reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny:) Kilka dni temu pisałam na odskoczni,że z moich staranek nici...myliłam się...okazuje się,że jednak jestem w ciąży:)))) Wiem od dwóch dni,zrobiłam test i pokazała się druga kreseczka,fakt,że cienka,ale była:))) Bete robiłam w 25 dc i wynik był negatywny:( Tym się sugerowałam i załapałam dołka:((
Bynajmniej kochane mam nadzieję,że teraz wszystko będzie ok,że nie powtórzy się ten cholerny sierpień. Wtedy bałam się wstawić suwaczek,chciałam poczekać do usg i bijącego serduszka-teraz zrobię odwrotnie,może to przyniesie mi szczęście:))))
Dziewczyny trzymam za Was kciuki i czekam na Wasze fasolinki:))))))))

mysiak bardzo na to liczę,że tym razem się uda,że nie będę musiała kasować suwaczka.Bardzo bym chciała,żeby więcej nowych fasoleczek do nas dołączyło:) Byłoby weselej:)))
Mysiak no to w takim razie razem będą nam brzuchy rosły:)))))

Dla naszych aniołków
[*]
[*]
[*]

hej kochane:-)

emka GRATULACJĘ!!!!!!!!!!!! trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i fasolnikę będzie dobrze musi być:tak:kochana ale się cieszę czekałam na tak super wieści:-):-):-):-)buziaki:*:*:*:*:*:**::*

angel kochana ja teraz czekam na konkretny wysyp fasolinek:-):-):-) taki jaki był zanim dopadł nas czarny sierpień!!!Tylko,że tym razem wszystko skończy się szczęśliwie:-):-):-)
Plenitude,Zjola,Kłaczek,Angel,Anulka,Magda i cała reszta staraczek @@@@@@@@@@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
emcia nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała razem z tobą cieszyć się brzuszkiem tylko u mnie to nie takie proste.....teraz jestem przed owulką więc może się uda w co wątpię:eek: ale dziękuję za fluidki biorę czym się da:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry