reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

plenitude ja powiedzialam dopiero po 12tc...wczesniej wiedziala tylko mama,siostrai tesciowie nikt pozatym.poczekaj az sie sprawa rozwinie i bedzie wszystko wiadomo na 100%.i tak bedzie dobrze,a kto ma wiedziec ten sie dowie w swoim czasie.kwiatuszek sa dziewczyny z tym paskudztwem.poradze ci nie czytaj nic na necie,bo zglupiejesz...jak sie czujesz??

kochane ja juz moja panne zaopatrzylam w gryzak zelowy,bo przeciez ciapki chce zjesc:tak:.dzis dostalismy odpowiedz w sprawie dokumentow,ktore skladalam aby starac sie o dodatek pielegnacyjny dla malej w wys.155zł.dobre i tyle w naszej sytuacji.10go mamy komisje.mam nadzieje,ze przyznaja.jak nie bede sie odwoływac,a jesli sie uda to bede walczyc jesio o zasilek na nia-500zł.niech daja.mała potrzebuje emolientow,specjalnego mleka wiec trzeba walczyc.

pozatym porobie dzis zdjecia ciuszkow z ktorych mala powyrastala i wystawie na tablice.moze uda sie tez cos sprzedac? ida swieta pieniadze potrzebne...milego dnia.

reklama
Karola jak na razie dobrze się czuję. Za półtorej tygodnia mam wizytę u endo i gina. A poza tym strach mnie nie opuszcza... każdego dnia jak sie tylko obudzę czekam na ruchy małej, potem je licze. Najlepsze jest to że mam łożysko na przedniej ścianie brzucha i ono amortyzuje kopnięcia... I od razu się stresuje... Byle jakoś dotrwać do 32 tygodnia. Może bardziej wtedy odetchnę... Trzymajcie proszę za nas kciuki:tak:
Pozdrawiam Wszystkie gorąco:*

ja tez odpisalam i stosuj sie, bo ci skroje tylek, bedziesz miala zmartwienie jak nie bedziesz mogla na nim usiasc:tak:przynajmniej bedziesz miala realny problem:-p

kwiatuszek23 - &&&&&&&, też mam łożysko na przedniej ścianie i też całą c się "stresowałam" jak Jasi nie czułam. Teraz zbiera siły :) jeszcze 3 dni do pójścia do szpitala...,póki co jest grzeczna i nie śpieszy Jej się na świat, niech wytrzyma do poniedziałku...

Nowe Aniołkowe Mamy
[*]
Plenitude - &&&&&&&
reszcie Dziewczyn także &&&&&&&

Witajcie, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. 18 listopada dowiedziałam się w szpitalu, że mojemu dziecku nie bije serduszko, następnego dnia diagnozę potwierdził drugi lekarz i ponieważ okazało się, że jest to poronienie zatrzymane konieczne będzie wywołanie go tabletkami. Z uwagi na to, że byłam już w 10 tc przeszłam też zabieg łyżeczkowania. Przez kilka dni wydawało mi się, że jakoś się trzymam, jednak widzę, że czuję się zamiast coraz lepiej to coraz gorzej. Czytam Was od dłuższego czasu, przeglądałam inne fora w internecie ale tylko na tym dostrzegłam taką dozę wsparcia. Dziś idę na wizytę kontrolną do mojej pani ginekolog, w związku z tym jestem bardzo zestresowana. Długo staraliśmy się o to dzieciątko ale nie było mi dane długo się nim cieszyć..

reklama
Kwaituszek i Kessi - kciuki za Was caly czas zacisniete jeszcze chwila i zaleje Was ogromna fala endorfin i szczescia:):)
Neta - witaj, przykro mi,że musiałaś tu trafić.. Każda z nas wolałaby uniknąc słowa "poronienie", ale to się niestety przytrafia.. Badź z nami i pisz o wszystkim co Cię martwi i trapi! I nie bądź silna " na siłę" - to ważne tez miec czas żałoby, jeśli Ci tego trzeba. Nikt od Ciebie nic nie wymaga -pamietaj o tym:)

Do góry