reklama
Hej laseczki!
Byłam u mojej gin. Dobrze się goi. Za miesiąc do kontroli z wynikami krwi i wtedy pomyślimy co dalej.
Pozdrawiam Was kochane. Jakoś dziś wierzę, że będzie dobrze. :-)
Moja ginekolog ma nietęgą głowę. Coś wymyśli.
Dobranoc!!! ;-)
Byłam u mojej gin. Dobrze się goi. Za miesiąc do kontroli z wynikami krwi i wtedy pomyślimy co dalej.
Pozdrawiam Was kochane. Jakoś dziś wierzę, że będzie dobrze. :-)
Moja ginekolog ma nietęgą głowę. Coś wymyśli.
Dobranoc!!! ;-)
bett
Fanka BB :)
Gatto - ja się męczyłam do 13 tygodnia, a ona w którym jest? w międzyczasie miałam krwawienia, plamienia ale w końcu się wchłonął.
Anty - spoko, oni ostatnio robili jakąś aktualizację forum - może po tej aktualizacji się tak porobiło? najważniejsze, że na innej Ci działa
Anty - spoko, oni ostatnio robili jakąś aktualizację forum - może po tej aktualizacji się tak porobiło? najważniejsze, że na innej Ci działa
lenka21*
2+3 = MY
Karola Ty się tu na mnie nie złość, nie mozesz się denerwowac;-) . A co ja na to poradzę ze mnie tak wczoraj wzięło ale poryczałam sobie w łazience i od razu lepiej. A M. ogląda mecze i o niczym nie wie, zresztą nie rozmawiamy na te tematy. A to wszystko przez to że wczoraj była moja bratowa, która wiedziała o ciąży i stracie, i rozmawiałyśmy o tum tak ogólnikowo i ja powiedziałam że chciałabym kiedyś jeszcze dziecko a ona w szoku i mówi ale cię wzięło. I to mnie tak jakos zdołowało. No ale już dobrze.
To Trzymać się dziewczyny i się nie dołować, nie poddawać i się uśmiechać:-);-)
To Trzymać się dziewczyny i się nie dołować, nie poddawać i się uśmiechać:-);-)
reklama
aniunnia
Fanka BB :)
Gatto ja z krwiakiem leżałam w szpitalu od 5 tyg. Ale to bezwzględnie leżałam a załatwiałam się do basenu ( wiem ..tragedia) ale opłacalo się... Po trzecim dniu już nie krwawiłam.. przynajmniej na zewnatrz.. A po dwóch tygodniach tam spędzonych po krwiaku została tylko plama na usg... A w domu jak zaczelam chodzic jednorazowo wyleciała ze mnie stara krew.. Takie to czarne było..
Anilek super, że jestes pozytywnie nastawiona i tak trzymaj...
Anilek super, że jestes pozytywnie nastawiona i tak trzymaj...