reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczynki ja tak tylko z doskoku przypominam o sobie. mam trochę zaległości na cpp, ale postaram się dzisiaj wszystko nadrobić (jak mi młoda pozwoli).
widzę że pojawiło się kilka nowych nicków - bardzo mi przykro że musiałyście tu trafić i zapalam światełka
[*] dla Waszych Aniołków

za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&, młodym brzusiom życzę dużo spokoju, a brzuchatkom na wylocie życzę szybkiego porodu!!!

Plenitude - jeszcze nie doczytałam, więc nie jestem w temacie, ale czy to prawda to co widzę??? aż się popłakałam... jeśli to prawda to gratuluję Ci z całego serca, z resztą wiesz że zawsze Ci bardzo mocno kibicowałam i widzę że jednak wzięłaś sobie do serca to przejęcie ode mnie pałeczki w sztafecie. buziaki dla Ciebie!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Pleni - jesli wszystko "pyknie" to nawet nie wiesz jaka mi radosc sprawisz:):) normalnie mialam taki zly wieczor wczoraj i takiego dola dzis, ale chyba juz minal:):):):):):) Dzieki Tobie:)

Pleni o jezuuu, nie wiedziałam o co chodzi dziewczynom, aż dopiero się zorientowałam jak kuknęłam na wykres!!!! niesamowite!!!!!
Też się poryczałam.. wspaniała wiadomość!
kurde w końcu los sie odwraca :):):)

aaaaaa!!! plenitude, kochana gratulacje, tak bardzo się cieszę!!!!!!! ojej, może Bóg wysłu****e jednak prośby, modliłam się o dzidzię dla Ciebie!!

Plenidute! Albo ja coś przegapiłam albo macie jakieś zaszyfrowane informacje. Czy to TO o czym ja mysle i CZEGO tak bardzo chciałaś i za CO trzymałyśmy tak kciuki? :) TAK? Potwierdzcie czy dobrze myslę?

reklama
Cześć jestem na tym wątku nowa w sobotę poroniłam i przeszłam zabieg łyżeczkowania. O ciąży dowiedziałam się w 4 tyg i nie zdążyłam się nawet przyzwyczaić bo zaraz mi zabrano mojego aniołka:-(. Ciąża przestała się rozwijać i niestety musiało sie to tak zakończyć:no: Mam do was pytanie ile czasu krwawiłyście po łyżeczkowaniu? bo to u mnie drugi dzień i już nic nie leci i nie wiem czy to normalne. za 10 dni mam do odbioru histopatologie i mam iść na kontrole wtedy. Po jakim czasie dostałyście miesiączki??

Do góry