reklama
lenka21*
2+3 = MY
Karola widzisz, powoli wszystko się unormuje, no na tych zdjęciach na maluszka to ona nie wygląda, a jeśli chodzi o ciąże to ja cały czas myśle o dziewczynce, tym bardziej że w poprzednich ciązach nie wymiotowałam a teraz codziennie, chociaż już coraz mniej mdłosci. W ogóle ta ciąża jakaś nierealna mi sie wydaje, aż boję sie uwierzyć a przecież mam zdjęcia, już bym chciała czuć ruchy, mam nadzieję że do 15 tyg juz coś będę czuć, tym bardziej że znam przypadki że wieloródki czuły pierwsze ruchy w 13 tyg
Kessi zdjęcia małej cudowne
Czarna a co się mają nie przydać to przesyłam na świeżo~~~~~~~~~~~~~~~~
Zjola ale masz pomysły, chciałąbym zobaczyć Twój dom
Antek dostał gorączki, mam nadzieję ze to tylko przeziębienie, a jak nie to w pon do lekarza
Kessi zdjęcia małej cudowne
Czarna a co się mają nie przydać to przesyłam na świeżo~~~~~~~~~~~~~~~~
Zjola ale masz pomysły, chciałąbym zobaczyć Twój dom
Antek dostał gorączki, mam nadzieję ze to tylko przeziębienie, a jak nie to w pon do lekarza
Magda - nie ma sprawy
Czarna - mój właśnie w piwnicy siedzi, bo mu się "demolution man" włączył Kciuki za twoje starnka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karola - właśnie nadeszła @. Biorę od tygodnia Akard a od jutra Clo przez 5 dni. Potem monitoring i naturalne staranka Jak się uda będę brać Clexan. Mój gin nie chciał mi go ostatnio włączyć i niestety wyszło na moje
Teraz sam stwierdził, że innego wyjścia nie ma.
Co do egzaminu, to znowu się uczę i mam nadzieję, że już teraz niczego nie spieprzę.
Lanka - domu nie mam ale nasze mieszkanko teraz wystarczy nam w zupełności
Czarna - mój właśnie w piwnicy siedzi, bo mu się "demolution man" włączył Kciuki za twoje starnka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karola - właśnie nadeszła @. Biorę od tygodnia Akard a od jutra Clo przez 5 dni. Potem monitoring i naturalne staranka Jak się uda będę brać Clexan. Mój gin nie chciał mi go ostatnio włączyć i niestety wyszło na moje
Teraz sam stwierdził, że innego wyjścia nie ma.
Co do egzaminu, to znowu się uczę i mam nadzieję, że już teraz niczego nie spieprzę.
Lanka - domu nie mam ale nasze mieszkanko teraz wystarczy nam w zupełności
marta1988 moja siorka lezy właśnie w szpitalu, jej dzieciaczek tez mało rośnie, ale sa postepy. W ciagu 3 dni miała robione 3 pomiary maluszka i kazdy wyszedł inaczej, dodam ze babeczka spec od USG u której miała ostatnie USG powiedziała jej ze pomiar pomiarowi nierówny zależy od sprzętu i o dziwo wg jej wieloletniego doświadczenia mniejszy próg błedu jest na starszych machinach niz na tych nowszych. Na odziale patologii 70% babeczek leży z za małymi jak na swój wiek dzieciaczkami, rodza maleństwa nawet niespełna 2 kg i dzieciaczki dochodza do siebie bez najmniejszych problemów. Wiem ze łatwo sie mówi, ale patrzac na moja siorke to jak sie napłakała i patrzac na nia teraz po kilku dniach w szpitalu widzę, że jest spokojna o małego bo widzi że to nic strasznego. Fakt faktem dziki meksyk w tym szpitalu bo co lekarz to opinia, ale dziewczyny z patologi odwiedzaja te z połoznictwa i widzą nadzieję dla swoich dzieciaczków co je bardzo optymistycznie nastraja. Trzymam za was && bedzie ok zobaczysz.
Kesii cudna buźka duzo zdrówka dla was
Karola no w końcu dobre wieści a córeczka przesliczna, cały czas wam kibicuje chociaz ostatnio nie odzywam sie za czesto
Kesii cudna buźka duzo zdrówka dla was
Karola no w końcu dobre wieści a córeczka przesliczna, cały czas wam kibicuje chociaz ostatnio nie odzywam sie za czesto
Ilii
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny ! Witam się z Wami po krótkiej przerwie. U mnie ok. Dziś dostałam @ więc organizm wraca powoli do normalności (mam taką nadzieję!). Odebrałam wyniki histo-pat i w przetłumaczeniu którego się podjęłam było napisane między innymi: fragmenty doczesnej w stadium przekrwienia z ropieniem z kosmków. Wiecie może czy to o czymś świadczy? Niestety nie zdążyłam iść z tym do lekarza, więc na razie pytam Was;-). My z mężem zastanawiamy się nad wzięciem pieska do naszego domku, mnie się bardzo marzy, troszkę by uwagi odciągnął, trochę by popsocił i w ogóle... Problem jest w tym, że Zosia jest alergikiem wziewnym i musimy najpierw skonsultować sprawę z Zosi alergologiem. Na testach wyszło uczulenie na kota, ale Zosia mieszkając z nim od narodzin, nigdy nie dawała oznak alergicznych. Ani w wakacje u teściów przebywając z psem w małym mieszkanku nic się nie działo. Jednak od roku jest na lekach antyalergicznych (stwierdzona alergia na roztocza, drzewa II, trawę, bylicę, żyto i kota) a jest to na tyle poważna decyzja, że muszę ją omówić z lekarzem.
A tak na marginesie - kuzynka moja straciła dwie ciąże i teraz w badaniach wyszło jej, że ma kilkakrotnie zaniżony poziom kwasu foliowego - i tu między innymi lekarze dopatrują się jej niepowodzeń.
A tak na marginesie - kuzynka moja straciła dwie ciąże i teraz w badaniach wyszło jej, że ma kilkakrotnie zaniżony poziom kwasu foliowego - i tu między innymi lekarze dopatrują się jej niepowodzeń.
czarna ja ci kibicuje od "walki z plastrami z zeszłego roku" i nie przestanę, co do gromadzenia ciuszków ja miałam tez spory zapas chowałam w pudłach przy wyjmowaniu okazało sie że wiekszosc dla chłopczyka ale sie nie straci bo siorka nosi pod seruchem syneczka, ale tez byłam w szoku że tyle sie tego nazbierało ;D
nisiao mam nadzieję że ci sie uda i trzymam &&
lili niestety nie wiem ocb z tym określeniem w twoim wyniku badań, co do kwasu foliowego ja na wszelki wypadek pierwsze 5 miechów i w czasie staranek brałam Femibion z tym przerobionym kwasem foliowym na roztwór soli tzw metafoliną, ponoc lepiej przyswajalny. Nie jest tani. Badań na poziom kwasu foliowego nie robiłam, ani przed ani w trakcie przyjmowania wiec nie mam dowodów czarno na białym ale wierze że jest to lepsza forma folianów niz tradycyjny kwas foliowy.
A tak ogólnie jak sie czujesz?
u mnie ogólnie ok, u siorki byłam akurat w trakcie KTG po wczorajszej próbie porodowej juz nie ma sladu wiec jest ok, wszystkim dzieki za kciukasy
przesyłam ciążowe fluidki ~~ i trzymam kciuki && za dobre wieści
nisiao mam nadzieję że ci sie uda i trzymam &&
lili niestety nie wiem ocb z tym określeniem w twoim wyniku badań, co do kwasu foliowego ja na wszelki wypadek pierwsze 5 miechów i w czasie staranek brałam Femibion z tym przerobionym kwasem foliowym na roztwór soli tzw metafoliną, ponoc lepiej przyswajalny. Nie jest tani. Badań na poziom kwasu foliowego nie robiłam, ani przed ani w trakcie przyjmowania wiec nie mam dowodów czarno na białym ale wierze że jest to lepsza forma folianów niz tradycyjny kwas foliowy.
A tak ogólnie jak sie czujesz?
u mnie ogólnie ok, u siorki byłam akurat w trakcie KTG po wczorajszej próbie porodowej juz nie ma sladu wiec jest ok, wszystkim dzieki za kciukasy
przesyłam ciążowe fluidki ~~ i trzymam kciuki && za dobre wieści
perelka86
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny mnie lekarz powiedzial ze przy nastepnej ciazy tez bede brala zastrzyki ale jak tutaj wibjac samemu jak sie nie umie?
IZW dobrze ze siostra jest juz troche spokojniesza malutki napewno tez
Ilii ja nie pomoge nie znam sie moze w google cos sie dowiesz zanim pojdziesz do lekarza?
Juz coraz blizej poniedzialek ech... dziewczyny wy jak mialyscie wywoływane skurcze itp to lezalyscie czy w ubikacji jak zaczelyscie krwawic?
IZW dobrze ze siostra jest juz troche spokojniesza malutki napewno tez
Ilii ja nie pomoge nie znam sie moze w google cos sie dowiesz zanim pojdziesz do lekarza?
Juz coraz blizej poniedzialek ech... dziewczyny wy jak mialyscie wywoływane skurcze itp to lezalyscie czy w ubikacji jak zaczelyscie krwawic?
aniunnia
czesc dziewczynki.. napisze cos po krótce póki mały śpi.. Ja czuje sie w maire.. Kłucia w brzuchu przeszły..(na szczęscie).. Ale blizna ciągnie w dól.. No i ten obwiśnięty brzuch...Ciekawe kiedy wklęśnie coby nie ciągnęło juz w dól.. A mój malutki oczywiście jest najpiękniejszym dzieckiem na świecie;-) Troszke nie daje spać.. W nocy jak na złośc budzi się na jedzenie co godzina czasem troszke dłuzej,,.. A w dzien potrafi spać po 3-4 godziny.. Nie wiem jak go przestawić , zeby było na odwrót. No i jak tylko zacznie jesc to pojawia sie kupa.. Karola miala problem,ze jej mała nie robi a mój Tobiaszek robi chyba za duzo.. Pierwsze spacery mamy za sobą.. Tam to dopiero przesypia cały czas.. I pomyslec, ze jeszcze mogło nie byc go na świecie.. Od jutra pogoda sie pogarsza , wiec po spacerkach..
bett
Aniii - Twoja córka jest genialna z tymi tekstami
Karola - Alusia jest przecudna i w ogóle nie widać że urodzona przed terminem. na tym zdjęciu wygląda na mega zrelaksowaną i wyluzowaną. doczytałam że już z nią lepiej - cieszę się bardzo
Anty - co to ma znaczyć że tylko Karola i Plenitude o Tobie pamiętają? foch :---(
Kessi - super, że na wizycie wszystko w porządku. zdjęcia słodziachne
Lenka - to lepiej uwierz bo inaczej będzie u Ciebie tak jak u mnie - dopiero 2 tygodnie temu zaczęło do mnie docierać tak naprawdę co się dzieje. co do ruchów to ja wieloródką nie jestem a poczułam w 14 tygodniu (poczułam je głównie dlatego że dużo leżałam, gdyby nie to to pewnie bym je przegapiła bo nie wiedziałabym do końca czego się spodziewać) - Tobie też życzę jak najszybszego poczucia ruchów. dużo zdrówka dla synka
Ilii - fajnie że jesteś. z wynikami badań niestety nie pomogę. z tym pieskiem to dobry pomysł, mam nadzieję że lekarz pozwoli
Perelka - nie martw się na zapas, jak będzie taka potrzeba to bez problemu zrobisz sobie zastrzyk - dla dzidzi wszystko. na początku też się tego bałam i prosiłam męża żeby mi robił a jak go kiedyś nie było i musiałam sama sobie zrobić to zauważyłam że jak sama zrobiłam to mniej mnie bolało. igła jest króciutka. co do pytania o wywoływanie skurczy to nie za bardzo wiem o co chodzi...
Aniunnia - super, że z Tobiaszkiem wszystko w porządku. z tego co mówili na szkole rodzenia to ten pierwszy miesiąc to jest docieranie i poznawanie się z dzieckiem więc możliwe że małemu się jeszcze przestawi i będzie w nocy więcej spał niż w dzień. a karmisz piersią? mam nadzieję że już Ci rodzinka pozwoliła skompletować wyprawkę ;-)
Karola - Alusia jest przecudna i w ogóle nie widać że urodzona przed terminem. na tym zdjęciu wygląda na mega zrelaksowaną i wyluzowaną. doczytałam że już z nią lepiej - cieszę się bardzo
Anty - co to ma znaczyć że tylko Karola i Plenitude o Tobie pamiętają? foch :---(
Kessi - super, że na wizycie wszystko w porządku. zdjęcia słodziachne
Lenka - to lepiej uwierz bo inaczej będzie u Ciebie tak jak u mnie - dopiero 2 tygodnie temu zaczęło do mnie docierać tak naprawdę co się dzieje. co do ruchów to ja wieloródką nie jestem a poczułam w 14 tygodniu (poczułam je głównie dlatego że dużo leżałam, gdyby nie to to pewnie bym je przegapiła bo nie wiedziałabym do końca czego się spodziewać) - Tobie też życzę jak najszybszego poczucia ruchów. dużo zdrówka dla synka
Ilii - fajnie że jesteś. z wynikami badań niestety nie pomogę. z tym pieskiem to dobry pomysł, mam nadzieję że lekarz pozwoli
Perelka - nie martw się na zapas, jak będzie taka potrzeba to bez problemu zrobisz sobie zastrzyk - dla dzidzi wszystko. na początku też się tego bałam i prosiłam męża żeby mi robił a jak go kiedyś nie było i musiałam sama sobie zrobić to zauważyłam że jak sama zrobiłam to mniej mnie bolało. igła jest króciutka. co do pytania o wywoływanie skurczy to nie za bardzo wiem o co chodzi...
Aniunnia - super, że z Tobiaszkiem wszystko w porządku. z tego co mówili na szkole rodzenia to ten pierwszy miesiąc to jest docieranie i poznawanie się z dzieckiem więc możliwe że małemu się jeszcze przestawi i będzie w nocy więcej spał niż w dzień. a karmisz piersią? mam nadzieję że już Ci rodzinka pozwoliła skompletować wyprawkę ;-)
reklama
czarna76
Lenka , dziękuje ale coś czuje że ja dłużej powalcze o to dziecko...
zjola , za twoje staranka również &&&& i za egzamin oczywiście
IZW , pamiętam jak mnie namawiałas , żeby wywalić te plastry &&& za siorkę . Fajnie , bedziecie mieć obie maluszki
Aniunia , ja sobie kupiłam takie specjalne ściągające majtki ( może wizualnie nie były sexi) ale naprawde mi pomogły w pozbyciu się tego "zwisu" po CC .Super że z synkiem wszystko dobrze
Illi , piesek to dobry pomysł , a jaka szczęśliwa córka będzie zobaczysz
bett , a jak ty się czujesz już na końcówce ? kiedy masz termin?
zjola , za twoje staranka również &&&& i za egzamin oczywiście
IZW , pamiętam jak mnie namawiałas , żeby wywalić te plastry &&& za siorkę . Fajnie , bedziecie mieć obie maluszki
Aniunia , ja sobie kupiłam takie specjalne ściągające majtki ( może wizualnie nie były sexi) ale naprawde mi pomogły w pozbyciu się tego "zwisu" po CC .Super że z synkiem wszystko dobrze
Illi , piesek to dobry pomysł , a jaka szczęśliwa córka będzie zobaczysz
bett , a jak ty się czujesz już na końcówce ? kiedy masz termin?