angel ja też trochę zluzowałam, ale do końca nie dam rady, za często oglądam lekarza w cyklu. jutro powtarzam teściora i nie biorę już dupka, czuję @ w krzyżu, nowy cykl, nowe szanse..
ameritum ja też badałam prolaktynę na początku wrzesnia, mam 7 - krotny wzrost po obciążeniu, a podstawową badałam w zeszłym roku i była 12 a teraz jest prawie 22. mój gin stwierdził, że wyniki są ok, dwukrotny wzrost podstawowej ok i że do 10 razy może wzrosnąć po obciążeniu. mam 19 i 23 października umówione 2 wizyty do innych ginów, jak od nich usłyszę, że jest ok to może uwierzę, ale nie wcześniej. sami lekarze mnie tego nauczyli.
anii jutro powtórka ale tempka 36,6 więc test to formalność dla spokoju sumienia bo odstawiam jutro duphaston jak negatyw. Trudno, próbuję dalej.
duncus przykro mi, że i u Ciebie to samo. wierzę, że i nam się uda, nawet z tymi komplikacjami i masą leków zanim frustracja nas wykończy &&&&
moja szyjka była bardzo nisko, długa, twarda i zamknięta - taka jak w lutealnej pod jej koniec ale zanim lekko zmięknie i otworzy się w celu @-wym. czytanie o adopcji i odwrócenie uwagi od własnej ciąży też pomaga w nią zajść, ja stosuję w swoim życiu taką myśl: "nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że wymaga czasu, czas i tak upłynie". tak uważam, czasu nie cofnę ale nie chcę załować, że nic nie zrobiłam bo wydawało mi się to zbyt czasochłonne. mój lekarz powiedział, że trzeba się będzie u mnie zastanowić nad inseminacją, jak dla mnie niech się szybciej zastanawia..
kasiu dzięki za słoiczki z jabłuszkami, trzymam kciuki za Ciebie &&&&
co do problemów w rodzinie moja babka ma silną miażdzycę, kilka udarów, właśnie wykryli u niej raka piersi.. mama żylaki i zapalenie żył głębokich (nogi) 2 lata temu, tata żylaki (lżej niż mama), ja mam jedną wielką pajęczynę na nogach i powiększone żyły szykujące się do żylaczków, dużo chodzę w pracy i bez diosminexu mam ciężkie i opuchnięte nogi jak kłody... nikt mnie o to nie pytał, żaden lekarz.
emka buziole i pozytywnego wyniku badania