reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Majra - no to się udałaś :-D
Gatto - wszystkie dziewczyny łapcie ode mnie ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aniunnia - jak miło że jesteś
Anty - nie miałam tak nigdy, a które bierzesz odpowiedz? to bardziej z prawej strony pod postem czy to z lewej pod ostatnim postem? bo ja zawsze to z lewej i nigdy nie miałam problemów

ja miałam dzisiaj jechać do koleżanki, ale znowu mi całe oko popękało. chyba muszę się gdzieś wybrać do okulisty i trochę mniej siedzieć na bb

reklama
Aniunnia co za jepop z tego kierowcy!!! Niech sie w mape zaopatrzy, zwykla papierzana!

Dzieki za fluidki!!!!!

Bett hehehe, to na pewno od BB!!:-p

Lenka, dzieki - jechalismy do Bawtry zalatwiac kredyt hipoteczny, mlodzian sie wozil z nami oczywiscie a jezdzic lubi to i nastroj mial promienny.

Bylismy sie szczepic. Pielegniarce cos sie nie udalo i drugi zastrzyk musiala powtorzyc, czyli 3 zamiast 2. Chlopak mi sie rozzalil tak, ze pewnie w Brigg tez go bylo slychac. Zadne utulanie nie dawalo rady - coraz wiecej rozumie, a jednoczesnie wciaz za malo...
No i zglosilam ciaze. Wiedzialam ze beda jaja!:-D Musialam sobie umowic wizyte do pielegniarki, wiec w rejestracji mowie grzecznie ze mo potrzebny "appointment" bo jestem w ciazy. Panie w rejestracji sie skonsternowaly, po czym jedna (odwazniejsza, czy co?) spytala czy to dobra wiadomosc.:-DBidulki nie wiedzialy czy gratulowac czy ubolewac.:-D Wyjasnilam ze jak najbardziej dobra, to one ze bede miala dwojke maluskich dzieci. Mowie ze to nic bo juz mialam 3 maluskich i dalo rade, a jak chcemy jeszcze miec dziecko to z racji mojego wieku musimy sie sprezac. Ochrzcily mnie "madmummy". :-D Od mamuski na szczescie nie od mumii.:-D Skad one wiedza ze na ebay'u mam nicka "madmotomummy"?:-D:-D

Witam :-)

humorek mi się poprawił bo na usg nie było już pęcherzyka tylko ciałko żółte :-) testuję 27 czerwca ;-)
dziękuję za fluidki naszym kochanym brzuchatkom i życzę spokoju i zdrowia :tak:

:baffled: a mi mąż wczoraj powiedział, że może jednak bym poszła do pracy i w ogóle postawić na pracę, a nie dziecko... i koniec rozmowy... wziął i wyszedł, że tak powiem... :baffled: i teraz nie wiem, czy mi źle, smutno, czy jestem zła...

:baffled: a mi mąż wczoraj powiedział, że może jednak bym poszła do pracy i w ogóle postawić na pracę, a nie dziecko... i koniec rozmowy... wziął i wyszedł, że tak powiem... :baffled: i teraz nie wiem, czy mi źle, smutno, czy jestem zła...
z doswiadczenia wiem ze ONI tak mają co niektórzy , nie mówie ze wszyscy.mój to jeden miesiąc chce a w drugim mówi ze nie stac nas na dziecko i mam pracowac .Szkoda słów.

reklama
cześć kochaniutke przyślijcie mi chociaż troszeczkę słońca bo chyba zwariuje......:confused::tak:
anilek bardzo mi przykro przytulam mocniutko i zapalam swiatelko dla twego aniolka
[*]

myszka moze nie wszystko stracone nadal trzymam &&&&&&&&
kasia trzymam kciuki mam nadzieje ze szybko rozpoczniecie staranka i będą one owocne:-)
plenitude trzymam bardzo mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
majra ty to jestes udana :-D
kochane trzymam kciuki aby bylo coraz wiecej zafasolkowanych;-)pozdrawiam brzuszki:-)

Do góry