mysiak
Fanka BB :)
Loi nie miałam badanej krzepliwosci, ale mam obciążony wywiad rodzinny ... lekarz zadecydował o clexane po przebytych poronieniach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obciążony wywiad rodzinny? co to dokładnie oznacza? że ktoś np miał żylaki? mnie o to pytano, Babcia miała z tym duży problemLoi nie miałam badanej krzepliwosci, ale mam obciążony wywiad rodzinny ... lekarz zadecydował o clexane po przebytych poronieniach...
hmmm, to rzeczywiście, lepiej o to zadbać, to ja też lekarzowi o wszystkim opowiem :/ w sumie w szpitalu jestem lekarz już mnie o to pytałLoi babcia miała udar, zylaki, moja mama ma z tym problem, a ja mam coś nie tak z zyłami i czeste obrzeki wiec też coś tam gdybają...
a masz problemy z krzepliwością, że zlecono Ci te zastrzyki? Czy dostałaś tak dla świętego spokoju?
Ja też jestem po 3 poronieniach, a ciąże były 4, pierwsza zakończona wielkim już 5letnim sukcesem J
dziękuję AS J rzeczywiście miałaś ciekawą noc, pomieszanie z poplątaniem, hahaha
Dziękuję, że tak mówisz o byciu mamą.. chyba zbyt szybko się jednak denerwuję, krzyknę na niego, a potem mi głupio, nie mówiąc już o tym, jak mi się zdarzy go np.szarpnąć… ehhhh szkoda słów…
A co jest Twojemu synkowi? Jaki to rodzaj niepełnosprawności? Jeśli mogę zapytać?
martusionek gratuluję zdrówego syneczka J oby tak dalej J
kasia2508 mocno mocno trzymam kciuki za Tempkę J niech się pięknie utrzymuje wysoka J
ehhh czasami po prostu w momencie słabości i takie myśli mam, a kocham mojego synka nad życie i nawet mam wrażenie, że to ostatnie poronienie jeszcze bardziej zbliżyło mnie do niego..
Spontanicznie idę na badania pod kątem zespołu antyfosfolipidowego (zrobię antykardiolipinowe przeciwciała) i pod kątem czynności tarczycy. Wystarczy TSH i T3? Tak na pierwszą diagnozę? W sobotę ide do tego nowego Gina, więc chce już przyjść z czymś J już nie mogę się doczekać
Biegnę na badania, do potem