As76 Jeju to szczęście w nieszczęściu,że nie upadłaś z małą na podłogę
aż mnie ciearki przechodzą jak sobie to wyobrażę.No ale dobrze,że jest dobrze tylko co sie strachu najadłaś to się najadłaś.Malutka już ma 3 miesiące....jAK to leci.Wszystkiego dobrego :*
Ilii też zastanawiam się czy zrobić sobie takie badania,tzw moje podwozie przegląd już przeszedł i wszystko ok cyto i inne badania na chlamydie i cytomelagie wzystko ok,także nic lekarz nie mówił,żeby robić na tą krzepliwość krwi.Jak zobaczyłam po adnotacjach,to w tym roku dużo przeszłaś
przykro mi,że tyle razy i nie wyszło
Rzeczywiście lepiej jak się zrobi przerwę i się odpowiednio przygotuje do następnej ciąży.Ściskam i do następnego kliknięcia
Karola1388
nie słyszałam o czymś takim o przelewaniu wosku.Jeżeli to ma pomóc to czemu nie?
martussia2203 no to super,oby tak dalej.Pewnie,że będzie dobrze,musi być,Strasznie ten suwak leci dużo zdrówka rośnijcie zdrowo
mamolinka90 przykro mi z powodu Twojej straty,to muiało być cięzkie czekanie przez te dni,wiedząc że coś nie tak i potem ten finał zmutny.światełko dla Twojego Aniołka(*) 3maj się
anilek77 @ i nowy cylk starań także
będzie dobrze,wyluzuj ,napij się ,wypocznijcie i zaczniemy od nowa,bo mnie też czeka to od nowa
ponieważ tamten był zawalony cykl
kłaczek ale ten Twój syn uroczy ,super foto
3mam kciuki za pozytywny wynik,super by było gdyby się już udało
Plenitude 3mam kciuki ,dobrze że tak łatwo nie odpuszczasz
caffe_latte Przykro mi,że tak to się potoczyło,jednak dzieciątko było już długo z Wami.Mam nadzieję,że będzie to wyjaśnione .światełko dla Aniołka(*)
demoniqe każda taka wiadomość jest pocieszeniem,że się da,że jest nadzieja.Gratuluję i rośnijcie zdrowo.Dziękuje za wpis i napisz czasem jak u Ciebie leci
Kessi77 super ,że z malutką dobrze,teraz przetrzymasz to jakoś,leż plackiem jak trzeba to trzeba,mała rośnie i pewnie uciska na inne narządy.Rośnijcie zdrowo pozdrawiam :*
Ależ miałam zaległości,ale odczytałam wpisy
naprawdę suwaki mkną szybko,dopiero co było parę tyg a tu już parenaście oby tak dalej,3mam za Was kciukasy&&&&&&&&&&&&&&& również smutno ,bo przybyło parę Aniołkowych mam światełka dla waszych iskierek(*) no i kciukasy za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja @ dostałam,tak jak to ktoraś z Was kiedyś wspomniała nowy cykl,nowe starania.Dobrze,że nie ma komplkacji i ta @ jest.Nie wiem ale ostatnio prześladuje mnie mysl,że może nie wiem o jakieś chorobie i uniemożliwia mi to zajście w ciążę ...cUDUJĘ wiem,mogłabym tak pisać gdybym się starała kolejny rok i nic,ale jednak to dopiero pierwszy miesiąc od zielonego światła.
Obiecałam sobie,że dam na luz.Muszę się tego 3mać
Plenitude tak powinno się mysleć,tego trzymać.Muszę do Wam częściej zaglądać to będzie mi łatwiej
NO widzę też ,że bierzesz leki.Porównuję do swojej sytuacji,ciekawe czemu mój lekarz nic mi nie przepisał,jedynie mam brać kwas foliowy,duphaston brałam na początku ciąży przez dwa tyg,widzę że Ty już bierzesz przed :/ ciekawe od czego to zależy