reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki moje kochane.Wieeele stron mnie nie było:-), któreś tu pisały o uciekającym czasie - mój to tak spiernicza,że nie mogę wyjść z szoku:szok: Jak już na bb mi brakuje czasu to już jest bardzo źle;-)
Karola dzięki za pamięć,do sanatorium dostałam skierowanie już na 18.10.Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będę mogła odpocząć,zwolnić,a moim jedynym obowiązkiem będzie pilnowanie karneciku z zabiegami:-). Moja radość jest tym większa,że ostatnio w pracy miałam wyjątkowo stresujący okres.No i co z Alutką? Kurcze-tak bardzo się ucieszyłam jak w jednym poście napisałaś,że jest już lepiej...
Plenitude jeszcze tylko ty i karola o mnie pamiętacie,czyżby mnie naprawdę nie było aż tak długo?:-) Teraz żyję tylko zbliżającym się wyjazdem do sanatorium,mam nadzieję,że wreszcie się zrelaksuję i odpocznę za wszystkie czasy.Jeszcze tylko tydzień w pracy,a potem laba! Aż trudno mi uwierzyć... Strasznie mi przykro,że u ciebie znowu jedna kreska,a taką miałam nadzieję,że wreszcie się uda...W zupełności rozumiem twoją postawę odnośnie odejścia z pracy,wiem że jest ci ciężko tam wytrzymać,ale kochana nie pozwól,żeby jakiś gbur odebrał ci to co ci się słusznie należy za lata ciężkiej pracy-stabilizację materialną i spokój,który ona daje.Trzymaj się jakoś,olej dziada tym bardziej,że jak pisałaś niedługo ma odejść.Nieustanne &&&&&&&&&&&&&&& za spełnienie twoich marzeń!!!!!!!!!!
mysiak świetne nowiny,abyśmy wyłącznie takie czytały od ciebie przez kolejne 8 m-cy &&&&&&&&&&&&&
pati.b,aniunnia gratulacje z okazji rozpakowania:-)
perełka strasznie mi przykro,że dołączasz do nas z tak smutnego powodu (*) dla aniołka
lorelain mnie lekarz kazał odczekać do 1 @
aniiale się uśmiałam pytania twojej córci :-) Na pocieszenie napiszę ci,że ja też miałam narzeczonego już w wieku pięciu lat a jak przyszło co do czego to 32 roku życia m mnie prawie siłą musiał ciągnąć do ołtarza:-)
marta mój chrześniaczek miał niecałe dwa kilo a teraz super chłopaczek rozbrykany i nic mu nie dolega,przepada za nim cała rodzina
zjolaumywalka niesamowita,ja jednak osobiście postawiłam przede wszystkim na "dom przyjazny gospodyni":happy2: czyli nie kupowałam do niego niczego co wymaga większego szorowania,czyszczenia itd.

Coś nie widać kłaczka,emki,aniulki,że o innych nie wspomnę....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny:)
melduję, KTG wyszło ok, wczorajsze USG także :)
wszystkie parametry w porządku, Jasia waży 1854g :)
Byłam z Mamą i Mężem i wszyscy troje mieliśmy łezki w oczach jak zobaczyliśmy Młodą na 4D:)
Mąż twierdzi, , że Jasia na ostatniej fotce, złości się identycznie jak ja ;)
nie mam siły na siedzenie przed laptopem, więc wybaczcie, że nie doczytam, co było pisane
za wszystkie staraczki, przyszłe Mamy 3mam &&&&&&&
pozdrawiamy :) z uśmiechem Jasi: ---> uśmiech Jasi

Mysiak - muszę popstryka foty :)

Magda - może się dogadamy. Zawsze korespondencyjnie mogę doradzić :) Ja plastyk z wykształcenia jestem i często doradzam w wystroju wnętrz znajomym.

Czarna - ja tylko załączyłam zdjęcie na chybił trafił, bo te umywalki są różne i nie wszystkie są takie porowate, są też gładsze. Poza tym to będzie tylko moja łazienka i M, bo będą dwie łazienki w sumie. jakoś dam radę z tym myciem, bo mi się tak podoba, że innej nie chcę i kropka!

Karola - super fota!

Anty - mój dom jest przyjazny bardzo, bo wszędzie styl rustykalny, więc kurzu nie widać a jak się coś obrąbie to pasuje :-D, więc jedna umywalka bardziej kłopotliwa może być, bo cała reszta jest ze mną za pan brat :)

Kessi - super!

Zjola bardzo, ale to bardzo jestem ciekawa twojego mieszkania. Koniecznie wstaw zdjecia. Ja mam tez coś takiego, że jak mi sie spodoba to nie ma zmiłuj- muszę to miec. I tez lubię oryginalne wnętrza.

aniii , kurka wodna ! a ja mam takie dwie , dobrze że nic o ożenku nie gadają narazie :zawstydzona/y:
angel , nie wiem czy ten wykres coś "mówi" , dla mnie ajkiś dziwaczny
anty2 , ja jestem :) Anulka o nas zapomniała:-(
zjola , napewno super Wam wyjdzie to mieszkanko :)
aniunia , napisz coś więcej .... jak się czujesz , jak malutki ?
kessi , fajna dziewuszka , gratuluje :)
anilek , @ powinna być ok 10-11 pazdziernik , jak nie przyjdzie do 13.10 to dopiero zatestuje , nie chce się nastawiać i rozczarować

Ja dziś przy tej pięknej pogodzie zabrałam babcie na 3 cmentarze , trochę ogarnęłyśmy i popatrzyłyśmy co gdzie trzeba zrobić prze 1 .11 , potem zrobiłam porządki w piwnicy bo niedługo ciuszki po dzieciach same mi wyjdą na korytarz , tyle tego nagromadziłam . Oby się przydały ... bo jak nie to :wściekła/y:

reklama
lenka ty niedługo tez bediesz miała dzidziuska slicznego.ciekawa jestem płci:-p.anty2 witaj słonko.ahhhh stesknilam sie za toba:-D.nio to niedługo juz wyjazd.a dokad dokladnie? i maz tez tam bedzie czy ty sama? co postanowiliscie ze starnkami? nio wlasnie mialam pisac,ze z Ala juz wreszcie lepiej.mleko zaczeło dzialac,karmie ja co 3h-jakos wytrzymuje,wczesniej była karmiona co 2h,zjada ponad 100ml,kupki 2 dziennie,sama robi,jestem przeszczesliwa:tak:.kochana nawet nie wiesz jak milo mi czytac ze u ciebie oki.jak z mezem? wiesz,ze pamietam jak dzis jak trafilas na to forum? nie wiem jakos tak mi zapadlas w pamiec i cała twoja historia...kessi77 ojjjj jakie fotki.pierwszy raz takie widze...super.nio na ostatniej faktycznie wyglada jakby sie zlosciła:-).super,ze wszystko dobrze.zjola jak staranka??? i przygotowania do egzaminu??? dziewczyna co u ciebie???

kochane tak jak pisałam wyzej anty z mała wreszcie chyba juz lepiej.sama sie załatwia,jest spokojniejsza troche,wiecej spi,je co 3h i sporo zjada.mam nadzieje,ze juz sie jakos unormuje w miare.dzis przejrzałam czesc ciuszkow jej i niektore sa juz za małe:szok:.a jeszcze nie dawno martwilam sie,ze urodzila sie malutka i wszystko za duze:-).pozdrawiam

Do góry