perełka86 macice teraz się obkurcza to pewnie stąd te bóle.ja właśnie po zabiegu dziwiłam się,że mało co boli dopiero dnia następnego zaczęły się dziwne bóle,że się też martwiłam.Jak dostaniesz gorączki to lepiej sie skontaktować z lekarzem lub jak dostaniesz większego krwawienia.ból brzucha,czar trwania to indywidualna sprawa.Ja do dwóch tyg raz na jakiś czas miałam taki kłujący od dołu zwłaszcza po długim spacerze itp.
mysiak
boroczku,to Cię męczą rzeczywiscie te mdłości,Ty pewnie z tego wszytkiego chudniesz.
karola1388 no to dobrze,że i z malutka już ok i z mężem ten kryzys zażegnany.Wiadomo,macierzyństwo to nowa sytuacja którą i mąż przeżywa,dobrze że była rozmowa i teraz jest pomoc z jego strony,na pewno jest lżej Tobie
majra
TO Masz takie migrenowe bóle.czyli tak w ciąży teraz to tak postępuje?
anilek77
dalej oczekiwanie.Ja również
magda88kto wie,może to nic straconego ,ja miałam robić betę,ale dałam sobie spokój,zrobiłam dwa testy,nic nie wykazały.poczekam na @
Gatto
to super,będzie dziewczynka
Plenitude wiem doskonale co czujesz,czasem nachodzą takie mysli.Nie powinno tego być w naszych głowkach.Tobie też się uda.wszystko wiadomo trwa

mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej.jESZCZE BĘDZIEMY SIĘ cieszyć z Twojej fasolinki
duska89
nie można ysleć,że to Twoja wina.Przykro mi,że musiałaś to przeżyć z mężem

niestety czasem wszystko toczy się innym torem niż byśmy chcieli.Współczuję bardzo,bo wiem też jakie to uczucie...3mam kciuki za powrót do zdrowia i oby szybko się Wam udało
Wszystko fajnie,tak czekam na te 2 kreski a potem co? też przeraża mnie,ze to nie będzie takie beztrokie oczekiwanie,jak sobie teraz pomyslę,to już mnie ściska w żołądku z niepokoju.A spokój własnie trzeba zachować.
No ja nadal czekam, @21.10 ,z tego wszytkiego to tak mnie zaćmiło,że robiłam testy dwa,po co?skoro to i tak za wcześnie,z badań bety też zrezygnowałam,bo pewnie też by nic nie wyszło,bo za wcześnie.Najlepiej czekać do dnia @ i wtedy wszystko będzie wiadome.No cały czas kuje mnie w podbrzuszu,dziś nawet tak ostro zakuło.Co jakiś czas daje o sobie znać macica.Nie wiadomo czy to typowy objaw na @,ale ja już od zeszłego tyg mam te objawy i w sumie,mogla się tak owulacja objawiać a teraz ?
Tylko oczekiwanie.
Ja teraz jakoś się nastawiłam i cho chcę podejść na luzie to wiem że nie dam rady i tak będę zawiedziona i tak.