As 76 masz rację z tymi dziećmi, kochamy je nad życie i to jest najważniejsze!! Nerwy są i będą, kwestia jak sobie z nimi radzić, tak, by nie mieć potem pretensji do samej siebie..
Z Małym też masz ciekawe życie :-) wiem plus minus, co to Zespół Aspergera, mój kuzyn też ma go zdiagnozowanego, ma teraz jakoś 18 lat.
Cierpliwość to u Ciebie podstawa chyba, prawda? :-)
Hej Dziewczyny, chyba mamy to!
Moja prolaktyna z poniedziałku wynosi 56.36ng/ml podczas, gdy norma to 5.18-26.53
a po obciążeniu wynosi aż 329.02ng/ml
Lece do lekarki po cos na zbicie dziada...
i co lekarka powiedziała? rozumiem, że prolaktyna też może odpowiadać za poronienia? kiedy takie badanie się wykonuje? tzn w jakimś konkretnym dniu cyklu? jak wygląda? ile kosztuje? 1500 pytań
teraz dopiero doczytałam Twojego następnego posta :-) świetnie, że trafiłaś na kompetentnego lekarza!! oby to leczenie pomogło i żebyś szybko zaszła w ciążę :-)
aniii dziękuję!! jesteśmy tylko ludźmi, to fakt, tylko potem te pretensje do samej siebie, że krzyknęłam, że się wkurzyłam, pociągnęłam za ubranie jak np. nie chciał czegoś tam zrobić, albo zrobił własnie coś złego... ehhh
na szczęscie nie ma u mnie bicia, ciężkiego szarpania, choć nawet tego szarpnięcia za ubranie nie powinno być w ogóle... niskie poczucie wartości to tak w ogóle moje drugie imię, troszkę przez wychowanie, dlatego staram się, jak mogę, by Tymon w siebie wierzył...
angel_ następny cykl jest na pewno Twój :-) mocno w to wierzę
Mam wyniki z tych przeciwciał antykardiolipinowych, wyniki z Igg i Igm są poniżej 1, wynik ujemny poniżej 12, więc jest chyba powód do radości :-) choć przyczynę chciałabym znaleźć, wolałabym mieć jakiegoś bakcyla po prostu, by móc go spokojnie wybić jakimś antybiotykiem i tyle.
Jutro tarczycę idę zbadać i ok 11 mam wizytę u jakiejś lekarki w osiedlowej przychodni, ale na NFZ, zobaczymy kto zacz
jak z pogodą u Was? Katowice zachmurzone i pada
jakie są Wasze doświadczenia odnośnie
prolaktyny? warto, żebym np jutro ją zrobiła?