reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zoja - z wykonaniem jakoś damy radę :) Własnie przymierzamy się do kuchni i łazienki, bo są jeszcze po Tomka rodzicach. Szukam właśnie jakiegoś projektanta/architekta wnętrz, sama nie wiem.

anii ciesze sie,ze z córa juz lepiej.co do gry to przeciez nie mogliscie przewidziec jak sie zakonczy:shocked2::sorry2:...z tego co piszesz to widze,ze masz bardzo temperamentna córeczke:-D.koniczynko ciesze sie,ze badania wykazały to co wykazały i,ze nie zagraza wam to juz na przyszłosc.hona ja torbe miałam spakowana juz w 35tc a urodziłam 2 tyg pozniej.a co do szpitala: podklady na lozko z 1 paczke,podpaski te duuuze tak ze 3 paczki,bielizna,mydło-szare,reczniki,szczoteczka dozebów,pasta,woda niegazowana przed porodem i po...ciuszki dla dzidzi,pampery,chusteczki nawilzane,krem na odparzenia...nie pamietam juz tak dokladnie co tam jeszcze.poszukaj w necie ja z tam tad wlasnie brałam.czarna co u ciebie? bett nio ja nie karmie wiec wiesz...nie ma az takiej przyjemnosci jak przed ze wzgledu na to,ze sie zastanawiasz i skupiasz nad tym czy cie boli czy nie,ale jak lekarz pozwolił,zbadał i jest ok to czemu sie powstrzymywac?narazie bede brała tabletki zeby zobaczyc czy sie przyjma.chce miec jesio dzieci,ale za jakies 3,4 lata.a co wam mowili na szkole ze masz metlik?marta1988 bedzie oki.moja mała tez byla malusienka,a teraz kawal kobity juz:tak:.&&&&&&&&.mysiak my tez"usrani"z wynajmem:-(...

u nas ciut lepiej.tzn mała załatwia sie sama.wali kupska dwa razy dziennie.prezy sie nadal i nadyma i strasznie sie wierci jak je.normalnie wierzga nogami i popłakuje...ehhh...no zobaczymy mam nadzieje,ze niedlugo wszystko sie wyjasni.

hej dziewczyny no powiem ci czarna ze wykres piękny pewnie będzie maluszek trzymam bardzo mocno&&&&&&&&&&&&&&&& karola bedzie dobrze zobaczysz:tak:
Ja juz po @ ale troszke mnie martwi ze pobolewa mnie podbrzusze przewaznie na wieczor....:-(

Majra, Mysiak to było omdlenie z mega osłabienia, nie bez powodu, jak już pisałam wcześniej - w przedszkolu panuje jakas jelitówka, wirusówka...na szczęscie jest już ok ale mam ją na oku i oczywiście jeśli sytuacja by się powtórzyła to pędem do lekarza pójde. teraz przeszło na mnie a Lilka bryka jak polny konik:szok::baffled:

Magda dzięki za info, biorę nospe tylko w razie konieczności, w tej ciaży rzadko ale niestety czasem nie da się bez niej.ale będe uważac...

Mysiak co do coli...ech znam to uczucie...jak byłam na wczasach też mnie tak złapało na cole, poszłam do sklepu i kupiłam light bo innej nie było...była paskudna...bleeee nie cierpię aspartamu

Zjola umywaleczka ładna...ja bym sobie nie umiała wyobrazić mycia w niej zębów, raczej wolę standard ale jak wy macie takie pomysły i je realizujecie...super!!! z chęcią obejrzałabym wasze mieszkanko

Karola o taaaak, temperamencik to ona ma...jest skorpionkiem, wszystkie osoby które znam spod tego znaku mają specyficzna osobowość...Hanka też będzie skorpionkiem...zeświruję na maksa...acha...no i dobrze że z Alunią już lepiej...

dziewczyny a moje dziecię dziś mi zadało bardzo poważne pytanie. ponieważ ma już chłopaka w przedszkolu z którym już planuje slub, dziś oznajmiła mi, że chcą miec szybko dzieci...Lilka spytała czy im finansowo pomożemy:szok: z zakupem ciuszków, wózka i łóżeczka:cool:. kurcze poważna sprawa się kroi. a ja ledwo wiążę koniec z końcem;-)

czarna chrzest mamy w grudniu...no to trzymam &&& zeby była juz fasola.anii u nas tez jakis wirus panuje,bo mnie i meza juz 3 dzien na kibelek pcha...mam jednego kolege skorpiona,ale jest spokojny...tzn był za czasow szkolnych nie wiem jak teraz.hahahaha twoja cora jest niemozliwa.nio to weselicho ci sie kroi:-D

reklama
kochane oto jak spi moja gwiazda:))):-D...

03102012206.jpg

Do góry