reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

szkola13, bardzo mi przykro, że tak się stało. Twój aniołek jest już w niebie.
Ja także miałam zabieg łyżeczkowania. Krwawiłam niezbyt mocno przez 2 dni po zabiegu, potem jeśli dobrze pamiętam 3 dni nic a potem plamienie przez około tydzień. Więc wydaje mi się, że nie masz powodu do obaw. @ jeszcze nie dostałam, a zabieg miałam 19.10, lekarz mówi, że to normalne.

reklama
Małgonia jak wejdziesz na wykres Plenitude to tam jest info, ze test ciązowy pozytywny:)
Szkoła bardzo mi przykro, że i Ty straciłaś swoją dzidzie. Dla Aniołka zapalam świateło. Ja po łyżeczkownaiu krwawiłam kilka dni, potem plamienie ponad 2 tyg.

plenitude ja wiedzialam, wiedzialam po prostu, że jak odstawisz wszystkie leki to organizm ci zrobi psikusa!!! Ależ sie cieszę kochana :-) Jakby to były moje II kreski. Jesteś moją nadzieją, że mi też sie kiedyś uda!! Aż mi sie micha śmieje, tak bardzo ci gratuluję!!! Modlę sie żeby wszystko było dobrze z twoim maluszkiem.

dziewczynki nie nakręcajcie się tak ;-) gin mnie zbadał i stwierdził, że jestem w terminie @ i on pęcherzyka ciążowego nie widzi.. mam zbadać betę za 10 dni a do niego na wizytę 18,12.. nie wiem czy to nie za wcześnie na pęcherzyk, ale wyszłam od niego przybita. będzie co będzie. śmigam do pracy, pozdrawiam.

dziewczyny dla mnie to niemożliwe, śniło mi się, że test będzie pozytywny w czwartek i dla śmiechu zrobiłam test, tempka była inna niż poprzednio.. zaliczyłam taki opad szczeny, że szok.. a dziś podobny.

gosiulku dzięki, zdołował mnie ten lekarz..

Szkola - bardzo mi przykro, ze i Tobie sie to przytrafiło.. Witamy Cie serdecznie. Co do @ to ja Ci niestety nie pomogę, bo ja miałam poród 14.10 i do dzis lekko plamię a okresu ani widu ani słychu, ale wydaje mi się, że dlugosc krawienia zalezy w ktorym tygodniu nastpilo # - im dluzej tym dluzej sie krwawi.
Pleni - zgadzam się z Gosiulką, ze to za wczesnie na widok pecherzyka na USG:):) &&&&&&&&&&&

reklama
Szkoła Wyrazy współczucia i
[*] dla Twojego Aniołka. Ja też jeszcze czekam za wynikami badania histopatologicznego i po tym też mam iść do kontroli. To jest 4 dzień po zabiegu i jeszcze mam plamienie, ale małe. Też będę czekać na @, ile nie wiem, zobaczymy...

Do góry