 43 lat( ciąża bliźniacza, nie prowadzona przez lekarza bo mama nie podjerzewala, ze w tym wieku moze być w ciązy. Niestety nie orientuję się czy Ty i Twój mąż robiliście jakies badania na własną rękę (hormony, tarczyca, plemniki), ale może warto...Wiem też ze system w UK jest inny i podtrzymanie ciąży nie wchodzi w grę, ale dziwię się, że Ci lekarze tak sobie odpuszczają i przekreślają człowieka. Trudno jest pocieszyć, więc przytulam Cię mocno i wierzę, że jeszcze będzie dobrze i spełni się Wasze pragnienie!!!
sabena wynik wskazuje że bylas w ciąży. Trzymam kciukasy za udane staranka!!
plenitude nie udzielam się zbyt często ponieważ chodze wciąż do pracy, a jak wracam to padnięta jestem ,a w domu zawsze coś jeszcze do zrobienia, choć mój M mi pomaga. Dziś mam wolny dzień więc i czasu więcej, choć nadganiam zaległości z pracy. Przebrnęłam przez 1 trymestr i coraz bardziej wierzę, że wszystko się uda. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, być może poznamy płeć. Nie moge się doczekać, czas między wizytami strasznie mi się dluży, bo teraz chodze już co miesiąc (wczesniej co 2 tygodnie). Więc odliczam dni A ja Ty się masz, jak Maleństwo:-)
sabena wynik wskazuje że bylas w ciąży. Trzymam kciukasy za udane staranka!!
plenitude nie udzielam się zbyt często ponieważ chodze wciąż do pracy, a jak wracam to padnięta jestem ,a w domu zawsze coś jeszcze do zrobienia, choć mój M mi pomaga. Dziś mam wolny dzień więc i czasu więcej, choć nadganiam zaległości z pracy. Przebrnęłam przez 1 trymestr i coraz bardziej wierzę, że wszystko się uda. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, być może poznamy płeć. Nie moge się doczekać, czas między wizytami strasznie mi się dluży, bo teraz chodze już co miesiąc (wczesniej co 2 tygodnie). Więc odliczam dni A ja Ty się masz, jak Maleństwo:-)