mysiak
Fanka BB :)
Wieie co.. tak czytam o tym co lekarze czasem gadają i wiem niestety , że dla nich też to trudne... kobieta traci dziecko a oni najzwyczajniej w świecie nie wiedzą jak się zachować i palnie jeden z drugim gafe. czasem probuja żartować przy zabiegu bo jest to dla nich forma odreagowania, a z drugiej strony niestety tyle kobiet traci dziecko, ze zwariowaliby gdyby włączyli emocje.
Pomijam oczywiscie tych co są wogole empatyczni i mają wszytsko w dupie... ale zawsze staram sie zrozumiec obie strony...
Witam nowe aniołkowe mamusie. dla wszych aniołków
[*]
Plenitude.. kurde a ja mam taki brak apetytu ze szok. Od grypy zoładkowej jem max 1 kromke chleba dziennie i do tego obiad, garsc siemienia lnianego i hektolitry wody. poprostu nie chce mi sie jesc, nie mam apetytu, zmuszam sie do sniadania.. obiad jakos wchodzi a kolacja.. hm.. nie pamietam kiedy jadłam... bleee...
emka01 a idz kochana na żywioł, tak podobno jest najlepiej. trzymam kciuki
Pomijam oczywiscie tych co są wogole empatyczni i mają wszytsko w dupie... ale zawsze staram sie zrozumiec obie strony...
Witam nowe aniołkowe mamusie. dla wszych aniołków
[*]
Plenitude.. kurde a ja mam taki brak apetytu ze szok. Od grypy zoładkowej jem max 1 kromke chleba dziennie i do tego obiad, garsc siemienia lnianego i hektolitry wody. poprostu nie chce mi sie jesc, nie mam apetytu, zmuszam sie do sniadania.. obiad jakos wchodzi a kolacja.. hm.. nie pamietam kiedy jadłam... bleee...
emka01 a idz kochana na żywioł, tak podobno jest najlepiej. trzymam kciuki