Kasiu - no tak, masz rację, ale to tylko dlatego, ze sie cieszymy i jestesmy spokojne o Ciebie, bo wszystkobedzie dobrze
Ważne, że się dobrze czujesz!
Plenitude - dziękuję bardzo za odpowiedź. Mi si e wydaje, że pięknie Ci beta przyrasta i powinno być wszytsko cacy
Z tym lekarzem masz rację, to najważniejszy lekarz w zyciu i trzeba miec do niego zaufanie, Burakom mowimy nie
Co do mnie byłam wczoraj na wizycie. Mialam wziety wymaz i zlecona badania, ale raczej takie podstawowe. Cyto, toxo, morfologia, mocz, wymazy, antyfosfolipidowy, elektrolity. Moja gin zrobila mi usg no i moje jajniki cale w pecherzykach - najwiekszy mial 12 mm i endometrium 6 mm, wiec nic sie nie dzieje.. Piowiedziala, ze jak do konca roku @ nie bedzie to wywołamy. Co do CLO to ja mysle, ze moze jeszcze raz CLO by sprobowac..Sama nie wiem. Kochana a Ty tez masz wiele pęcherzyków na jajnikach?
Matita - no powiem Ci kochana, że trudny wybór i trudna sytuacja Cię czeka.. Ale jestem pewna, że uda Ci się znaleźć pracę. Tylko to wymaga czasu. Ja bym zrobiła tak jak pisała któraś z dziewczyn - pschylog/psychiatra i L4 do czasu znalezienia czegoś nowego. Dostaniesz bez problemu, a w koncu tyle lat płacisz ZUS, że nic się nie stanie jak trochę Zus zapłaci Tobie
Emka - ja tez dostalam ta ankiete. Czekam na Twój 12 tc, jak stuknie, to wypiję kielicha za to
Tekla - u nas decyzja chyba podjęta - wybywamy na świeta, choc jak moja mama uslyszala to si eprawie poplakala,, Ale z drugiej strony czemu ja wiecznie sie mam martwic o innych, mysle ze to czas zeby pomyslec o sobie i byctroche egoistka, wycierpialam swoje i cierpie nadal, wiec chce chwilke odsapnac. A Ty gadalas z zmezem?