witajcie kobitki wreszcie zasiadłam na cpp.
bett podziwiam cie,ze mozesz tak po nocy siedziec.ja to o godzinie 21,22 juz lulam :-) ale kazdy organizm jest inny widocznie twojemu odpowiada takie funkcjonowanie,bo gdyby było inaczej to padala bys jak mucha juz o 20ej.
klaczek ale czyz to wszystko,to zaczynanie od nowa nie jest piekne????
???? napewno...a kto ma byc w szoku to niech bedzie.wazne,ze dopieliscie swego
.
plenitude no to teraz pozostaje czekac.kurde nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze moge tutaj sledzic przemiany kazdej z was i patrzec jak kazda z nas walczy.cudowne to jest na swoj sposob.&&&&&&&&&.
anilek77 witaj kochana.jesli mialas puste jajo płodowe to fasolki tam nie było,wiec tak ogolnie nie byloby co chowac.przepraszam,ze tak wprost to napisalam,ale mysle,ze to łatwiej jest pojac niz np jakby jednak fasolka tam była.przykro mi,ze cie to spotkało i wlasnie nigdy nie pojme jak to jest,ze mozna urodzic najpierw zdrowe dzicko/dzieci,a pozniej jak czlowiek chce sie starac to pojawiaja sie komplikacje...
wiem,ze szok i pustka jest,bo dla nas puste jajo to i tak ciaza,bo wczesniej nie wiedzialysmy i traktowalysmy to jak dziecko.trzymaj sie kochana i jesli masz ochote nam towarzyszyc to zapraszamy do grona
.
kwiatuszek no to trzymam &&& zeby nie przyszła;-).kurde przeczytałam nastepnego posta.super ciesze sie i informuj nas na bierzaco
.mnie tez cyce bolaly,a teraz bola tylko sutki.
aniunia dlatego ja jestem tylko na odskoczni i na cpp.nie wchodze na inne watki,bo nie znam nikogo,nie chce sie wcinac,a jak mam jakies zapytania tak jak ty np o wozek to szperam w necie,przegladam fora,ale nigdzie sie nie udzielam.ja bym tym pania grzecznie napisała,ze brak im kultury i wychowania,ale coz sa tacy ludzie skoro sa.co do wozka kup normalnie cały mysle z gondola.my tez taki mamy.
buterfly popieram gatto.ja wprawdzie nie wiedzialam,ze udzielalas sie na innych watkach,ale fakt jest faktem,ze wpadłas i wypadłas i znowu sie pojawilas...mało o sobie piszesz generalnie,czasem troche chaotycznie i niektore twoje posty sa dziwne;-)...ale jestes,czytas,doradzasz,wspierasz,odpisujesz wiec mysle,ze trollem nie jestes
.a jak sie myle to cie znajde i dostaniesz po uszach
nie no,a tak na powaznie to nie pisze tego po to zeby zrobic ci przykrosc bron Boze tylko przeczytałam co gatto napisała i dołaczyłam tu swoje obawy i przemyslenia.
sandy40 wg mnie to czy ktos walczy z trollami czy nie nie daje nikomu prawa do takiego zachowania.ona zadała tylko pytanie na temat wozka.czy to takie dziwne?????? ja np gdybym chciala wejsc na wrzesniowki i napisac cos to w zyciu bym sie nie zastanowiła czy nie beda mnie podejrzewac...
gatto gratuluje rocznicy:-)
jutrzenka nie ma jak to sie wtrynic NAGLE na cpp zeby obronic wszystkie kolezanki...a czemu was tak pytanie aniuni rozbawilo co???? nie wiem czy brak doswiadczenia dziewczyny po poronieniach w pewnych sprawach jest taki smieszny...
?????? mnie teraz tez " zatrzesło "...:-)
bett co do 13go to ja sie urodziłam 13go maja w piatek
gatto no pomysł taki hmm..nie wiem...no z jednej strony zgadzam sie,bo moze tymi wpisami o zakupach itd urazamy te co sie staraja a np nie moga zajsc,ale z drugiej strony im wiecej bedzie z nas zachodziło tym mniej np pozniej bedzie zostawalo na cpp i te co zostana moga poczuc sie troche odrzucone takie odizolowane??? no nie wiem...popieram kłaczka.ja na wiesci tez za bardzo nie wchodze...a o bzdetach mozemy pogadac na odskoczni co i tak juz robimy:-)
czarna no widzisz goraco było a ty gdzie zes była
?? chociaz i mnie nie było:-)
myszka,a ja tam nadal trzymam &&&& i wierze,a co.siknji z rana
no wreszcie dobrnełam do konca...matko jedyna tyyyyyyle postow,az mi pol baterii w laptopie juz zeszlo,a jesio na odskocznie musze zajrzec:-) kochane bylam dzis u gina.z badania jest wszystko pieknie.szyjka nadal ma 33mm tak jak tydzie temu na usg.zamknieta itd.brzuch miekki macica tez.ktg mialam serducho bilo,słabo bylo slychac,bo sprzet przedwojjeny,ale było
.gin powiedzial,ze schodzimy do 3x1 dawki fenoterolu i isoptinu i mam obserwowac napinania( powiedzial,ze od kilku do kilkunastu na dobe to norma i mam nie schizowac).jesli bedzie oki to w nastepna srode jak u niego bede zmniejszymy dawke do 2x1 i tak bedziemy zmniejszac do całkowitego odstawienia,bo fenoterol sieje spustoszenie w moim organizmie,ale dziecku pomaga.jesli bedzie oki to nie bede brała,ale jesli nie to wrocimy do dawki wiekszej albo tej ustalonej w szpitalu 4x1.opowiedzialam mu o tym co wczoraj sie dzialo,ze tak przez 2h brzuch mi sie napinał i przestawal na kilka sekund i mialam klucia w dole brzucha troche sie zdziwil,bo dzis w badaniu wszystko idealnie,ale powiedzial,ze jesli jeszcze raz taka sytuacja sie powtorzy to mam sie nie zastanawiac tylko jechac do szpitala...no,ale wyszlam z dobrymi nowinami.w pt rano ide na badania na mocz znowu,hiv i jakies tam jeszcze obowiazkowe.