reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Malgonia - jakbym mogla to bym Ci dala mocnego kopa w dupe!!!!!!!!!:):):):) tak sie cieszę! Bledy labu się zdarzaja a co dziecko zjadlo Twoich nerwow to juz jego:p Wiec jak sie urodzi maly nerwosek to podziekuje mamusi:):):) A tak powaznie to ogromnie sie ciesze, ogromnie, ale Karola ma rację - muszisz troszke ogarnąć nerwy. Sciskam!:*
Matita - widziałam Twoje foto i nadwagi wcale nie masz - oszukujesz:p:p Ale z ta grzybica to fakt - ja nigdy w zyciu nie mialam - pierwszy raz w ciazy i skonczylo sie to tragicznie.. i teraz sie boje.. Tymbardziej ze nie wiem jak ja rozpoznac... )ps. wyslalam Ci wiad. priv.
Izka - mam wrazenie ze jestes tak pozytywnie nastawiona osoba ze az milo - az bije od Ciebei radosc i nadzieja - daj troche:p:p Ps. czekam z niecierpliwoscia na wynik usg!
Tekla - ja musze jutro jechac na gron, odsniezyc - teraz juz chyba tak bedzie, choc kazda wizyta boli cholernie.. U mnie okresu wciaz brak, moze byc obfity i bolesny byle tylko przyszedl....:(:(

katka pozytywnie nastawiona to ja bede dopiero 14go po 15stej jak zobacze serduszko :D chyba będę śpiewać w poczekalni z radości :-)
pozytywna, pozytywna ale nerwowa, bo paznokcie z nerwów zeżarłam :-p

matita.. grzybica jest ciężka do wyleczenia.. jak pojdziesz do lekarza popros o leki doustne i koniecznie przejdz na diete dla osób z nawracającą grzybicą. Niestety dieta jest drakońska, ale da sie na niej przezyc. tu masz małe wskazówki
Grzybica Gronkowiec Candida | Skuteczna kuracja oczyszczająca

a z tabletek polecam Ci flumycon150mg(na recepte). bierzesz jedną tabletke, potem na trzeci dzien drugą tabletke, po dwoch tygodniach następną. do tego koniecznie dieta i powinno być po klopocie.

Małgonia trzymam nadal kciuki.. musi być dobrze

Mi nawracała grzybica,a le własnie zastosowałam sie własnie do takich metod i pomogło..

Mysiak - Rany boskie - Ty zyjesz po tej diecie?? Masakra, przeczytalam bo chcialam sie zastosowac, ale tam nic nie mozna jesc - a ja uwielbiam jesc:) To jedyna przyjemnosc, ktora mi zostala (no oprocz męża):p:p Naprawdę da się to zrobuic?

znowu Was zaniedbałam... przepraszam! ciężko mi być na bieżąco, bo nawet jak już znajdę krótką chwilkę na forum, to okazuje się że tyle naprodukowałyście że nie daję rady nadrobić :zawstydzona/y: u nas wszystko w porządku, ale młoda w dzień bardzo mało śpi i dlatego pomimo moich najszczerszych chęci pewnie znowu nie dam rady być na bieżąco.

przytulam wszystkie nowe Aniołkowe mamusie, przykro mi że musicie przez to przechodzić, światełka dla Waszych Aniołków
[*]

katka zwolnię tempo po usg, jeśli wszystko będzie ok to wezmę od lekarza zaświadczenie i zaniosę do pracodawcy. ten żel to plivafem f, płaciłam w granicach 20 zł..

IZW mam link w sygnaturce z wykresm, tam jest coś więcej, niespodzianka

karola candida uwielbia cukier.. cukier zakwasza organizm i powoduje, że candida szaleje w organizmie jak chce a leki działają tylko doraźnie. ja żeby się przed tym paskudztwem bronić częściej teraz wybieram produkty zasadowe (np. pomidory, szpinak) żeby pożywki dla candidy było jak najmniej..tak więc słodycze i tego typu przekąski trzeba poważnie ograniczyć jeśli występują epizody grzybicy, inaczej niestety żadne leki na dłużej nie pomogą.

akasha a co ksiądz może o tym wiedzieć? widział kiedyś jakiegoś? urodził dziecko lub poronił? kieruje się tu tylko brakiem chrztu i niczym więcej. taki ktoś jak on nie może wiedzieć co na to wszystko Bóg, nie ma prawa wypowiadać się w Jego imieniu, nieporozumienie, że o sprawach życiowych uczyć próbuje ten co nie ma o nich bladego pojęcia.

katka ja tą dietke stosowałam już jakis czas temu i naprawde warto.... teraz jak sobie pozwole ze słodyczami to nawraca... ale wazne jest by ją wybić z organizmu a nie tylko miejscowo, dlatego poleciłam też tabletki na poczatek...

hej,
Matita mi na grzybice pomagają globulmi flumycon i pimafucyn, do tego ograniczenie cukrów, duzo witaminy Ci probiotyki.
Małgonia widzisz jak super:) a tak się martwiłaś. Teraz prosze zero czarnych myśli i cierpliwie czekaj na usg:)
IZW Kochana teraz to już możesz rodzić. a seks wskazany bo po porodzie znowu celibat będzie:) życze lekkiego porodu!!!
Kessi życze szybkiego rozwiązania!!!!

reklama
bett jeszcze troszku i mala sobie bedzie normowac godzinki spania.jesli mozesz to zapisuj sobie godziny w ktorych spi i ile spi.ja tak robie i znajduje wspolne godziny w ciagu dnia w ktorych mala lula i gdy sie zblizaja to poprostu usypiam ja.zreszta jak ci mala ziewa,kreci głowka raz w jedna,raz w druga strone,wyma****e raczkami,nozkami to jest zmeczona i chce spac...pozniej jak opanuje raczki to bedzie tez pocierac oczka do spania.

pytałam moderatorow czy moe w sygnaturze wstawic link,ze mam ubranka do sprzedania.nie dostalam odpowiedzi.wstawie.najwyzej dostane ochrzan i usune,ale moze ktoras bedzie zainteresowana.narazie bedzie jeden link,jak spakuje druga pake to bedzie drugi,bo naprawde mam sporo tych ubranek...mala szybko rosnie.a oto jej kolejne zdjecie.

02122012402.jpg 02122012390.jpg

Do góry