reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczynki ja tak tylko z doskoku przypominam o sobie. mam trochę zaległości na cpp, ale postaram się dzisiaj wszystko nadrobić (jak mi młoda pozwoli).
widzę że pojawiło się kilka nowych nicków - bardzo mi przykro że musiałyście tu trafić i zapalam światełka
[*] dla Waszych Aniołków

za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&, młodym brzusiom życzę dużo spokoju, a brzuchatkom na wylocie życzę szybkiego porodu!!!

Plenitude - jeszcze nie doczytałam, więc nie jestem w temacie, ale czy to prawda to co widzę??? aż się popłakałam... jeśli to prawda to gratuluję Ci z całego serca, z resztą wiesz że zawsze Ci bardzo mocno kibicowałam i widzę że jednak wzięłaś sobie do serca to przejęcie ode mnie pałeczki w sztafecie. buziaki dla Ciebie!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Pleni - jesli wszystko "pyknie" to nawet nie wiesz jaka mi radosc sprawisz:):) normalnie mialam taki zly wieczor wczoraj i takiego dola dzis, ale chyba juz minal:):):):):):) Dzieki Tobie:)

Pleni o jezuuu, nie wiedziałam o co chodzi dziewczynom, aż dopiero się zorientowałam jak kuknęłam na wykres!!!! niesamowite!!!!!
Też się poryczałam.. wspaniała wiadomość!
kurde w końcu los sie odwraca :):):)

aaaaaa!!! plenitude, kochana gratulacje, tak bardzo się cieszę!!!!!!! ojej, może Bóg wysłu****e jednak prośby, modliłam się o dzidzię dla Ciebie!!

Plenidute! Albo ja coś przegapiłam albo macie jakieś zaszyfrowane informacje. Czy to TO o czym ja mysle i CZEGO tak bardzo chciałaś i za CO trzymałyśmy tak kciuki? :) TAK? Potwierdzcie czy dobrze myslę?

reklama
Cześć jestem na tym wątku nowa w sobotę poroniłam i przeszłam zabieg łyżeczkowania. O ciąży dowiedziałam się w 4 tyg i nie zdążyłam się nawet przyzwyczaić bo zaraz mi zabrano mojego aniołka:-(. Ciąża przestała się rozwijać i niestety musiało sie to tak zakończyć:no: Mam do was pytanie ile czasu krwawiłyście po łyżeczkowaniu? bo to u mnie drugi dzień i już nic nie leci i nie wiem czy to normalne. za 10 dni mam do odbioru histopatologie i mam iść na kontrole wtedy. Po jakim czasie dostałyście miesiączki??

Do góry