reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czarna teoretycznie jutro... max 15-tego... no tak juz jak kupilam to mnie korcilo no i siknelam ;-) no nic jak @ nie pojawi sie wczesniej to powtorze w piatek na porannym honorowym oddawaniu moczu ;-)

reklama
Anilek to tego by tylko brakowało,żeby ktoś zabraniał nam się modlić…Bardzo mi przykro,że i ty musisz przez to przechodzić.Ja miałam to samo.Plenitude,bett no nie mogę z was.Eksploatacja męża,spontaniczne poczęcie?...Ha haKłaczek,kwiatuszek, gratulacje!!!!!Plenitude,Sandy za owocną eksploatację&&&&&&&&&Co to forumowe trolle?Bett ja też miałam być listopadówką…Nie wiedziałam,że ciąża to sprawa top secretSandy o matko,tyle funkcji to nawet nie każde auto ma.Super wózek!!!Gatto to i ja z życzeniami,samych słonecznych dni przepełnionych miłością!!!!Myszko mój pierwszy test (3 dni po spodziewanej @) również był negatywny,więc nadal &&&&&&&&&&&&

Myszka wyjdą dwie kreski, mi nawet dwa dni po spodziweanej @ nie wychodziły a jednak ciąza była, a tempkę masz taką ładną.trzymam &&&&&&

A mi dzisiaj M stracha narobił, głowa tak bolała ze aż kilka razy miał problem z wysłowieniem:no:, już mu przeszło, okazało sie ze coś mu stanęło na żoładku ale spał do 14, póżniej to sobie widły wyrywaliśmy:laugh2: przy pracy no bo chciałam żeby troche odpoczął.

Jak się dowiedzieliśmy o ciąży to zwolnil się nam pokój, no to się ucueszyłam, ze chłopcy będą mieć swój no i że zwolni się miejsca dla kolejnego maleństwa. tylko ze ten pokój z wymaga gruntownego remontu, trzeba wylać posadzkę, skuć tynki, położyć nowe itd. Wtedy z wiadomych względów nic nie robiłąm bo najpierw trzeba było wynieśc stare meble i tak to stało i czekało aż ktoś się w końcu ruszy. No a teraz mogę więc dzisiaj wyniosłam co mogłąm a jutro cała resztę i będe mogła się wziac do roboty. Po stracie to byłam zła i w dupie miałam ten pokój bo na co on mi jak nie mam mojego Aniołka, ale teraz sobie myślę,że najpierw wyremontuję te najcięższe prace zrobię ( bo z moim M zeby coś ruszył to byłoby ciężko)i jak już będzie w miarę gotowy to mogę zaciążyć a co!:-D Bo u nie to jest że jakby był remont obory to już by był dawno zrobiony aże jak w domu to wiecznie nie ma czasu, więc jak ja się nie wezmę za to , to pokój będzie stał.

A jak wynosiłąm te rzeczy na strych i przechodziłam kolo spacerówki , gondoli, krzesełka do karmienia i te ciuszki tam leżały to tylko zęby zaciskałam.

No i jeszcze Gatto żyjcie razem dłuuugo i szczęsliwie

myszko- trudno mi uwierzyć w negatywny test przy takich tempkach, kurcze może rzeczywiście źle zrobiłaś, mimo wszystko trzymam &&&&

lenka- kobieto to ty chcesz w gospodarstwie pracować i jeszcze remont zrobić, i dwójka dzieci, i bobosexy? ja nie wiem jak u ciebie, ale u mnie doba ma tylko 24h, niezła jesteś

Myszko - tak to testować nie chciałaś a jak już siknęłaś to nie wtedy kiedy potrzeba... i jeszcze źle...
Anty - no ja właśnie też nie wiedziałam i trochę mi przykro było na początku, zwłaszcza że tutaj się trochę nauczyłam otwarcie pisać o czasem trudnych i intymnych sprawach. ale ja nikogo teraz nie chce krytykować po prostu to taka moja refleksja o tym jak to dziwnie się układa, że jedni chcą się zamykać a inni otwierać na innych. ale ostatnio znowu jest większy ruch na wątkach ogólnych, więc nie wiem czy po prostu dziewczyny jednak piszą na normalnym czy jak, w każdym bądź razie piszę tam sobie troszkę i jest mi z tym dobrze :happy:
Zjola - jak miło Cię widzieć
Lenka - to dobrze, że już lepiej z Twoim mężem a on na coś choruje czy to taki epizod? remontuj, remontuj, tylko się nie przeciążaj za bardzo.
Majra - bo Lenka to chce nas w kompleksy wpędzić tą swoją pracowitością ;-)

myszko- trudno mi uwierzyć w negatywny test przy takich tempkach, kurcze może rzeczywiście źle zrobiłaś, mimo wszystko trzymam &&&&

lenka- kobieto to ty chcesz w gospodarstwie pracować i jeszcze remont zrobić, i dwójka dzieci, i bobosexy? ja nie wiem jak u ciebie, ale u mnie doba ma tylko 24h, niezła jesteś

bobosexy na razie zagumowane, jeszcze u gin nie byłam, więc na razie czysta rekreacja
a co do remontu dzieci w przedszkolu do 12 to dam rade, co ? nie dam rady , dam , z Wami na pewno, moze troche mi du... schudnie.

A M taki epizod na szczęście bo ja już tu zawału dostawałm , a on już ozdrowiał i czeka aż dzieci usną:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bett bo ja taka zdolna bestia jestem... moje szczescie kupilo mi nowy test w wersji dla blondii ;-) digital :-D
mam mieszane uczucia do testowania rano... moze jednak sie wstrzymac do tego piatku?? w sumie to jeden dzien...

Do góry