reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Plenitude wiesz co ?a ja mysle ze bedzie wsio ok bo przeciez napisalam ci kiedys ze to ostatni cykl w ktorym sie starasz ,a ja juz niejedno na tym watku przewidzialam :-Dale oczywiscie gratki beda jak juz bedzie zaklepane .
Witajcie kolejne Mamusie Aniolkow.

Gosiu moze idz do lekarza co?ja nie zauwazylam aby cos bylo inaczej poza tym ze powinnam chyba w te dni miec wolne bo chce mi leb rozerwac i zadne tabletki nie pomagaja, poza tym mam herzklekoty:-D, i cieplo- zimno,jezu!moze ja juz przekwitam?

Ostatnia edycja:
reklama
Plenitude co ja tu czytam???? Jest fasolka???:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
O matko cudna wiadomosc:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Gratulacje kochana moja:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

IZW - no to moja Jasia grzeczniejsza bo mnie po pęcherzu nie "główkuje"
co do boksowania i kopania to zgadzam się, że jest boskie, chyba będzie mi tego brakowało
Poduchy ciążowej nie miałam, jakoś dałam radę bez, ale wczoraj jak się obudziłam to zapytałam Mamy, dlaczego człowiek nie ma 8 boków miałabym więcej pozycji do spania
Mi rubryczek w kc zabrakło, mam doklejoną kolejną i zostały 2 miejsca, ostatnio co tydzień chodzę, bo z półtora miesiąca temu ciśnienie zaczęło mi skakać, ale od 2 tygodni unormowało się na szczęście
&&& za piątkową wizyte, ja już się środowej doczekać nie mogę , za to szpitala i niewygodnych łóżek to już niekoniecznie

agnieszkaala - moja gin zasugerowała mi, że mogę być w c, już 3 dzień od zapłodnienia, ja się tego nie spodziewałam, poszłam na kontrolną wizytę, tego dnia powinnam mieć owulację, nie było jej i dla pewności od razu przepisała mi luteinę, i potwierdziło się po 3tyg, że jednak c , ale kiedy po becie widać to nie wiem, chyba szybciej niż test (po 2tyg, pierwszy wyszedł neg)
3mam &&&&&&&

Plenitude - &&&&&&&

szkola13 -
[*] dla Aniołka ja po 2# trafiłam z potężnym krwotokiem w nocy, przez noc i pół dnia kroplówki, zabieg miałam ok 13ej, a wieczorem już nie krwawiłam, chyba zależy od kobiety, jak szybko przestaje krwawić. @ dostałam po 28 dniach od zabiegu

Plenitude - w terminie @ to całkiem normalne że nie widać pęcherzyka. I Ty masz wątpliwości, jestes najbardziej z nas obcykana w te klocki, znasz odpowiedź na każde pytanie, niejednego gina byś zagięła. Tak więc czekaj cierpliwie do wizyty, jest dobrze, co ja mówię, jest super! Ojej, to największa niespodzianka na tym forum. Tak ten cykl na straty spisałaś a tu - masz Ci los! Jak się cieszę! I proszę zmienić ten styczeń 2013 - bo już nieaktualne. Tyle osób trzyma za Ciebie kciuki, że po prostu musi, musi być dobrze. A czemu się nie pochwaliłaś ? Tylko tak w tajemnicy testy i betę sobie robisz? No nieładnie :) Ale na szczęście są tu detektywi.
Gratuluję Ci z całego serca!

nowe aniołkowe mamy niestety ból powraca,jednego dnia jest lepiej,a następnego wystarczy drobiazg i wszystko wraca ze zdwojoną siłą.Jednak będzie coraz lepiej,tyle mogę wam obiecać...
hona trzymaj się dzielnie w szpitalu,&&&&&&&&&&& za szczęsliwe rozwiązanie
karola cieszę sie ogromnie,że z małą lepiej
gosiulek moje dwie pierwsze @ po # były bardziej bolesne i obfite,ale lekarz mówił,ze to normalka.Teraz prawie wróciły do normy,choć czasem przyłazi nawet 5-6 dni wcześniej niż powinna.A rozmawiałas o tym z lekarzem?
plenitude jak to?!! To dopiero marudziłaś na niepęknięty pęcherzyk,a tu takie wiesci???!!!! Ło matko,no chyba koziołki zaraz zacznę fikać!! No teraz to już palce kompletnie połamię od tego zaciskania!!!
szkola jakie to życie dziwne...Dopiero co ucieszyłam się tak bardzo za sprawą plenitude,a juz kolejny post przynosi znowu smutek.Bardzo mi przykro z powodu twojej straty.Z tym krwawieniem to różnie bywa,ja też miałam dość słabe,właściwie to można to nazwać raczej plamieniem.Jak trochę pochodziłam,to było odrobinę mocniejsze.Wszystko trwało tak do dwóch tygodni.@ dostałam po 25 dniach.
anulka to ja też juz przekwitłam :-),bo w te dni to normalnie nie wiem co się ze mną dzieje.Raz zimno,za chwilę siódme poty mnie oblewają,słabo mi się robi i w ogóle wszystko do d....

Witaj Szkoła, przykro mi, że musiałaś do nas dołączyć. Ale dołączyłaś w chwili , gdy widzisz naszą radość z kolejnej Fasolki. Plenitude walczyła o dzidzię długo a w końcu się udało! Tak się zawsze cieszymy , gdy są dobre wieści. I współczujemy, że kolejna Aniołkowa Mamusia szuka wsparcia. Każda nowa Fasolka daje nadzieję. Mnie to bardzo pomagało po stracie. Wiedziałam, że i ja kiedyś będę wśród tych dających nadzieję a nie szukających pomocy. Tak będzie i z każdą nową mamusią, strata dziecka boli strasznie. Każda to przeżyła i każda rozumie. Żadna nie zapomni. Ale czas pomaga zabliźnić ranę. Troszkę to potrwa, ale trzeba żyć dalej i czekać na cud jakim jest dziecko. Jeszcze troszkę i możecie starać się o dzidzię.
Pytałaś jak to po łyżeczkowaniu - ja dostałam @ po 26 dniach, cykl był dłuższy o 2 dni ot tych sprzed ciąży. A następne już regularne - 24 dni (tak jak wcześniej miałam). Krwawienie - jak normalna @. Żadnych komplikacji po łyżeczkowaniu, wszytsko wróciło do normy. W trzecim cyklu dostałam zielone światło, w czwartym się udało. Ale na zawsze zostanie strach, żeby było wszystko w porządku. Musi być.
Trzymaj się, ędzie dobrze, zobaczysz. DLa ANiołka
[*]

Dziękuję za wsparcie. I cieszę się z nowego cudu i życzę żeby z fasolką było wszystko w porządku:-) Ja mam nadzieje że wszystko będzie w ok i szybko znowu zajdę w upragnioną ciążę. Ale to co najmniej za 2 miesiące.
Pozdrawiam i trzymam za was kciuki

Szkola , szybko zlecą te dwa miesiące. Niedługo Tobie będziemy gratulować. Bierz witaminki i kwas foliowy , porób badania i będzie dobrze.

O kurcze, ale wiadomosc!! Plenitude kochana moja, gratulacje wielkie!!!!! przy becie ponad 1'000 cos juz powinno byc widoczne! Bierz dupka i dbaj o siebie!!!!!!!!!! i wiesz....nie denerwuj sie w pracy;-) Ale cudna wiadomosc!!

reklama
Plenitude nie wiem co pisać, tak bardzo się cieszę, ale powiem Ci że tak coś czułam, gdy pisałaś o tym spokoju itd., życzę spokojnych i nudnych 8 miesięcy, będzie dobrze , uda się , będziesz miała piękny prezent na Gwiazdkę fotkę z usg z bijącym serduszkiem, ściskam Cię bardzo mocno:-D:-D:-D:-D:-D:happy2::happy2:

Do góry