reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Prija oj to niedobrze. ale grunt ze podjęłaś już leczenie. trzymam kciui żeby wszystko było dobrze...

Izka i tak trzymać kochana. grunt to pozytywne myślenie. leż i wypoczywaj...musi byc dobrze. grauluję...

Bett kurcze u nas też wczoraj była jakas masakra. Niunia cały czas na cycku, w pewnym momencie nic mi już z nich nie leciało i się zryczalam...miałam dośc. dziś to samo od rana, na szczęście w nocy troszkę pospałam, oczywiście z kilkoma przerwami. do tego już pojawiły się krostki na buzi mimo że mam ścisłą dietę. mam kwasa że przez to właśnie mam mniej mleka...czuję że nie wydołam z tym karmieniem cyckami, dla mnie to jakis koszmar...a ty karmisz piersią??? wyobrażam sobie ja ty również musisz być zmęczona...

Plenitude pęcherzyk w ońcu sie pojawi...po prostu musi tak być i koniec. a potem bijące serducho, kopniaki...tak bardzo chcę aby się udało...co do pracowania to tylko mi się nie stresuj tam...olej całkowicie humory szefa...

Malgoniu kurcze ja się nie bardzo znam na becie, nigdy jej nie robiłam żeby się nie dołować więc nie wiem o chodzi z tymi wynikami. ale ściskam mocno kciuki za Ciebie i Maleństwo żeby wszystko było dobrze...nie wiem co Ci napisac...wiadomo że będziesz się denerwowac. myślami jestem z Toba...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie i znowu Was zaniedbuje ,ale ja ciągle mam coś do zrobienia ,albo jakichś gości już mam powoli tego dość dziś mam spokój to weszłam do Was, u mnie wszystko ok także nie martwcie się o mnie bo mam się świetnie pojutrze jadę do Łodzi na komisję z tatą więc też mnie nie będzie ,ale jutro postaram się wpaść do Was na pogaduchy , buziaki kochane moje :*
trzymam za Wszystkie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Malgonia - ale moze dlatego, ze wczesniej wyszlo za duzo, teraz idzie swoim tempem?? Spokojnie, mi beta tez jakas z dupy wychodzila, a ciaza byla zdrowa i zywa, nie z tego powodu stalo sie inaczej..

Dzięki, Dziewczynki .W poniedziałek dopiero wizyta i pierwsze usg.. Ale tak się zdenerwowałam i straciłam cały dobry humor. Chciałam zrobić tą betę, żeby się uspokoić a tu- masz ci los! Jeszcze gorzej. W poprzedniej ciąży moja najwyższa wartość w 7 tyg była 7700, a tu 5 tydzień i 8847. Może będzie dobrze. Kurczę, jak tu nie mysleć i wyluzować. Biorę Acard 1x1, Luteinę 2x2, Duphaston 2x1, Clexane 40. Co więcej mogę zrobić? Chyba tylko leżeć.

Malgonia dziewczynby dobrze Ci mówia!! nie panikuj, bo faktycznie później beta nie skacze., aż tak szybko. Ja wlaśnie dlatego, żeby się nie stresować nie robiłam znowu bety, poza tym z uwagi na moje żyłki, bo krew mi leci jak dziecko, tzn kapie ledwo ledwo :p
a mnie dziewczyny mąż dzisiaj rozweselił, pojechał do sklepu i wrócil z czekoladą i śledziami haha na sam widok sledzi mnie zmuliło, bo ich niecierpieeee

a ja mogę śledzie jeść, to jedyna potrawa po której mnie nie mdli, a najlepiej zapić colą....

Malgonia... jest dobrze, beta jest super jak na 5 tydz, gowa do góry, przyrost prawidłowy jak najbardziej..... bierzesz podobny zestaw leków jak ja:)

reklama
Agnieszkaala - w nocy ładnie pospała, budziła się tylko na jedzenie po czym od razu zasypiała. ja nie mam nic przeciwko żeby w dzień nie spała jeśli dzięki temu ma ładnie spać w nocy tylko że jak płacze a ja wyeliminuje wszystkie znane mi powody płaczu to już później nie wiem co mam robić. myślałam że dzisiaj będzie powtórka z rozrywki ale na szczęście tylko 3h pomarudziła i usnęła. może to tylko wczoraj miała taki gorszy dzień

Malgonia - już kiedyś pisałam że nie jestem zwolenniczką częstego badania bety - na początku tej ciąży zbadałam i moja beta prawie wcale nie urosła w 48h, po kilku dniach umierania ze smutku poszłam do lekarza pewna że idę umówić się na zabieg a tam niespodzianka - serduszko biło a za kiepski wynik bety odpowiedzialny był krwiaczek. moja nieprzyrastająca beta właśnie słodko śpi w swoim łóżeczku. postaraj się w miarę możliwości nie stresować za bardzo. trzymam kciuki za Twoją Fasolkę &&&&&&&&&&&&&&&&

Aniii - widzę że obie wczoraj męczyłyśmy cycochy :-) - ja w końcu trochę małą dokarmiłam mm. ogólnie karmię piersią, ale czasem mam wątpliwości czy mała na pewno się najada tym moim mlekiem - w czwartek idę do pediatry to dowiem się czy odpowiednio przybiera na wadze. trzymaj się Kochana! dużo odpoczynku Ci życzę!

Kobietko - buziaki dla Ciebie!

Do góry