reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witaj robale.*** dla aniolkow.kessi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

mam pytanie do moderatorow.czy moge wstawic w sygnaturze link,ze mam paczke ciuszkow na sprzeadz??? bo wystawiam na tablice i allegro i bym wstawila jakby ktoras z dziewczyn była zainteresowana.bede miala 2 takie paki.

Kessi - &&&&&&&&& kciuki zacisniete:) I melduj od razu jak poszło:p Boże jakie to musi byc piekne oczekiwanie na nowe życie juz tuz tuz...:)
Robale - ja równiez zapalam światełko dla Twoich Aniołków.. ja też mam 3 w niebie..
[*] A na jakim etapie straciłas maluszki?
Malgonia - jak się trzymasZ? Kiedy dokładnie ta wizyta?
Tekla - co u Ciebie? Ja się ostatnio zdołowałam t a moją wizytą u mojej gin, więc rozumiem, że Ci cieżko czekac pol roku na zaczecie staran, ale przynajmniej wiesz, że możesz.. U mnie sytuacja wygląda inaczej - nie wiadomo co gdzie jak i kiedy - mam bardzo podbny stan choroby do Plenitude z tego co mi pisała
No właśnie Pleni - kiedy zwolnisz tempo w pracy?:) po USG? Trzymam kciuki ogromnie!

robale,a mialas wykonywane jakies badania po tych poronieniach??????

mnie dzis mała obudzila po 3ej:crazy::wściekła/y:...myslalam,ze umre...juz nie chcialo jej sie spac,bo jak zasnela wczoraj o 19ej po meeeeeeeeeeega ataku kolki,ktory trwal ze 30min tak obudzila sie w nocy tylko 2 razy na papu.na szczescie udalo mi sie ja uspic przed 5ta i do 7ej pospalysmy.teraz tez usypia.marudna jest strasznie.apetytu nie ma,malo je,slini sie,rece do buzi wklada,w dzien smoczka nie chce.tylko do spania...ogladalam jej dziasła i na gorze ma takie biale,twarde kosteczki jak zabki,ale nie wiem czy teraz to jej sie pojawilo czy ma tak od urodzenia??? w czw.idziemy do pediatry zobaczymy co powie...

Dzień dobry dziewczyny,
Karola - no to masz przeprawę - nie ma co.. no ale z ząbkami nie ma lekko, sposób milion niby a i tak to po prostu podobno trzeba przeczekac, mojemu chrzesniakowi tez wyszly zabki w okolicach 3ciego miesiąca. także kochana trzymam kciuki za w miarę bezbolsny przebieg:)
Plenitude - pamiętam, że kiedyś mi pisałaś o takim żelu do hig. intymnej na nawracające infekcje, ale nie mogę znaleźć tego postu, a nazwy też nei pamiętam - przypomnij mi proszę - sklerotyczce:p:p:p

Katka jakoś leci pomału do przodu. Okres mi się kończy. A jak u Ciebie? Mam nadzieję, że jak do Ciebie zawita @ to nie będzie taki obfity jak u mnie!!!! W drugim dniu u mnie osiągnął apogeum i w pewnej chwili myślałam, że to jakiś krwotok... ale na szczęście stopniowo robił się mniej obfity. A teraz pije kawkę, czekam aż się trochę rozpogodzi i jadę do moich chłopaków ogarnąć tam trochę po ostatnich deszczach i resztkę kwiatów wywalić, chyba że się jeszcze trzymają. Ale wątpię... wczoraj były takie na pograniczu, a w nocy padało więc pewnie już nic z nich nie zostało.

kessi mega kciukasy trzymamy z małą && &&
karola1388 no 3 miesiąc mała ma skończony (o jak to zleciało), wiec nic tylko zaopatrzyć sie w chłodzące gryzaczki, pediatra pewnie przepisze jakiś żel do smarowania dziąsełek
robale
[*]
[*]
[*] dla twoich aniołków, też jestem mamą trójki maleństw których nie dane mi było przytulić ... mam nadzieję że w krótce doczekasz sie tak dużego brzuszka jak obecnie mój
pleni ?? bo chyba coś bardzo ważnego przeoczyłam i nie mogę doszperać info w tym nawale postów :D jest tak jak sie domyślam?? :D

dziś już zaliczony 38tc :D mam juz lekkiego dygora :D wg tekstu z suwaka sex sex sex ale poczekamy jeszcze tydzień :D odkąd zaczął się 8 miesiąc mamy celibacik

Ostatnia edycja:
Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie naprawdę zdarzył się CUD!!! Szłam dzisiaj jak na skazanie, na potwierdzenie, że beta dalej spada. A tu wynik 14700! We wtorek 8850, w piatek 8600. Boże jak ja ryczę teraz. Ze szczęścia. Dalej trzymajcie kciuki i pomódlcie się, żeby było dobrze.
W piątek drugie USG i może serduszko...

reklama
Malgonia no i widzisz!!!! i potrzebny byl ten stres??!! NIE!
wiec teraz się tylko cieszyć i czekać na bijące serducho.. ja jeszcze niecałe 2 tyg i też mam nadzieję, że je zobaczę :)

Do góry