reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia no nic dodać nic ująć,Alusia jest śliczna a ta minka po prostu boska:-):-) ameritum może masz faktycznie rację ja nigdy nie zwracałam uwagi na śluz,ale nigdy właśnie nie zauważyłam śluzu podobnego do kurzego białka:eek:jeszcze zobaczę jak tempka się spisze:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
As,Karola dziewczynki boskie:) istne modelki:) ja też chce takiego maluszka:)
Angel, Magda88 śluz płodny widać na bieliźnie,wkładce, przy podcieraniu się. Nie trzeba siegać głęboko, żeby go postrzec, bo widać go gołym okiem. Jest tak jak pisze Ameritum jak jajko kurze, taka galaretka przeźroczysta, ciągnący się. Moim jedynym objawem na owu jest właśnie śluz płodny. Ponoć na poprawe śluzu działa olej z wiesiołka i siemie lniane. Olej jest w tabletkach, a siemie się pije. Tylko olej można od miesiaczki do owu brać, w drugiej połowie cyklu trzeba przestać. śluz płodny pojawia się około 2 dni przed owu.

a ja mam owu dopiero pod koniec tyg, źle sobie obliczyłam i czekam na śluz, a tu niema i właśnie obliczyłam jeszcze raz. Trzymać za mnie kciuki prosze pod koniec tyg.:) Ale to dobrze bo zdąże się wyleczyć.

Hallo a gdzieelomelo,butterfly?

Agnieszka257 ja wierzę,że te pierwsze dni w pracy mogą być ciężkie,ale w sumie widzę po sobie,że gdyby nie praca to może ciężko by mi było jakoś wrócić do normalności,nie mówię że da się zapomnieć.nie.jednak przyspieszy Tobie ten czas kiedy bedziecie mogli starać się znowu.Wierzę,że jeszcze jest Tobie smutno,ta pustka zostaje jednak,ale trzeba być dobrej mysli....
Bedzie dobrze :tak:w pracy

Ostatnia edycja:
Ameritum czy głęboko sięgasz po ten śluz,że się tak obrazowo wyrażę? :p

Magda_88 Buahaha, to było dobre. Obśmiałam sie :D Nie, nie muszę nigdzie sięgać, sam wypływa. Znajdziesz go na papierze na bank, jeśli będziesz mieć owulkę.

angel_ wedle twojego wykresu NPR powinnaś go widzieć 14 d.c ewentualnie 15, ale jeśli jest go mało to może jeszcze nie dopłynął do ujścia ;]

Agnieszka_257 witaj <przytula>
[*]

reklama
tak cały czas analizuję to co mnie zaboli ,zakuje.jajniki czasem ukłucie to już tak od 4 października czuję,wtedy myslłam ,że to tak owulacja się objawia no i tak co jakiś mam czas do dziś.Czasem tak mocno ukłuje i konie,teraz znowu w lewym jajniku czuję promieniowanie i spokój.pewnie za jakiś czas znowu.też tak miałyscie?

Do góry