reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witaj robale.*** dla aniolkow.kessi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

mam pytanie do moderatorow.czy moge wstawic w sygnaturze link,ze mam paczke ciuszkow na sprzeadz??? bo wystawiam na tablice i allegro i bym wstawila jakby ktoras z dziewczyn była zainteresowana.bede miala 2 takie paki.

Kessi - &&&&&&&&& kciuki zacisniete:) I melduj od razu jak poszło:p Boże jakie to musi byc piekne oczekiwanie na nowe życie juz tuz tuz...:)
Robale - ja równiez zapalam światełko dla Twoich Aniołków.. ja też mam 3 w niebie..
[*] A na jakim etapie straciłas maluszki?
Malgonia - jak się trzymasZ? Kiedy dokładnie ta wizyta?
Tekla - co u Ciebie? Ja się ostatnio zdołowałam t a moją wizytą u mojej gin, więc rozumiem, że Ci cieżko czekac pol roku na zaczecie staran, ale przynajmniej wiesz, że możesz.. U mnie sytuacja wygląda inaczej - nie wiadomo co gdzie jak i kiedy - mam bardzo podbny stan choroby do Plenitude z tego co mi pisała
No właśnie Pleni - kiedy zwolnisz tempo w pracy?:) po USG? Trzymam kciuki ogromnie!

robale,a mialas wykonywane jakies badania po tych poronieniach??????

mnie dzis mała obudzila po 3ej:crazy::wściekła/y:...myslalam,ze umre...juz nie chcialo jej sie spac,bo jak zasnela wczoraj o 19ej po meeeeeeeeeeega ataku kolki,ktory trwal ze 30min tak obudzila sie w nocy tylko 2 razy na papu.na szczescie udalo mi sie ja uspic przed 5ta i do 7ej pospalysmy.teraz tez usypia.marudna jest strasznie.apetytu nie ma,malo je,slini sie,rece do buzi wklada,w dzien smoczka nie chce.tylko do spania...ogladalam jej dziasła i na gorze ma takie biale,twarde kosteczki jak zabki,ale nie wiem czy teraz to jej sie pojawilo czy ma tak od urodzenia??? w czw.idziemy do pediatry zobaczymy co powie...

Dzień dobry dziewczyny,
Karola - no to masz przeprawę - nie ma co.. no ale z ząbkami nie ma lekko, sposób milion niby a i tak to po prostu podobno trzeba przeczekac, mojemu chrzesniakowi tez wyszly zabki w okolicach 3ciego miesiąca. także kochana trzymam kciuki za w miarę bezbolsny przebieg:)
Plenitude - pamiętam, że kiedyś mi pisałaś o takim żelu do hig. intymnej na nawracające infekcje, ale nie mogę znaleźć tego postu, a nazwy też nei pamiętam - przypomnij mi proszę - sklerotyczce:p:p:p

Katka jakoś leci pomału do przodu. Okres mi się kończy. A jak u Ciebie? Mam nadzieję, że jak do Ciebie zawita @ to nie będzie taki obfity jak u mnie!!!! W drugim dniu u mnie osiągnął apogeum i w pewnej chwili myślałam, że to jakiś krwotok... ale na szczęście stopniowo robił się mniej obfity. A teraz pije kawkę, czekam aż się trochę rozpogodzi i jadę do moich chłopaków ogarnąć tam trochę po ostatnich deszczach i resztkę kwiatów wywalić, chyba że się jeszcze trzymają. Ale wątpię... wczoraj były takie na pograniczu, a w nocy padało więc pewnie już nic z nich nie zostało.

kessi mega kciukasy trzymamy z małą && &&
karola1388 no 3 miesiąc mała ma skończony (o jak to zleciało), wiec nic tylko zaopatrzyć sie w chłodzące gryzaczki, pediatra pewnie przepisze jakiś żel do smarowania dziąsełek
robale
[*]
[*]
[*] dla twoich aniołków, też jestem mamą trójki maleństw których nie dane mi było przytulić ... mam nadzieję że w krótce doczekasz sie tak dużego brzuszka jak obecnie mój
pleni ?? bo chyba coś bardzo ważnego przeoczyłam i nie mogę doszperać info w tym nawale postów :D jest tak jak sie domyślam?? :D

dziś już zaliczony 38tc :D mam juz lekkiego dygora :D wg tekstu z suwaka sex sex sex ale poczekamy jeszcze tydzień :D odkąd zaczął się 8 miesiąc mamy celibacik

Ostatnia edycja:
Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie naprawdę zdarzył się CUD!!! Szłam dzisiaj jak na skazanie, na potwierdzenie, że beta dalej spada. A tu wynik 14700! We wtorek 8850, w piatek 8600. Boże jak ja ryczę teraz. Ze szczęścia. Dalej trzymajcie kciuki i pomódlcie się, żeby było dobrze.
W piątek drugie USG i może serduszko...

reklama
Malgonia no i widzisz!!!! i potrzebny byl ten stres??!! NIE!
wiec teraz się tylko cieszyć i czekać na bijące serducho.. ja jeszcze niecałe 2 tyg i też mam nadzieję, że je zobaczę :)

Do góry