reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki moje kochane.Wieeele stron mnie nie było:-), któreś tu pisały o uciekającym czasie - mój to tak spiernicza,że nie mogę wyjść z szoku:szok: Jak już na bb mi brakuje czasu to już jest bardzo źle;-)
Karola dzięki za pamięć,do sanatorium dostałam skierowanie już na 18.10.Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będę mogła odpocząć,zwolnić,a moim jedynym obowiązkiem będzie pilnowanie karneciku z zabiegami:-). Moja radość jest tym większa,że ostatnio w pracy miałam wyjątkowo stresujący okres.No i co z Alutką? Kurcze-tak bardzo się ucieszyłam jak w jednym poście napisałaś,że jest już lepiej...
Plenitude jeszcze tylko ty i karola o mnie pamiętacie,czyżby mnie naprawdę nie było aż tak długo?:-) Teraz żyję tylko zbliżającym się wyjazdem do sanatorium,mam nadzieję,że wreszcie się zrelaksuję i odpocznę za wszystkie czasy.Jeszcze tylko tydzień w pracy,a potem laba! Aż trudno mi uwierzyć... Strasznie mi przykro,że u ciebie znowu jedna kreska,a taką miałam nadzieję,że wreszcie się uda...W zupełności rozumiem twoją postawę odnośnie odejścia z pracy,wiem że jest ci ciężko tam wytrzymać,ale kochana nie pozwól,żeby jakiś gbur odebrał ci to co ci się słusznie należy za lata ciężkiej pracy-stabilizację materialną i spokój,który ona daje.Trzymaj się jakoś,olej dziada tym bardziej,że jak pisałaś niedługo ma odejść.Nieustanne &&&&&&&&&&&&&&& za spełnienie twoich marzeń!!!!!!!!!!
mysiak świetne nowiny,abyśmy wyłącznie takie czytały od ciebie przez kolejne 8 m-cy &&&&&&&&&&&&&
pati.b,aniunnia gratulacje z okazji rozpakowania:-)
perełka strasznie mi przykro,że dołączasz do nas z tak smutnego powodu (*) dla aniołka
lorelain mnie lekarz kazał odczekać do 1 @
aniiale się uśmiałam pytania twojej córci :-) Na pocieszenie napiszę ci,że ja też miałam narzeczonego już w wieku pięciu lat a jak przyszło co do czego to 32 roku życia m mnie prawie siłą musiał ciągnąć do ołtarza:-)
marta mój chrześniaczek miał niecałe dwa kilo a teraz super chłopaczek rozbrykany i nic mu nie dolega,przepada za nim cała rodzina
zjolaumywalka niesamowita,ja jednak osobiście postawiłam przede wszystkim na "dom przyjazny gospodyni":happy2: czyli nie kupowałam do niego niczego co wymaga większego szorowania,czyszczenia itd.

Coś nie widać kłaczka,emki,aniulki,że o innych nie wspomnę....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny:)
melduję, KTG wyszło ok, wczorajsze USG także :)
wszystkie parametry w porządku, Jasia waży 1854g :)
Byłam z Mamą i Mężem i wszyscy troje mieliśmy łezki w oczach jak zobaczyliśmy Młodą na 4D:)
Mąż twierdzi, , że Jasia na ostatniej fotce, złości się identycznie jak ja ;)
nie mam siły na siedzenie przed laptopem, więc wybaczcie, że nie doczytam, co było pisane
za wszystkie staraczki, przyszłe Mamy 3mam &&&&&&&
pozdrawiamy :) z uśmiechem Jasi: ---> uśmiech Jasi

Mysiak - muszę popstryka foty :)

Magda - może się dogadamy. Zawsze korespondencyjnie mogę doradzić :) Ja plastyk z wykształcenia jestem i często doradzam w wystroju wnętrz znajomym.

Czarna - ja tylko załączyłam zdjęcie na chybił trafił, bo te umywalki są różne i nie wszystkie są takie porowate, są też gładsze. Poza tym to będzie tylko moja łazienka i M, bo będą dwie łazienki w sumie. jakoś dam radę z tym myciem, bo mi się tak podoba, że innej nie chcę i kropka!

Karola - super fota!

Anty - mój dom jest przyjazny bardzo, bo wszędzie styl rustykalny, więc kurzu nie widać a jak się coś obrąbie to pasuje :-D, więc jedna umywalka bardziej kłopotliwa może być, bo cała reszta jest ze mną za pan brat :)

Kessi - super!

Zjola bardzo, ale to bardzo jestem ciekawa twojego mieszkania. Koniecznie wstaw zdjecia. Ja mam tez coś takiego, że jak mi sie spodoba to nie ma zmiłuj- muszę to miec. I tez lubię oryginalne wnętrza.

aniii , kurka wodna ! a ja mam takie dwie , dobrze że nic o ożenku nie gadają narazie :zawstydzona/y:
angel , nie wiem czy ten wykres coś "mówi" , dla mnie ajkiś dziwaczny
anty2 , ja jestem :) Anulka o nas zapomniała:-(
zjola , napewno super Wam wyjdzie to mieszkanko :)
aniunia , napisz coś więcej .... jak się czujesz , jak malutki ?
kessi , fajna dziewuszka , gratuluje :)
anilek , @ powinna być ok 10-11 pazdziernik , jak nie przyjdzie do 13.10 to dopiero zatestuje , nie chce się nastawiać i rozczarować

Ja dziś przy tej pięknej pogodzie zabrałam babcie na 3 cmentarze , trochę ogarnęłyśmy i popatrzyłyśmy co gdzie trzeba zrobić prze 1 .11 , potem zrobiłam porządki w piwnicy bo niedługo ciuszki po dzieciach same mi wyjdą na korytarz , tyle tego nagromadziłam . Oby się przydały ... bo jak nie to :wściekła/y:

reklama
lenka ty niedługo tez bediesz miała dzidziuska slicznego.ciekawa jestem płci:-p.anty2 witaj słonko.ahhhh stesknilam sie za toba:-D.nio to niedługo juz wyjazd.a dokad dokladnie? i maz tez tam bedzie czy ty sama? co postanowiliscie ze starnkami? nio wlasnie mialam pisac,ze z Ala juz wreszcie lepiej.mleko zaczeło dzialac,karmie ja co 3h-jakos wytrzymuje,wczesniej była karmiona co 2h,zjada ponad 100ml,kupki 2 dziennie,sama robi,jestem przeszczesliwa:tak:.kochana nawet nie wiesz jak milo mi czytac ze u ciebie oki.jak z mezem? wiesz,ze pamietam jak dzis jak trafilas na to forum? nie wiem jakos tak mi zapadlas w pamiec i cała twoja historia...kessi77 ojjjj jakie fotki.pierwszy raz takie widze...super.nio na ostatniej faktycznie wyglada jakby sie zlosciła:-).super,ze wszystko dobrze.zjola jak staranka??? i przygotowania do egzaminu??? dziewczyna co u ciebie???

kochane tak jak pisałam wyzej anty z mała wreszcie chyba juz lepiej.sama sie załatwia,jest spokojniejsza troche,wiecej spi,je co 3h i sporo zjada.mam nadzieje,ze juz sie jakos unormuje w miare.dzis przejrzałam czesc ciuszkow jej i niektore sa juz za małe:szok:.a jeszcze nie dawno martwilam sie,ze urodzila sie malutka i wszystko za duze:-).pozdrawiam

Do góry