reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj czasami są tacy ludzie co potrafią zauroczyć dziecko.Wosk lałam nad swoją Klaudią .
Nie wierzyłam ,ale pomogło.
Warto spróbować.
Moja Klaudia w pierwszym ataku nietolerancji laktozy biegunek nie miała ,biegunki doszły dopiero po kilku miesiącach.
Nie musi być wszystkich objawów ,żeby była nietolerancja laktozy.

reklama
As doczytałam,że jest juz dobrze,tzn,że nic groźnego Wam się nie stało.Jasna cholera gdyby nie to łóżko,na które upadłyście...na samą myśl włosy dęba mi stoją:((( Bidulka mała nacierpiała się,strachu się najadła:((( No juz o wyrwanym zębie nie wspomnę. Kobietki dzielne bądźcie i wracajcie do zdrówka.

No i kto mi wyjasni jak leje sie ten wosk??;))

Melduję posłusznie, że @ nie przylazła. I oby tak dalej!
enya: no to testujemy znów? Ja w czwartek, bo w piątek mam wizytę u gina. I albo ją przełożę albo nie.
Całuję wszystkie forumowiczki! :*****

Melduję posłusznie, że @ nie przylazła. I oby tak dalej!
enya: no to testujemy znów? Ja w czwartek, bo w piątek mam wizytę u gina. I albo ją przełożę albo nie.
Całuję wszystkie forumowiczki! :*****

No ja chyba w czwartek się spodziewam @ więc mam zamiar zatestować w czwartek o ile wredota nie przylezie....A masz kochana jakieś objawy?? Bo ja mam chyba urojone:-) A zaczęło mnie podbrzusze boleć @-owo. Ja mierzę tempkę więc będę wiedziała jeszcze przed testem czy jest sens Go robić:)

enya: no nie wiem... cycki trochę pobolewają, ale to na @ też. tempki nie mierzę, więc nic więcej nie wiem. nie łudzę się, ale nadzieja niestety wciąż się tli. piszę niestety, bo boję się robic sobie nadzieję, ale ona jakoś sama się robi... :sorry2:
kuknęłam na twój enpr... łał! Ale masz tam kolorowo! Ja nie umiem tak obserwowac siebie... szacun

Ostatnia edycja:
Karola - co do tego wosku to raczej w takie rzeczy nie wierzę, ale jak mówią tonący brzytwy się chwyta więc może warto spróbować dla własnego i maminego spokoju?
Anilek - już mnie ręce bolą od trzymania kciuków &&&&&&&&&&&&&&
Enya - oby te objawy nie były urojone &&&&&&&&&&&&&

bett: no dzięki wielki za kciuki i fluidki. przez ten mój rozregulowany cykl robię sobie nadzieję, gdyby nie to, pewnie bym jeszcze spokojnie czekała do piątku.

Anilek - jejj jak ja bym chciała żebyś napisała że są II :tak::tak::tak: ja przy pierwszej ciąży jeszcze z niepewnością podchodziłam do mojego wrażenia że chyba okresu jednak nie dostanę i że czuję się zupełnie inaczej niż zazwyczaj przed @ ale przy dwóch kolejnych razach jak miałam takie same objawy to test był już dla mnie formalnością (oczywiście dopóki go nie zrobiłam to nie dowierzałam swojemu organizmowi) - tydzień przed terminem @ chodziłam nieprzytomna, mega senna, nie pojawiały się u mnie krostki na twarzy typowe przed @ i brodawki wyglądały zupełnie inaczej niż zazwyczaj - te krostki (nie wiem jak one się nazywają) robiły się bardziej wypukłe takie grudkowate. czasem warto zaufać swojej intuicji - mam nadzieję że tym razem też się tak okaże &&&&&&&&&&&&

reklama
Anilek ja dopóki nie straciłam drugiej ciąży to też żyłam w stanie błogiej nieświadomości co do faz cyklu, hormonów itd itp - a teraz na pewno mogłabym pogadać sobie z niejednym lekarzem na swój temat, gdyby tylko chcieli ze mną gadać a jeszcze się taki nie trafił;-) Ja mam powiększone brodawki, drażliwe i tak jak bett pisze te "guzki " powiększone:) Ale miałam już taki cykl że działo sie to samo a w ciąży nie byłam....Poza tym mega dużo białego śluzu którego też jakoś wczesniej nie zaobserwowałam, no i stanadard - nerwowość,spanie (ale ja i bez ciąży kocham spać nawet w dzień:-)) i lekkie mdłości. Ale biorę teraz casta i tak sobie myślę że to może od niego tak mam. Zresztą ciężko u mnie powiedzieć kiedy owu była bo te testy owu wychodziły mi bez ładu i składu i który dzień teraz fl. Już 2 razy zmieniałam fazę wyższych temperatur a w końcu w ogóle ją wykasuje....Bo jesli byłoby tak jak teraz to nie możliwe żeby plemniory przeżyły 4 dni - ja po prostu w to nie wierzę....:no:
Anilek oby do czwartku!!!!
Dzięki Dziewczynki za wiarę w nasze cykle:-)

Do góry