reklama
mysiak
Fanka BB :)
Magda88 bo jest tak jak ci tłumaczyłam.... jak test owulacyjny ci wyjdzie pozytywny (kreska testowa tak samo gruba jak kontrolna) to owulacja wystepuje ok 24-36h po pozytywnym tescie. wg tempek też tak wychodzi, ze owu była ok 2 dni pozniej niz masz zaznaczone
ale jak wiesz tylko monitoring moze to potwierdzic...
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Witam nowe Aniołkowe Mamusie i przytulam najmocniej jak umiem!!
Gatto gratuluję córeczki!! Czyli w tym roku i w następnym nie będzie wojny
Anii Twój suwaczek nieźle pędzi do 40 tygodnia
Super!!
Agnieszka ja po poronieniu byłam dokładnie w takiej samej sytuacji jak Ty. Zapomnieliśmy się z mężem a ja miałam akurat dni płodne. Mocno to przeżywałam, ale dzięki dziewczynom zrozumiałam że jeśli macica nie będzie gotowa na przyjęcie Maleństwa to go nie przyjmie i tak też się stało. Za to już za miesiąc chyba wszystko było zagojone i odbudowane bo zaszłam w ciążę! Głowa do góry Kochana ;* A co do miesiączki ja dostałam dopiero 47 dni po zabiegu...
Majra mnie w podobnym okresie ciąży też baaardzo bolała głowa, w ogóle nie do życia byłam więc współczuję...
Anilek powiem Ci tak- gdy zaszłam w pierwszą ciążę niemal od razu po owulacji tak bolały mnie piersi że myślałam że zwariuje!! Nawet delikatne dotkniecie materiałem bluzki tak przeszkadzało że miałam lzy w oczach. Natomiast w drugiej ciąży nie bolały mnie w ogóle za to od około 14 tyg mooocno dają mi popalić! Takżę piersi nie zawsze są wyznacznikiem i życzę Tobie dwóch pięknych kreseczek
Mysiak jak się czujesz? Dalej wymioty prześladują???
Karola super że Alunia już się tak nie męczy
No i oczywiście cieszę się że męzuś zmienił swoją postawę!! Tak trzymać!!
Zaciskam mocno kciuki za wizyte!!!
As jakie Ty Cudeńko masz w domku!! Piękna!!
Tak to trudno wytłumaczyć,
Że się kogoś nie zobaczy,
Że już koniec,że nie wróci,
Że nikt tego nie odwróci.
Pozostały nam wspomnienia,
Smutek w sercu,łza na twarzy,
Której nikt nie zauważy,
I modlitwa co wciąż łączy,
Miłość,która się nie kończy..... Dla Naszych Aniołków [+][+]
Gatto gratuluję córeczki!! Czyli w tym roku i w następnym nie będzie wojny

Anii Twój suwaczek nieźle pędzi do 40 tygodnia

Agnieszka ja po poronieniu byłam dokładnie w takiej samej sytuacji jak Ty. Zapomnieliśmy się z mężem a ja miałam akurat dni płodne. Mocno to przeżywałam, ale dzięki dziewczynom zrozumiałam że jeśli macica nie będzie gotowa na przyjęcie Maleństwa to go nie przyjmie i tak też się stało. Za to już za miesiąc chyba wszystko było zagojone i odbudowane bo zaszłam w ciążę! Głowa do góry Kochana ;* A co do miesiączki ja dostałam dopiero 47 dni po zabiegu...
Majra mnie w podobnym okresie ciąży też baaardzo bolała głowa, w ogóle nie do życia byłam więc współczuję...
Anilek powiem Ci tak- gdy zaszłam w pierwszą ciążę niemal od razu po owulacji tak bolały mnie piersi że myślałam że zwariuje!! Nawet delikatne dotkniecie materiałem bluzki tak przeszkadzało że miałam lzy w oczach. Natomiast w drugiej ciąży nie bolały mnie w ogóle za to od około 14 tyg mooocno dają mi popalić! Takżę piersi nie zawsze są wyznacznikiem i życzę Tobie dwóch pięknych kreseczek

Mysiak jak się czujesz? Dalej wymioty prześladują???
Karola super że Alunia już się tak nie męczy

As jakie Ty Cudeńko masz w domku!! Piękna!!
Tak to trudno wytłumaczyć,
Że się kogoś nie zobaczy,
Że już koniec,że nie wróci,
Że nikt tego nie odwróci.
Pozostały nam wspomnienia,
Smutek w sercu,łza na twarzy,
Której nikt nie zauważy,
I modlitwa co wciąż łączy,
Miłość,która się nie kończy..... Dla Naszych Aniołków [+][+]
majra
dla naszych aniołków
[*]
[*]
[*]
mysiak- ja mam w domu cały czas pepsi w takich małych szklanych butelkach, bo wydaje mi się że ta jest lepiej zgazowana
z tymi moimi bólami głowy to naprawdę nie jest za ciekawie, czasem pomaga mi kawa, po kawce ciśnienie mam jak dobry kogut 100/60, może to jest przyczyna, mam nadzieję, że niedługo przejdzie
&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki
[*]
[*]
[*]
mysiak- ja mam w domu cały czas pepsi w takich małych szklanych butelkach, bo wydaje mi się że ta jest lepiej zgazowana

z tymi moimi bólami głowy to naprawdę nie jest za ciekawie, czasem pomaga mi kawa, po kawce ciśnienie mam jak dobry kogut 100/60, może to jest przyczyna, mam nadzieję, że niedługo przejdzie
&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki
karolcia81
czekam na szczęście.....
Hej....nie mam czasu na forum...ale dzisiaj musiałam tu być z WAMI.
Światełka dla naszych Aniołków.......
i pamiętajcie kochane..warto walczyć i mieć nadzieje.....jestem tego przykładem
Światełka dla naszych Aniołków.......
i pamiętajcie kochane..warto walczyć i mieć nadzieje.....jestem tego przykładem
ameritum
Ależ mnie głowa napiernicza po tym bromergonie, ale i tak już jest lepiej, pierwsze 3-5dni brania to był koszmarny ból głowy. Natomiast objawów żołądkowych brak 
reklama