reklama
A to pracujesz w domu, czy masz możliwość korzystania z Forum w pracy? czym się zajmujesz,jeśli mogę zapytać :-)
ja ok 13 wychodzę z Tymonem do teściowej, bo o 17 mam teorię z prawka, teraz siedzę i zasypiam, najchętniej bym się położyła... w zasadzie zero zajęcia, więc też mam dużo czasu na myślenie i przejmowanie się

ja ok 13 wychodzę z Tymonem do teściowej, bo o 17 mam teorię z prawka, teraz siedzę i zasypiam, najchętniej bym się położyła... w zasadzie zero zajęcia, więc też mam dużo czasu na myślenie i przejmowanie się

W pracy siedzę, niestety nie w domku. Zajmuję się szeroko pojmując reklamą, a trochę bardziej szczegółowo planowaniem kampanii reklamowych dla wybranych marek dużej, międzynarodowej firmy
Więcej na Priv 
Nie przejmować się tylko zająć się domem,dzidziulem i prawkiem
Nie przejmować się tylko zająć się domem,dzidziulem i prawkiem
K
kobietka22
Gość
Cześć babeczki , co u Was ja zrobiłam generalne porządki wczoraj i chata błyszczy ,a ja dziś mam wolne tylko pranko zdejmę sobie.Pozdrawiam serdecznie wszystkie kobietki.
Magda_88 napisz mi proszę :-) zaciekawiłaś mnie
kobietka22ja też jakoś wczoraj większą wenę miałam i porobiłam troszkę w mieszkaniu, ale dzis to totalny NIECHCIEJ, spać, spać i spać... młody marudny, ja też, nic nam sie nie chce i tak se siedzimy, bajka jakaś leci, ja się snuję po mieszkaniu... no masakra, u teściowej chyba się zdrzemnę..
kobietka22ja też jakoś wczoraj większą wenę miałam i porobiłam troszkę w mieszkaniu, ale dzis to totalny NIECHCIEJ, spać, spać i spać... młody marudny, ja też, nic nam sie nie chce i tak se siedzimy, bajka jakaś leci, ja się snuję po mieszkaniu... no masakra, u teściowej chyba się zdrzemnę..

bett
Fanka BB :)
Lenka - powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&
Aniii - nie denerwuj się na zapas. z siostrzeńcem, z tego co piszesz, jest już wszystko dobrze więc nie ma potrzeby się martwić. a co do wyjazdu męża to na pewno jak będzie potrzeba to sobie poradzisz a trochę grosika na pewno się przyda. a macie w razie czego niedaleko mamę do pomocy? mam wrażenie że te smutki to też trochę mogą być związane ze zbliżającym się porodem i niepokojem. mnie ostatnio wieczorami łapią takie małe dołki - głównie wynika to z tego że wieczorem nie mogę się już prawie ruszyć, czuję się jak stara baba i wszystko mnie wkurza
Kobietko - hej, jak miło Cię widzieć. zazdroszczę tych porządków, ja nie mam siły ręką ruszyć
Aniii - nie denerwuj się na zapas. z siostrzeńcem, z tego co piszesz, jest już wszystko dobrze więc nie ma potrzeby się martwić. a co do wyjazdu męża to na pewno jak będzie potrzeba to sobie poradzisz a trochę grosika na pewno się przyda. a macie w razie czego niedaleko mamę do pomocy? mam wrażenie że te smutki to też trochę mogą być związane ze zbliżającym się porodem i niepokojem. mnie ostatnio wieczorami łapią takie małe dołki - głównie wynika to z tego że wieczorem nie mogę się już prawie ruszyć, czuję się jak stara baba i wszystko mnie wkurza
Kobietko - hej, jak miło Cię widzieć. zazdroszczę tych porządków, ja nie mam siły ręką ruszyć
angel_
rośnij skarbie .... :)
bett wcale się nie dziwie ze nie masz już siły sprzątać w końcu to już etap końcowy
mała będzie na świecie i wszystko będzie wracało do normy:-)kobietko ja codziennie sprzątam generalnie
wczoraj ładnie domek wylizałam a dzisiaj
jakby huragan przeszedł
tak to jest jak chodzi taki mały łobuz i wymyśla coby tu jeszcze zmalować

Ostatnia edycja:
kobietka22 no to ładnie,porządki jesienne zrobione,ja się nie potrafię zebrać
dzień taki pochmurny ,że tak leniwie jakoś 
emka no to świetna wiadomość ,czyli i zaskoczenie dla Ciebie
super gratuluję i szczęśliwych i zdrowych 9 miesięcy 
magda88 czyli oczekiwanie nadal,z tego co Loi a pisze to może rzeczywiście jest nadzieja i wszystko na dobrej drodze
oby oby,3mam za to kciuki.Ja czekam do 21.10 wtedy powinna być @.Wczoraj robiłam test,ale nie wiem czy ja mma już zwidy czy nie,baaardzooo bladziuchna kreska jest,także nie wiadomo już. muszę czekać .
anilek77 jak tak?masz rację jak tu się nie nakręcać.Ja już wczoraj jakoś z bezradności popłakałam się z tych zawirowań emocji.To czekanie,zbyt się nastawiłam w tym cylku.jak nigdy.ciągle czekam

emka no to świetna wiadomość ,czyli i zaskoczenie dla Ciebie

magda88 czyli oczekiwanie nadal,z tego co Loi a pisze to może rzeczywiście jest nadzieja i wszystko na dobrej drodze
anilek77 jak tak?masz rację jak tu się nie nakręcać.Ja już wczoraj jakoś z bezradności popłakałam się z tych zawirowań emocji.To czekanie,zbyt się nastawiłam w tym cylku.jak nigdy.ciągle czekam
reklama
tyle piszecie ,że ni sposób nadrobić
Magda trzymam kciuki .
U mnie też nie było pozytywnego testu ,a malutka już prawie pół roku ma .Zaszłam w ciążę po 15 sierpnia ,a kreski dopiero były 10 września .
Ale dla takiego skarba to warto przecież żyć w tym oczekiwaniu na lepsze jutro .
To auto czy pianino?

Granie jest męczące to może się podeprę ?

Magda trzymam kciuki .
U mnie też nie było pozytywnego testu ,a malutka już prawie pół roku ma .Zaszłam w ciążę po 15 sierpnia ,a kreski dopiero były 10 września .
Ale dla takiego skarba to warto przecież żyć w tym oczekiwaniu na lepsze jutro .
To auto czy pianino?

Granie jest męczące to może się podeprę ?