reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kobietko nie pękną bo za długo to trwa, szkoda bo były dwa, pewnie pójdę w poniedziałek i gin powie mi, że nadal są. Ale takie jest życie, jedna nie może zajść, a druga donosić, rosyjska ruletka, po prostu złośliwość losu.

anty dzięki bardzo, oby Tobie poszczęściło się bardziej &&

Ostatnia edycja:
Witam się po kilku dniach, Dziewczyny okazało się, że ta beta 30 to jednak błąd laboratorium (powinno być 300), byłam u nich wczoraj i powtórzyłam, beta 2540. Nawet nie miałam siły się złościć. Byłam dziś u endokrynologa, z tarczycą póki co w porządku, kolejna kontrola za 4 tygodnie.
ktr: pytałam o Twoją rękę, lekarz powiedział, że sucha skóra jak najbardziej jest objawem, i zdecydowanie powinnaś zbadać tarczycę, zbyt długo Ci się to trzyma. Więc zrób badania te podstawowe, przynajmniej wykluczysz przyczynę.

Witam Cię Droga Loi
Bardzo dobrze trafiłaś na to forum.Są tutaj bardzo miłe dziewczyny,które wspieraja i starają się pomóc jak tylko mogą.Jestem tutaj od niedawna ale dobrze jest właśnie tak z kimś porozmawiać,my wszystkie jesteśmy w podobnych sytuacjach.Straciliśmy nasze maleństwa,jesteśmy mamami swoich Aniołków.Zostań z nami a wspólnie spróbujemy się wspierać i pocieszać.
[*] Zapalam światełko dla Twojego Aniołeczka

Droga Joaro nie miałam poronienia ale miałam przedwczesny poród i okresu dostałam miesiąc po porodzie.Zaskoczyło mnie to bardzo bo przyszedł bardzo niespodziewanie.

My z mężem również zaczeliśmy staranka,choć lekarz zalecił aby lepiej poczekać do października...niechce już czekać,staram się żyć normalnie choć nie za dobrze mi to wychodzi jak narazie.Poprostu myśle sobie że co będzie to będzie,musze dalej żyć,chociaż starać się...

reklama
aniazetka , tak mi się wydawało że ktoś się walnął o jedno zero . A jedno zero to już coś ! super :)

anilek ,emka ,&&& za 4 kreski , po dwie dla każdej z Was :)

Do góry