reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magda , ale dzisiaj temp spadła .... podglądam wcześniejsze wykresy i widzę że na każdym był spadek a potem @
jestem niepocieszona , że znów się nie udało
czeka mnie chyba monitoring , i wizyta u gin

Czarna - dzięki że pytasz, termin mam na 12 listopada, w poniedziałek zaczyna się 9 miesiąc. czuję się całkiem dobrze, trochę niedołężnie ale dobrze. na pewno pomaga mi teraz to że mogę sobie dużo leżeć i odpoczywać. gdybym musiała chodzić do pracy lub latać za maluchem to pewnie bym tą końcówkę dużo gorzej znosiła. trzymam za Ciebie mocno kciuki &&&&&&&&&&& i przesyłam fluidki specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czarna, ale spadło do poziomu 36,9, gdzie wcześniej też tak spadało. Nie załamuj się :) Ja jakoś podświadomie czuję się,jakbym była w ciąży, ale zazwyczaj jak coś mi się wydaje,to jest odwrotnie! :)

bett chodzi mi oto ze dostaje sie te tabletki na wywolanie skurcze macicy i rozwarcie szyjki a wiem ze niektorzy ida odrazu na zabieg bo ja nie wiem jak sie zacznie krwawic czy byc w ubikacji czy gdzies dla mnei to nowosc...

czarna w koncu sie napewno uda musi my twarde babeczki bedziemy walczyc:)

Perelka - ok, przepraszam, ale wczoraj byłam trochę nieprzytomna już wieczorem i nie do końca zrozumiałam. czyli będziesz miała zabieg w szpitalu po podaniu tych tabletek, tak? tak od razu po podaniu to nie zaczniesz krwawić. jak za pierwszym razem miałam zabieg to dostałam w szpitalu takie proszki i kazali mi po nich leżeć i nie chodzić za bardzo bo podobno można zemdleć (ja się czułam ok ale nie dyskutowałam z panią doktor) no i później jak mnie wzięli na dołożenie proszków to się okazało że już nie jest kolejna porcja potrzebna bo już jest spore krwawienie, szyjka rozwarta i zrobili mi zabieg. tak więc głównie leżałam a do wc chodziłam tylko się załatwić jak najszybciej żeby tam za dużo nie poleciało do toalety. za drugim razem miałam trochę inaczej bo proszki miałam w domu ale i tak się nie obyło bez zabiegu. nie wiem dokładnie co Ci lekarze powiedzą ale z tego co czytam opowieści dziewczyn to jednak najlepiej leżeć. tulę Cię mocno!!! trzymaj się dzielnie!!!

Jak bede miala nie wiem tego wiem ze zamiast wywołania maja odrazu zabieg tylko jak tutaj nie chodzic do wc jak sie krwawi i mozna wszystko miec brudne ech nie wiem nie wyobrazam sobie tego:-(

heloł..
a mi wylazła dzis opryszczka na ustach i az sie boje.... niby nie ejst groźna jak nie jest pierwszy raz, ale i tak stresa mam...

przekłulam ją i wypaliłam spirytusem i mam nadzieje ze sie jej pozbylam....

reklama
Perełko kochana...ja leżałam przy tym krwawieniu, za każdym razem jak wstałam do wc /bo wiadomo że trzeba/to mocniej wylatywało aż wyleciało.....:-(. potem miałam zabieg...tylko że u mnie była późniejsza ciaża.źle to wspominam, tulę Cię mocno. zaopatrz się w podpaski takie duże do połogu...w aptekach. mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie.

Karola dobrze że z Alunią jest lepiej...tak myślałam że po każdej zmianie mleczka Mała musiała po prostu przestawic swój organizm, co też troche trwa. jak Lilia miała alergię pokarmową i byłam na ścisłej diecie to też musiałam odczekać kawał czasu aż Małej się poprawi. ponoć organizm musi się oczyścic na co potrzeba czasu. dobrze ze jest ok.kamień z serca:tak:

Do góry