reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A to pracujesz w domu, czy masz możliwość korzystania z Forum w pracy? czym się zajmujesz,jeśli mogę zapytać :-)
ja ok 13 wychodzę z Tymonem do teściowej, bo o 17 mam teorię z prawka, teraz siedzę i zasypiam, najchętniej bym się położyła... w zasadzie zero zajęcia, więc też mam dużo czasu na myślenie i przejmowanie się:eek::eek::crazy::laugh2::laugh2:

W pracy siedzę, niestety nie w domku. Zajmuję się szeroko pojmując reklamą, a trochę bardziej szczegółowo planowaniem kampanii reklamowych dla wybranych marek dużej, międzynarodowej firmy :) Więcej na Priv :)

Nie przejmować się tylko zająć się domem,dzidziulem i prawkiem :p

Cześć babeczki , co u Was ja zrobiłam generalne porządki wczoraj i chata błyszczy ,a ja dziś mam wolne tylko pranko zdejmę sobie.Pozdrawiam serdecznie wszystkie kobietki.

Magda_88 napisz mi proszę :-) zaciekawiłaś mnie

kobietka22ja też jakoś wczoraj większą wenę miałam i porobiłam troszkę w mieszkaniu, ale dzis to totalny NIECHCIEJ, spać, spać i spać... młody marudny, ja też, nic nam sie nie chce i tak se siedzimy, bajka jakaś leci, ja się snuję po mieszkaniu... no masakra, u teściowej chyba się zdrzemnę..:eek:

Lenka - powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniii - nie denerwuj się na zapas. z siostrzeńcem, z tego co piszesz, jest już wszystko dobrze więc nie ma potrzeby się martwić. a co do wyjazdu męża to na pewno jak będzie potrzeba to sobie poradzisz a trochę grosika na pewno się przyda. a macie w razie czego niedaleko mamę do pomocy? mam wrażenie że te smutki to też trochę mogą być związane ze zbliżającym się porodem i niepokojem. mnie ostatnio wieczorami łapią takie małe dołki - głównie wynika to z tego że wieczorem nie mogę się już prawie ruszyć, czuję się jak stara baba i wszystko mnie wkurza

Kobietko - hej, jak miło Cię widzieć. zazdroszczę tych porządków, ja nie mam siły ręką ruszyć

bett wcale się nie dziwie ze nie masz już siły sprzątać w końcu to już etap końcowy:tak:mała będzie na świecie i wszystko będzie wracało do normy:-)kobietko ja codziennie sprzątam generalnie:-D:-Dwczoraj ładnie domek wylizałam a dzisiaj:crazy:jakby huragan przeszedł:-Dtak to jest jak chodzi taki mały łobuz i wymyśla coby tu jeszcze zmalować:-D

Ostatnia edycja:
kobietka22 no to ładnie,porządki jesienne zrobione,ja się nie potrafię zebrać :no:dzień taki pochmurny ,że tak leniwie jakoś :tak:
emka no to świetna wiadomość ,czyli i zaskoczenie dla Ciebie:)super gratuluję i szczęśliwych i zdrowych 9 miesięcy :tak:
magda88 czyli oczekiwanie nadal,z tego co Loi a pisze to może rzeczywiście jest nadzieja i wszystko na dobrej drodze :) oby oby,3mam za to kciuki.Ja czekam do 21.10 wtedy powinna być @.Wczoraj robiłam test,ale nie wiem czy ja mma już zwidy czy nie,baaardzooo bladziuchna kreska jest,także nie wiadomo już. muszę czekać .
anilek77 jak ​tak?masz rację jak tu się nie nakręcać.Ja już wczoraj jakoś z bezradności popłakałam się z tych zawirowań emocji.To czekanie,zbyt się nastawiłam w tym cylku.jak nigdy.ciągle czekam

reklama
tyle piszecie ,że ni sposób nadrobić
Magda trzymam kciuki .
U mnie też nie było pozytywnego testu ,a malutka już prawie pół roku ma .Zaszłam w ciążę po 15 sierpnia ,a kreski dopiero były 10 września .
Ale dla takiego skarba to warto przecież żyć w tym oczekiwaniu na lepsze jutro .
To auto czy pianino?:laugh2::laugh2:

Granie jest męczące to może się podeprę ?:rofl2::rofl2:

Do góry