kobietko niedobra ty:-).patrz co za pseudo lekarz...ina kobita by poszla z takim samym pytaniem w niewiedzy,a ten by takiej udzielił odpowiedzi i bylaby kolejna aniokowa mama na cpp...
...zalamana jestem tym jakich mamy lekarz w polsce...
agnieszkaala...to juz 3 w tym roq...nie mozemy narazie zmienic,bo mozna deklarowac tylko 3 razy w roq,bo nfz sie dopierdzieli i jakas kare sie płaci...z testem poczekala bym do pt jednak.wiem ze ciezko,ale ja jak robilam to w dzien @ wyszla mi baaardzo blada kreska,a juz nastepnego dnia mocniejsza wiec sadze,ze jak wczesniej zrobisz to moze nie wykazac.
robale jestes po 3 # i nie robisz zadnych badan?????????????????????????????
.dziewczyny po jednym robia chociaz podstawowe...hormonalne,zakazne...wiesz gdybanie poloznej moze byc niestety błedne...ja bym na twoim miejscu porzadnie sie przebadała.jesli tam nie ma takiej mozliwosci to przyjechala tu i wziela sie za siebie,bo 3 straty juz o czyms swiadcza,a napewno o tym,ze powinnas sie przebadac pod katem wielu chorob.
my poszlismy z mala na spacer przed tem.pogoda nie najlepsza tzn zimno,ale nie padalo wiec ja ubralam cieplutko i w droge.jak wrocilismy to zjadła 110ml
,a teraz juz od 1h spi:-).jutro mamy wizyte u alergologa w celu potwierdzenia azs
. wstawiam linki z ciuszkami.bede to robic co 2 dni jakby ktoras byla zainteresowana,a rzadko wchodzila na cpp.
Paczka ciuszków dla dziewczynki 70 sztuk. 0-3msc. rozm.56/62. Pabianice • Tablica.pl
Paczka ciuszków dla dziewczynki 94sztuki. 0-3 msc. 56/62 Pabianice • Tablica.pl
u nas dzis juz snieg padal w wekeend tez podobno ma sypac...swieta sie zblizaja wielkimi krokami.zaczelam sciagac kolendy z neta,w czwartek maz umyje okna,trzeba porobic zakupy niedlugo,pokupowac prezenty...ahhh...