reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
bett próbuję i tak i tak i nawet z cytatem i ciągle to samo :((((( Nawet odpisywać mi się nie chce,bo z tego chaosu i tak trudno wam pewnie coś sensownego odczytać.A nałóg już głęboko zakorzeniony i długo bez was nie wytrzymam

Anty - chyba nas nie doceniasz. ja sobie wszystko ostatnio elegancko przeczytałam. a próbowałaś z inną przeglądarką internetową?

Hej laseczki!
Byłam u mojej gin. Dobrze się goi. Za miesiąc do kontroli z wynikami krwi i wtedy pomyślimy co dalej.
Pozdrawiam Was kochane. Jakoś dziś wierzę, że będzie dobrze. :-)
Moja ginekolog ma nietęgą głowę. Coś wymyśli.
Dobranoc!!! ;-)

Bett slonce powiedz mi ile sie meczylas z twoim krwiakiem??? Mam dziewczyne na innym watku z blizniakami i ma krwiaka. Tak dla orientacji chcialam wiedziec, zeby jej powiedziec, zeby sie martwila:tak:

bett :-) na innej przeglądarce działa jak należy.Tylko czemu się tak stało?Wcześniej nie było takich problemów:szok:Sorki,że tak wtryniam się z innym tematem,ale to naprawdę wnerwiające...

Gatto - ja się męczyłam do 13 tygodnia, a ona w którym jest? w międzyczasie miałam krwawienia, plamienia ale w końcu się wchłonął.
Anty - spoko, oni ostatnio robili jakąś aktualizację forum - może po tej aktualizacji się tak porobiło? najważniejsze, że na innej Ci działa

Karola Ty się tu na mnie nie złość, nie mozesz się denerwowac;-) . A co ja na to poradzę ze mnie tak wczoraj wzięło ale poryczałam sobie w łazience i od razu lepiej. A M. ogląda mecze i o niczym nie wie, zresztą nie rozmawiamy na te tematy. A to wszystko przez to że wczoraj była moja bratowa, która wiedziała o ciąży i stracie, i rozmawiałyśmy o tum tak ogólnikowo i ja powiedziałam że chciałabym kiedyś jeszcze dziecko a ona w szoku i mówi ale cię wzięło. I to mnie tak jakos zdołowało. No ale już dobrze.

To Trzymać się dziewczyny i się nie dołować, nie poddawać i się uśmiechać:-D:-D:-);-):-D

reklama
Gatto ja z krwiakiem leżałam w szpitalu od 5 tyg. Ale to bezwzględnie leżałam a załatwiałam się do basenu ( wiem ..tragedia) ale opłacalo się... Po trzecim dniu już nie krwawiłam.. przynajmniej na zewnatrz.. A po dwóch tygodniach tam spędzonych po krwiaku została tylko plama na usg... A w domu jak zaczelam chodzic jednorazowo wyleciała ze mnie stara krew.. Takie to czarne było..

Anilek super, że jestes pozytywnie nastawiona i tak trzymaj...

Do góry