reklama
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Karola gdyby nie baaardzo częste siusianie i to że zdecydowanie szybciej się męcze nie wiedziałabym wcale że jestem w ciąży
Nie narzekam bo jest naprawdę dobrze
Dziękuję że pytasz!! Całe szczęście że u Alusi serduszko w porządku!!
Anilek wydaje mi się że nic wielce pokrzepiającego nie powiedziałam ale jeśli choć trochę Cię podniosło na duchu to się cieszę!! Nieustająco trzymam kciuki
Czarna a siusiaj na zdrowie Tobie i Dzidziolkowi

Anilek wydaje mi się że nic wielce pokrzepiającego nie powiedziałam ale jeśli choć trochę Cię podniosło na duchu to się cieszę!! Nieustająco trzymam kciuki

Czarna a siusiaj na zdrowie Tobie i Dzidziolkowi

czarna: no ja też często siusiam!
Raz nawet tak mi się chciało, ze omal się nie zesikałam w majciochy.
I jak tu się nie nakręcac? ;-)
martussia: no, ale to była taka wypowiedź od siebie, z zainteresowaniem inną osobą. Dzięki!
A ja mam dziwny smak w ustach. Nie metaliczny, ale taki... słonawy?
Nie wiem czy to od leków? Biorę euthyrox 25, bromocorn, cyclodynon, kwas foliowy. Macie jakieś wieści na ten temat?
a i jeszcze to: http://enpr.pl/3775
aha: sorrki za bezpośredniośc: gdzie mierzycie tempkę? Dodam, że nie chodzi mi o łóżko...;-)

martussia: no, ale to była taka wypowiedź od siebie, z zainteresowaniem inną osobą. Dzięki!
A ja mam dziwny smak w ustach. Nie metaliczny, ale taki... słonawy?
Nie wiem czy to od leków? Biorę euthyrox 25, bromocorn, cyclodynon, kwas foliowy. Macie jakieś wieści na ten temat?
a i jeszcze to: http://enpr.pl/3775
aha: sorrki za bezpośredniośc: gdzie mierzycie tempkę? Dodam, że nie chodzi mi o łóżko...;-)
Ostatnia edycja:
angel_
rośnij skarbie .... :)
karolcia super że z Alusią wszystko dobrze
a u mnie jakoś leci powolutku do celu....Alan rośnie jak na drożdzach,no a staranka w toku
a tak sobie pomyślałam że jak zmienię avatar po takim czasie to moze zajdą jakieś zmiany:-)buziam:*

Ostatnia edycja:
julitka80
dni, których nie znamy...
Kochane,
pamiętam w dniu dzisiejszym o Was szczególnie!
pamiętam o wspólnych łzach, ciepłych słowach otuchy i całym wielkim wsparciu, które mi dałyście i mimo, że mnie tu już prawie nie ma, to na zawsze zapamiętam, co dla mnie zrobiłyście i ile nadziei wniosłyście w mój połamany świat.
I piosenka od Pati "wiem, że jesteś tam"
Dziękuję Wam bardzo!!!
Przytulam do serca
pamiętam w dniu dzisiejszym o Was szczególnie!
pamiętam o wspólnych łzach, ciepłych słowach otuchy i całym wielkim wsparciu, które mi dałyście i mimo, że mnie tu już prawie nie ma, to na zawsze zapamiętam, co dla mnie zrobiłyście i ile nadziei wniosłyście w mój połamany świat.
I piosenka od Pati "wiem, że jesteś tam"
Dziękuję Wam bardzo!!!
Przytulam do serca
DLA NASZYCH WSZYSTKICH ANIOLKOW (*)(*)(*)(*)(*)
Witam kochane
Wpadam na chwile a tu takie wiesci,EMKA super gratulacje,ciesze sie strasznie:-)Widze,ze powoli sie rozkreca,coraz wiecej nowych fasolek,super wiadomosci,oby wiecej takich.
U mnie tak roznie,dzis troche kiepski dzien,zle spalam,w dodatku mialam malo fajne sny,potem z samego rana na badania,moja "ulubiona" pani pielegniarka zrobila siniaka jak zwykle,nie moge wyprostowac reki,potem male zakupy no i domek.Cos mnie macica w srodku kuje,okropnie bola nogi w pachwinach no i ta kosc lonowa,chodze jakbym miala cos dziwnego w majtochach.
Tragedia dla mnie jest przekrcic sie na lozku.Tez tak macie,mialyscie?Czy to cos nienormalnego??Pozdrawiam kochane,dla wszystkich staraczek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witam kochane
Wpadam na chwile a tu takie wiesci,EMKA super gratulacje,ciesze sie strasznie:-)Widze,ze powoli sie rozkreca,coraz wiecej nowych fasolek,super wiadomosci,oby wiecej takich.
U mnie tak roznie,dzis troche kiepski dzien,zle spalam,w dodatku mialam malo fajne sny,potem z samego rana na badania,moja "ulubiona" pani pielegniarka zrobila siniaka jak zwykle,nie moge wyprostowac reki,potem male zakupy no i domek.Cos mnie macica w srodku kuje,okropnie bola nogi w pachwinach no i ta kosc lonowa,chodze jakbym miala cos dziwnego w majtochach.

lenka21*
2+3 = MY
Emka wow, jak się cieszę, spokojnych 8 miesięcy, życzę Ci z całego serca, super super super
Karola no widzisz i z serduszkiem wszystko dobrze, a może przez te bakterie Ala ma problemy z brzuszkiem, dostanie lek i dziadostwo zniknie, ściskam mocno
Dziewczyny proszę wieczorem o kciuki, mam wizytę o 19.20
Karola no widzisz i z serduszkiem wszystko dobrze, a może przez te bakterie Ala ma problemy z brzuszkiem, dostanie lek i dziadostwo zniknie, ściskam mocno
Dziewczyny proszę wieczorem o kciuki, mam wizytę o 19.20

reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
hej,
Karola super, że z Alusią ok
Anilek co do mierzenia temperatury to mierzy się ją w miejscach intymnych specjalnym termometrem owulacyjnym. Ja nie mierze bo u mnie jest tak, że czy jestem zdrowa, czy chora, czy w ciąży, czy owulacja to zawsze mam 36,4. A co do objawów to trzymam kciuki, żeby były to ciążowe
Ja w pierwszej ciąży niemiałam żadnych objawów,ale wiedziałam, że jestem w ciąży. W drugiej bolące piersi i też pewność, że to ciąża. Mój M się smieje, że ledwo doleci plemnik a ja już wiem, że to ciąża
Lenka kciukasy za wizyte!!!!!!!!!
Hona to normalne, że wszystko boli w ciąży. Ja od czerwca do września(były okropne upały) sypiałam na siedząco bo na łóżku było mi niewygodnie,gorąco i spałam po 2,3 godziny. Takie są uroki ciąży
Ale już niedlugo i będzie dzidzia z Tobą!!! Imie wybrane?
Karola super, że z Alusią ok
Anilek co do mierzenia temperatury to mierzy się ją w miejscach intymnych specjalnym termometrem owulacyjnym. Ja nie mierze bo u mnie jest tak, że czy jestem zdrowa, czy chora, czy w ciąży, czy owulacja to zawsze mam 36,4. A co do objawów to trzymam kciuki, żeby były to ciążowe
Lenka kciukasy za wizyte!!!!!!!!!
Hona to normalne, że wszystko boli w ciąży. Ja od czerwca do września(były okropne upały) sypiałam na siedząco bo na łóżku było mi niewygodnie,gorąco i spałam po 2,3 godziny. Takie są uroki ciąży