Kurczaczki parę dni mnie nie było a Wy tyle naprodukowałyście że nie wiem czy ograne
Emka jak się czujesz?? Oby przytulanki z porcelaną dobiegły już końca!! No i widzę że rozpoczęłaś 12 tydzień!!!!! Oby teraz było tylko z górki!!
Hona a u Ciebie jak? Ciekawe czy Alanek jest już z Wami...
Karola a jednak azs... Jesteś dzielną kobietą, poradzisz sobie ;* Wiadomo że zrobisz wszystko dla Ali, tak się o nią martwisz!
Anii siostra będzie szukała różnych sposobów żeby się na Tobie zemścić, za to jaką ,,krzywdę'' jej wyrządziłaś!! Ale Ty pamiętaj że robisz to dla jej dobra, żeby się opamiętała i zaczęła się leczyc!!
Anty co u Ciebie? Staracie się o Maluszka czy na razie macie przerwe??
Loi tak mi przykro że te cholerne kamienie musiały się trafić akurat Tobie ;/ Ech ;/
Tekla super wieści!! Grunt żeby wszystko na cacy się zagoiło, również te rany na serduszku i z nową nadzieją będziecie się starać ;*
Edyta światełko dla Twojego Aniołka [+] To tak bardzo boli ;( Każda z nas o tym wie ;(
Atemida rozgość się u nas!! Spróbujemy pomóc przejść przez załobę...
Izka ogromne gratulacje!! Wierzę że teraz będzie spokojnie i nudno do samego końca!!
Kessi trzymaj się!! &&&&&&&& i wracaj już do nas z Jasią
Anilek gratuluję karty ciąży!! Oby teraz było już spokojniej!! Kochana ale krwiak się wchłonął czy jeszcze jest?
Bett jak sobie dajesz rade z Martusia? I ogolnie jak się czujecie?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PLENITUDE!! Kochana życzę Ci nudnej jak flaki z olejem, spokojnej bezproblemowej ciąży zakończonej szczęśliwym porodem!!
Kochana tak jak Ci dziewczyny mówią na widok pęcherzyka jest jeszcze za wcześnie- zmień gina dla swojego własnego spokoju, bo zdaje mi się że jest na Ciebie obrażony za to że zaszłaś w ciążę w według niego bezowulacyjnym cyklu... I pamiętaj że cykle stracone są najlepsze- moja córcia przecież też z cyklu straconego a wierci się i kręci, cieszy się razem ze mną Twoim szczęściem ♥
Szkola przykro mi z powodu Twojej straty
Co do krwawienia u mnie było tego może z dwa dni po łyżeczkowaniu, pozniej dłuuugi czas cisza i po dwóch tyg jeszcze coś się oczyszczało. @ dostałam 47 dni po zabiegu;/ Ale to była moja pierwsza i ostatnia @ po nim!!
Prija0 biedaku;( Bądz dobrej myśli ;* Po co to się w ogole do Ciebie przyplątało??
Emailia nie poddawaj się!! Walcz dalej a my trzymamy mocno kciuki!! ;*
Małgoniu nie znam się na becie, w obydwu ciążach robiłam ją raz, ale masz moje &&& i modlitwę żeby wszystko było w porządku!!
Lolla bardzo mi przykro ;(
AniolkowaMama gratuluję córuni!! Jak to dobrze że jesteście już w domku!! Oby sytuacja z przybieraniem Oleńki się unormowała!
Matita super!!! @ to już krok na przód!! Od teraz wszystko pójdzie swoim rytmem, a nie jak do tej pory stało w miejscu!!
Uff skończyłam ;D