reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hona kciuki mocno zaciśnięte za szybkie i bezbolesne rozwiązanie!! pokaż nam już tego małego szkraba :)

katka to będzie zawsze wracać.. najpierw niesamowity ból i rozpacz, ale z czasem ból będzie mniejszy i do wytrzymania, później będzie wspomnienie, że Twoje aniołki nad Tobą czuwają! Bardzo mocno przytulam.. :*

anilek a Ty się dalej oszczędzaj, ale już 9 tc, ale to zleciało!! oby tak dalej :)

a ja już po pobraniu krwi na betę, wynik ma być wieczorem, ale normalnie ze stresu, aż spać nie mogłam, pobudka co godzinę :/ w ogóle to mam jakiś problem z moimi cholernymi żyłkami, takie malutkie i uciekają, że zawsze jest sajgon z pobieraniem krwi. Jestem cała pokłuta gdzie tylko można i aż wszystko boli :/

reklama
Witajcie

Ja znowu z doskoku ale nie mam na nic siły.Wybaczcie.

Dziewczyny potrzebuję pomocy.
Po poronieniu mam strasznie bolesne @.
Całą noc zwijałam się z bólu...Z bólu mało nie zemdlałam.
Czuję się fatalnie.

Miałyście tak? Pomóżcie

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam za wszystko co tu piszecie. Czytanie waszych postów naprawdę pomaga, chociaż oczywiście nikomu nie życzę tego co przeszłyśmy, ale przynajmniej wiem że nie jestem sama.
U mnie ogólnie samopoczucie poprawia się, mąż jest ze mną cały czas, nie odstępuje mnie na krok, ostatnio już też nie płakałam ale wiem że jeszcze wiele razy nie wytrzymam. Na samą myśl o tym że będę wybierać trumienkę dla Dziecka zamiast wózka to się łezka kręci.
Fizycznie też dochodzę do siebie, krwawienie ustępuje, ale jak jesteśmy np w markecie i za dużo chodzenia to wtedy krwawię ciut więcej i jest mi trochę słabo.
Myślę że mam w sobie dość siły żeby mąż zawiózł mnie dzisiaj na ćwiczenia 1,5h na uczelnię, ale trochę się obawiam co mam odpowiadać gdy ludzie będą się mnie pytać "i co tam słychać?", chyba po prostu odpowiem "nic ciekawego" bo nie chcę robić z siebie jakiejś męczennicy, nie muszą wszystkiego wiedzieć.
atemida wczoraj odpisałam ci 2 razy ale nie wiem czy moje wiadomości doszły do ciebie.

hej,
Witam Nowe Aniołkowe Mamusie przytulam mocno i dla Aniołka zapalam światełko.
Hona kciuki za bezbolesny i szybki poród!!!!
IZW dla Ciebie też, żeby maluszek poczekał jeszcze w brzusiu u mamy 2 tygodnie!!!!
Edytka może weź zwolnienie od gina to będziesz miała troche wytchnienia od uczelni.
Izka właśnie wpadłam zapytać jak tam Twoje plamienia, a tu takie super więści!! trzymam kciuki za piękną bete. Daj znać wieczorkiem. Będzie dobrze i ja już gratuluje pięknej fasolki i życze spokojnej ciąży!!
Ameritum, Dulano kiedy testujecie? Ja mam w planach Mikołajki(dzień przed spodziewaną @ tak żeby w razie co M miał prezent mikolajkowy)
Katka niewiem co powiedzieć. Nawet nie mogę sobie wyobrazić Twojego bólu. Kochana barddzo mocno Cię ściskam!!!!!!
Karola wpadnij do mnie to pójdziemy razem na aerobik:D Ja z tych leniwych,ale jakbym miała z kim chodzić to pewnie bym chodziła:) Jak azs lepiej?

Kochane powiedzcie mi kiedy bete można najwcześniej zrobić? Bo niewiem czy czekać do 6 grudnia czy jakoś wcześniej można dowiedzieć sie o ciąży. Ja chce jak najwczesniej wiedziec,zeby leki zaczać brać tzn dupka bo tak mi gin kazał.

agnieszkaala z tego co się orientuję to tak 8-10 dni po domniemanym zapłodnieniu beta powinna być już wiarygodna.
A plamienia (odpukać :)) mi się skończyły, wczoraj już nic nie było, teraz siedzę i czekam na wyniki bety jak na szpilkach, więc dziewczyny wasze kciuki teraz jak najbardziej wskazane :)

izw jak sie czujesz?? aniolkowa.mama co sie odwlecze to nie uciecze.:tak:.anii ja za aerobik nie place.mam obok bloku osiedlowy dom kultury i tam zajecia sa za free.enya81 o tym,ze udzielam sie na cpp wie tylko moj maz i mama...oni wiedza,ze to dla mnie wazne byc tutaj...hona&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

kochane minelo kilka dni jak smaruje mala kremem OILLAN i kapie ja w płatkach owsianych i jest poprawa...uszka i skora za prawie wygojona...na polikach nic nie ma.jeszcze glowa i brwi.5go mamy wizyte u alergologa-jakas pani profesor.podobno dobra.chce skonsultowac opinie pediatry.dziekuje.

Izka ja w ciazy z córcią miałam plamienia 2 dniowe, myslalam ze @ nadchodzi a tu sie skonczyło i nie wrociło :) trzymam kciuki za bete :)

Karola1388 super, ze skóra małej już lepiej :) zaciskam kciukaski :) u nas Atopowe zaczeło sie od zięć w łokciach, od rączek... a teraz rzadko juz ją wysypuje, najczęsciej jak sie cioeplo robi to ma jakieś małe plamki, ale są blade i radzimy sobie z nimi zwykłym balsamem z ziajki:) dla niemowląt :)

Plenitude.. a czułam po kościach......

reklama
Do góry