reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

tak jak obiecałam zdaje relację
jutro wyjazd do szpitala nie do kliniki ale to i tak szpital wiem że jest mniejsze i z usg wychodzi 34 tydzień lekarz chce skontrolować ale nie twierdził, że coś nie tak mówił że postarają się zrobić Dopplera i wtedy będzie można coś określić i mówił, że dzieci rodzą się o wadzę 2,5 kg i są zdrowe i są tez takie które maja 4,5 a nawet 5 kg i tez są zdrowe to już kwestia indywidualna każdego malucha mam nadzieje że jeszcze podrośnie trochę w sumie ma jeszcze prawie 3 tygodnie do terminu to może odrobinę nadrobi

reklama
marta1988 moja mała wazyla 2610kg w 37tc...lekarz dobrze ci powiedział.to indywidualna sprawa.teraz moja mała wazy juz prawie 4kg,szybko nadrabia mimo problemow z brzuszkiem.bedzie dobrze.aniuni dzidzia wazyła tez cos ok 2,5kg jak pamietam.ooooo aniunia wywołalam cie:-D. nio pyza jest nie wiem po kim:-).jak sie czujesz??

Dziwne to wszystko.Znowu mam śluz z krwią nawet taką wyraźniejszą i malutki skrzepik,to możliwe że to będzie ten śluz przed owulacją.Trochę się niepokoję,bo cała wkładka była różowa :( z tego śluzu.Denerwuję się ,nastawiłam się tak a tu ten strzępek skrzepiku jakiś,kiedy @ już dawno była

...nie rozumiem już nic.Teraz mam różową wydzielinę ze skrzepami a @powinnam była dostać 21 pażdz.jestem zalamana,nie tak to miało być teraz jakieś problemy może jeszcze dojdą,miał być super cykl

Magda_88 OBY.Brzuch mnie dziwnie boli i piersi też.to może być oznaka owulacji.no ale te krwawienie mnie niepokoi,nie jest długo ae jak już jest to takie plamienie,że tak nie miałam napewno :( za pierwszym razem :( Wiem,że ja ciągle to samo :(ale martwie się.Jak liczyć dzień owulacji,gin mówił mi że 14 dni wstecz od dnia pierwszego @ i wtedy wychodzi data.Słyszałam też że jak ma się 30 dniowe lub 32 to od 32-14=18 .Czyli od pierwszego dnia @ powinnam była odjąć 18 dni.
karola1388 śliczna ta Twoja córeczka,taki słodziutki,drowy pulpecik,kochana :tak:
aniunia a jak tam Twoja pociecha,daje syn spać :)

nisiao dziwnie ci ten gin mowi....

Skoro masz cykle 32 dniowe to wg tej metody owulacje powinnać miec 18-stego dnia cyklu.... ale to jest jak rosyjska ruletka.... bo np w tym miesiacu moze ci się zdarzyć cykl 28 dniowy i owu bedzie 14dc.... albo cykl bedziesz miała 60 dniowy i owulacja bedzie 46dnia cyklu...
nie mozna przewidziec dugości cyklu... w okresleniu owulacji bardziej moze pomoc obserwacja śluzu, tempki, szyjki i tsty owulacyjne...

reklama
Karola jaka śliczna Twoja Ala, nie mogę sie napatrzeć

Nisiao ja w 1cyklu po # przed owulacją plamiłam ok 6 dni, mozna nawet powiedzieć że było małe krwawienie, pod konieć zamiast krwi było coraz więcej śluzu płodnego, natomiast w tym cyklu w którym zaszłam trwało to aż 10 dni, czy to normalne nie wiem, po tyg zaczęłam sie stresować i miałąm dzwonić do gina ale zaczął sie pojawiać śluz i 13 dni póżniej były II, więc trzymam kciuki i owocnych staranek

Do góry