Dzień dobry :-)
Madzia88, widzę, że ten wykres to

myślę, że zdecydowanie za wcześnie betę robiłaś...
Przepraszam za weekendową nieobecność,a pytałyście o tę
dietę dla męża na poprawę nasienia, także lekarz zalecił wprowadzić do diety:
- orzechy - pistacje, makadamia itd (najmniej wartości mają ziemne)
- migdały
- fruktoza do słodzenia herbaty, kawy itd
- jajka od szczęśliwej kurki! 7-10 na tydzeń
- owoce morza, kawior z łososia, pstrąga

i tu zaczął żartować nt sprowadzania tegoż specjału z Rosji, jeśli mamy tam np znajomych, bo najlepszy z bieługi, jesiotra itd
no rewelacja, ale na kawior nas nie stać, poza tym mój mąż raczej by tego nie tkął
:-)
- ryby, byle nie z puszki
- szparagi, choć sezon minął, to gdzieś chyba mrożone można dostać
- surówka z selera
- sok z aronii, herbata z aronii
Na razie dostaje te jajca i zaczęłam mu robić rano śniadanie, żeby koniecznie zjadł coś przed pracą, wtedy też podaję 2 tabletki wit E naturalnej. I męczę go z fajkami, żeby ograniczał ich ilość

:-(
Młody cały weekend gorączkował, dziś już lepiej, bo tylko na noc dostał nurofen, ale za to nos ma totalnie zapchany
Weekend ogólnie trudny, noce średnio przespane, poważna rozmowa z m... aż się wkurzyłam i pierwszy raz w życiu (DUMNA Z SIEBIE jestem) poszłam spać na kanapę:-):-) w sobotę jeździłam 2h eLką:-) nie było chyba najgorzej

:-) porobiliśmy zakupy zimowe dla młodego, fajny zestaw (kurtka ze spodniami) kupilismy w TKMAX za 139zł, więc uważam, że super kwota i 2 pary butów dla młodego za 110zł:-)
dziś 36dc... a jeszcze z 10 dni do @

a w pt się potwornie wystraszyłam, nagle skurcze w podbrzuszu niemożliwe, ale tak nagle, że nie wiedziałam co robić

w wc ciężko, każda próba parcia, topotworny ból, siku robiłam po kropelce, ale nic mnie nie szyczypało, wzięłam jednak urosept i furaginę i już nic nie boli, więc mam nadzieję, że to było jednak zapalenie pęcherza, a wiecie gdzie się przeziębiłam??? :-):-)

u gina, bo mu ogrzewanie nie działa i siedziałam na tym wysokim fotelu z p....ką wystawioną pod sufit z jakieś 15 minut trzęsąc się niemiłosiernie