reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hey;) mam pytanie. Czy w 17 tygodniu ciążmy miałyście duży brzuch? Bo rozmiary mojego mnie troszkę martwią. Tzn jest mały... Jestem szczupłą osobą, raczej kościotrupem;) i martwi mnie że jest taki mały. Nawet siostry mi mówią że jest malutki...

Anilek,Enya trzymam kciuki za 2 kreseczki na teści!!! Ja teraz mam dni płodne,korci mnie, żeby zacząć się starać,ale chyba dopiero od następnego cyklu zaczne się starać,odpuszcze wtedy jeden cykl nie dwa.
Aniunia Kochana trzymaj się,niewiele Ci już zostało więć głowa do góry!!!
Aniazetka super wieści!!!

witam kobitki, melduje że mamy się obje ok, hormony mi szaleja ciągle płaczę, nie moge spać po nocach do tego dochodzi zgaga, jestem przemęczona i wystraszona, a mój M już 6 tydzień bezrobotny ... i załamany bo lata na te rozmowy i ciągle echo .... nie wiem co to bedzie

kurcze dawno mnie nie było - mam nadzieje że u was wszystko ok

kwiatuszek brzuch brzuszkowi nierówny ja mam wiekszy od mojej siostry a moje maleństwo jest 7 tygodni młodsze, nie martw sie na zapas juz niedługo masz połówkowe USG pomierza maleństwo i zobaczysz że wszystko jest ok

według mojej babci ja mam brzuch na "piecioraczki" wiec wiesz ....

Anilek, Enya no więc trzymam kciuki mocn jak tylko mogę...niedziela tuz, tuz...

Aniazetka tu super...ja bym jjednak w tym labo powiedziała co nieco...w końcu ile Cię to nerwów kosztowało to tylko ty wiesz...

Kwiatuszku ja miałam bardzo mały brzuszek, długo po mnie ciąży nie było widac a powiem Ci że dopiero teraz mi kazdy mówi że co dzień to wyglądam inaczej...teraz zaczął mi rosnąc brzuch jakbym była na jakiś sterydach także spokój i luz...

Hej dziewczyny a ja dziś nie spałam w nocy od 0:30 do 4:00:szok:. teraz jestem z lekka nieprzytomna. Lila kochana chciała mi zrobić rano kawę żebym już się podniosła i się poparzyła o czajnik:no:, dopiero to mnie zmusiło do wstania...buuuuu, wyglądam jak zoombie. milutkiego dnia wszystkim życzę...

kwiatuszku- nie przejmuj się, jeżeli na usg widać, że dzidzia rośnie to nie martw się wielkością brzucha, są takie u których ciążę widać dopiero w 9 miesiącu, ale zapewniam cię, że brzuszek jeszcze ci urośnie i będziesz narzekać na niego:happy2:

liljanko moje gratulacje :D duzo zdrówka i radosci z maleństwa

karolka właśnie na ostatnim wykładzie mielismy ze takie maleństwo może nawet 5 dni kupki nie zrobić, a w niektórych krajach "ta norma" jest nawet wyższa bo po 7 dniach zaczynają sie martwić. && kciuki i mam nadzieje że wszystko sie poukłada

aniunia && trzymaj sie kobitko

witam nowe aniołkowe mamusie i zapalam
[*] dla waszych aniołków, mam nadzieję że każdej z nas uda sie doczekać dzieciaczka po stracie

dla wszystkich staraczek ~~~~~~~~~~~~~ przesyłam brzuszkowate fluidki i wszystkim oczekującym dwóch kreseczek &&

pozdrawiam wszystkie gorąco

reklama
Anilek, Enya no więc trzymam kciuki mocn jak tylko mogę...niedziela tuz, tuz...

Aniazetka tu super...ja bym jjednak w tym labo powiedziała co nieco...w końcu ile Cię to nerwów kosztowało to tylko ty wiesz...

Kwiatuszku ja miałam bardzo mały brzuszek, długo po mnie ciąży nie było widac a powiem Ci że dopiero teraz mi kazdy mówi że co dzień to wyglądam inaczej...teraz zaczął mi rosnąc brzuch jakbym była na jakiś sterydach także spokój i luz...

Hej dziewczyny a ja dziś nie spałam w nocy od 0:30 do 4:00:szok:. teraz jestem z lekka nieprzytomna. Lila kochana chciała mi zrobić rano kawę żebym już się podniosła i się poparzyła o czajnik:no:, dopiero to mnie zmusiło do wstania...buuuuu, wyglądam jak zoombie. milutkiego dnia wszystkim życzę...

Dzięki Wam laseczki! Trzymajmy kciuki za pozytywny wrzesień!!!

Do góry