reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karola gdyby nie baaardzo częste siusianie i to że zdecydowanie szybciej się męcze nie wiedziałabym wcale że jestem w ciąży :-D Nie narzekam bo jest naprawdę dobrze :-D Dziękuję że pytasz!! Całe szczęście że u Alusi serduszko w porządku!!

Anilek wydaje mi się że nic wielce pokrzepiającego nie powiedziałam ale jeśli choć trochę Cię podniosło na duchu to się cieszę!! Nieustająco trzymam kciuki :-D

Czarna a siusiaj na zdrowie Tobie i Dzidziolkowi :-D

czarna: no ja też często siusiam! :szok: Raz nawet tak mi się chciało, ze omal się nie zesikałam w majciochy.:-D I jak tu się nie nakręcac? ;-)

martussia: no, ale to była taka wypowiedź od siebie, z zainteresowaniem inną osobą. Dzięki!

A ja mam dziwny smak w ustach. Nie metaliczny, ale taki... słonawy?
Nie wiem czy to od leków? Biorę euthyrox 25, bromocorn, cyclodynon, kwas foliowy. Macie jakieś wieści na ten temat?

a i jeszcze to: http://enpr.pl/3775

aha: sorrki za bezpośredniośc: gdzie mierzycie tempkę? Dodam, że nie chodzi mi o łóżko...;-)

Ostatnia edycja:
karolcia super że z Alusią wszystko dobrze:tak:a u mnie jakoś leci powolutku do celu....Alan rośnie jak na drożdzach,no a staranka w toku:-D:-Da tak sobie pomyślałam że jak zmienię avatar po takim czasie to moze zajdą jakieś zmiany:-)buziam:*

Ostatnia edycja:
Kochane,
pamiętam w dniu dzisiejszym o Was szczególnie!
pamiętam o wspólnych łzach, ciepłych słowach otuchy i całym wielkim wsparciu, które mi dałyście i mimo, że mnie tu już prawie nie ma, to na zawsze zapamiętam, co dla mnie zrobiłyście i ile nadziei wniosłyście w mój połamany świat.
I piosenka od Pati "wiem, że jesteś tam"
Dziękuję Wam bardzo!!!
Przytulam do serca

DLA NASZYCH WSZYSTKICH ANIOLKOW (*)(*)(*)(*)(*)

Witam kochane
Wpadam na chwile a tu takie wiesci,EMKA super gratulacje,ciesze sie strasznie:-)Widze,ze powoli sie rozkreca,coraz wiecej nowych fasolek,super wiadomosci,oby wiecej takich.

U mnie tak roznie,dzis troche kiepski dzien,zle spalam,w dodatku mialam malo fajne sny,potem z samego rana na badania,moja "ulubiona" pani pielegniarka zrobila siniaka jak zwykle,nie moge wyprostowac reki,potem male zakupy no i domek.Cos mnie macica w srodku kuje,okropnie bola nogi w pachwinach no i ta kosc lonowa,chodze jakbym miala cos dziwnego w majtochach.:sorry:Tragedia dla mnie jest przekrcic sie na lozku.Tez tak macie,mialyscie?Czy to cos nienormalnego??Pozdrawiam kochane,dla wszystkich staraczek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Emka wow, jak się cieszę, spokojnych 8 miesięcy, życzę Ci z całego serca, super super super

Karola no widzisz i z serduszkiem wszystko dobrze, a może przez te bakterie Ala ma problemy z brzuszkiem, dostanie lek i dziadostwo zniknie, ściskam mocno

Dziewczyny proszę wieczorem o kciuki, mam wizytę o 19.20:szok:

reklama
hej,
Karola super, że z Alusią ok:)
Anilek co do mierzenia temperatury to mierzy się ją w miejscach intymnych specjalnym termometrem owulacyjnym. Ja nie mierze bo u mnie jest tak, że czy jestem zdrowa, czy chora, czy w ciąży, czy owulacja to zawsze mam 36,4. A co do objawów to trzymam kciuki, żeby były to ciążowe:) Ja w pierwszej ciąży niemiałam żadnych objawów,ale wiedziałam, że jestem w ciąży. W drugiej bolące piersi i też pewność, że to ciąża. Mój M się smieje, że ledwo doleci plemnik a ja już wiem, że to ciąża:D
Lenka kciukasy za wizyte!!!!!!!!!
Hona to normalne, że wszystko boli w ciąży. Ja od czerwca do września(były okropne upały) sypiałam na siedząco bo na łóżku było mi niewygodnie,gorąco i spałam po 2,3 godziny. Takie są uroki ciąży:) Ale już niedlugo i będzie dzidzia z Tobą!!! Imie wybrane?

Do góry