reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agnieszka -ja się tak darłam ,że mnie cała przychodnia słyszała , tak bolało.
Aniii- witaj po powrocie z wakacji :-),ja też byłam na początku sierpnia nad morzem i nam pogoda też dopisała super było ,a teraz to nie wiem kiedy pojedziemy bo za rok staranka ,a nóż będę musiała leżeć i wtedy nici z wakacji ,ale mam nadzieję ,że będzie dobrze.

reklama
Ja dostałam cytotec. Bolało strasznie :( Chodziłam po korytarzu i ryczałam, bo leżeć nie mogłam (jeszcze większy ból). Po obchodzie wzięli mnie na zabieg. Po nim już nie bolało. Fizycznie nie bolało ...

Joaro - widzę ,że też jesteś z łódzkiego ja tak samo :tak:
Kochana chyba nie miałyśmy przyjemności bardzo mi przykro ,że i Ciebie to spotkało zapalam światełko(*).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Plentiude dzięki i zapomniałam o niej niech żyje sobie w swoim zacofanym świecie
Magda_88 bardzo Ci współczuje i zapalam światełko dla twojego Aniołka
[*]
basia sz - gratuluje i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze szczęścia życzę

dzisiaj byłam na kontrolnym badaniu lekarz potwierdził moje przypuszczenia że maleństwo jeszcze się nie ułożyło do porodu aktualnie jest ułożone pośladkowo miednicowo cokolwiek to oznacza wiem tylko tyle co do płci tez nie potwierdził wcześniej mówił że skłaniałby się do dziewczynki ale przy takim ułożeniu jest ciężko określić powiedział, że może przy następnej wizycie coś zobaczymy w tej kwestii oczywiście,pod warunkiem, że znowu nie ułoży się jeszcze bardziej dziwacznie (ale to już moje słowa nie lekarza ).
także dalej nie mam pewności a z tego co słyszałam jak się nie przekręci czeka mnie CC trudno jakoś to przeżyje.
moje maleństwo według usg ma 30tygodniu i waży 1300-1400 gram zależnie od metody pomiaru
aha i powiedział że mam się nie przejmować tymi pobolewaniami w podbrzuszu bo szyjka się nie skraca i jest zamknięta więc chyba wszystko będzie dobrze i nie tylko donoszę ale i przenoszę heh
pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno

udało mi się wysłać maila do autorki artykulu o wit E, zobaczymy czy mi odpisze.
drugi artykul ciekawy ma o oczyszcaniu organizmu przed ciaza, co ja zrobilam na 3 mce przed sie oczyszczalam naturalnym aloesem Herbalyes i co ztego ze bylam zdrowa, zaszlam w 1szym cyklu po jednym przytulanku i co z tego ze cytologia na szostke 1sza grupa, jak i tak poronilam. Nic mi nie pomoglo!

Witam kobietka22, szkoda że się "spotykamy" w takich okolicznościach i w takim temacie. Ech. Ja się coraz częściej zastanawiam czy to dzieciątko które teraz straciłam nie było cudem, który już się więcej nie powtórzy :( Od co najmniej 3 lat nie stosowaliśmy antykoncepcji i nie zaszłam w ciąże. Dopiero teraz i tylko na chwilę ... :( Boję się, że kolejny raz się już nie uda, a mam już 32 lata :(

koniczynko- witaj, dla twojego aniołka
[*] ja też miałam podany arthrotec, oczywiście nieoficjalnie, w żadnych papierach, ani na wypisie nie było słowa o tym leku i wywoływaniu poronienia= zmiękczaniu szyjki, a wszystkie inne leki miałam na wypisie opisane, w moim szpitalu praktykuje się raczej zabieg na siłe, ale ja się uparłam.

Basia - super wieści, cieszę się razem z Wami!
Majra - ja niestety nic o polipach nie wiem, ale wierzę że będzie wszystko dobrze &&&&&&&&&&&&&
Aniunnia - cieszę się że już lepiej, trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&
Emka - trzymam kciuki za ten żywioł &&&&&&&&&&&&
Aniii - fajnie, że już jesteś i że urlopik się udał
Koniczynka - bardzo mi przykro z powodu Twojej straty

przepraszam, że tak zdawkowo ale jestem padnięta. na wizycie ok tzn. szyjka znowu się troszkę skróciła, ale nie jest jeszcze bardzo źle. mała waży 1300 i już nietoperzuje główką w dół

reklama
Marta nie przejmuj się tym, że dzidzia jest zle ułożona. Może się jeszcze obróci, a jak nie to CC wcale nie jest takie złe,ja mialam. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa.
Bett cudowne wieści.
Koniczynko rzeczywiście leki są te sprzedawane nielegalnie w necie. Widziałam pełno ogłoszeń, masakra. Ja mam wpisane w karcie, że podano mi cytotec więc musi być to środek legalny skoro oficjalnie mam wpisane.
Joaro oj mnie też strasznie bolało,masakra jakaś.
Kobietko to kurcze jakaś rzeź,a nie szpital:wściekła/y: a , że lekarze nie zareagowali na Twój krzyk to jakaś znieczulica, powinni jakoś zareagować, uśpić,znieczulić, cokolwiek!!!

Do góry