reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pleni! O matko! Weszłam zobaczyć co u Was, a skończyło sie na tym, że obiad przypalilam szukając wiadomości o teście! :-D tak ogromnie sie cieszę! Po cichu wciąż, ale no taaaaaka radość :-)

Ściskam Was mocno! :-)

Ps.hona, Ty dalej tutaj? :p

Karola, cieszę się, ze z Ala się polepsza :-)

reklama
Witam
Plenitude
Zaciskam kciuki &&&&&&&&&&& za spokojne 8 m-ce

​Karola emoliaty drogie ale podobno dobre, myśmy krótko bo krótko oliatum używali, mam w rodzinie jednego z azs wiem co będziecie przechodzić
tekla, Szkoła, witajcie

Plenitude kochana wchodzę a tu tak wspaniałe wieści nawet nie wiesz jak się cieszę mega fantastycznie po prostu nie mogło być lepiej:-):-):-) Gratuluje wam kochana trzymaj się cieplutko dbaj o siebie i dużo uśmiechu na twarzy w końcu to najwspanialsze II kreseczki będę e-ciotką jupiiiiiiii :rofl2::rofl2::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dziewczynki pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za fasolinki i staraczki buziaczki:*:*::*:*

a ja dziewczyny melduję, beta 623 mlU!! jestem cała w skowronkach :D
lekarz dal mi dupka i kazal lezec plackiem przez tydzien przez to plamienie,pozniej moge zaczac chodzic i wizyta 17 grudnia, żeby podejrzeć juz serduszko, bo dzisiaj to jeszcze nawet na pęcherzyk za wcześnie. Owulkę miałam równiutkie 2 tyg temu w 18dc więc chyba beta ok :D
aaaale mam pozytywne myśli, wierzę, że teraz będzie OK :)

reklama
Do góry